Lika som bär – Gladiator style

Kenza vs Hero.

17 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hero vinner alla dagar i veckan 😀 haha!

    Tips på inlägg!!

    Vad bloggarna gör/ser ut/bor/försörjer sig med om 5/10/30 år… 😀

    Roligaste/mest korkade bloggarna skrivit i sina bloggar?

    Tbt på bloggarna.

    Intervju med bloggare!

      ZzzzzzZzz

        Tycker inläggen nu är jävligt bra så .. 🙂

    Dessie kör ”jag är förkyld så jag bloggar inte idag” ursäkten för femtioelfte gången….

      Det är detta som verkligen stör mig med att hon säger sig ha bloggen som ett jobb. En professionell bloggare uppdaterar varje dag och ser till att tidsinställa inlägg om de ska göra något annat. Ett bra exempel är Blondinbella. Hon uppdaterar alltid ett inlägg på morgonen och ett på eftermiddagen och ibland något mer. Dessie hävdar att hennes jobb, bloggandet, är så stressigt men hon uppdaterar skitdåligt. Bloggen kan stå tom hela dagen o sen kommer det 3 inlägg på kvällen. Som exempel kunde hon nu när hon är sjuk bara lägga ett kort inlägg om att hon är sjuk med ex en bild på en tekopp eller nåt, istället för att hålla på att ursäkta sig så mkt hela tiden. Nu kanske det låter som att jag intresserar mig lite för mycket för Dessies uppdatering.. Hon kan uppdatera hur mycket/lite hon vill, men kalla inte bloggen ett heltidsjobb när du inte uppdaterar på heltid. Eller?

        Håller helt med!

        Hur fan kan bloggande vara stressigt?!? Dessie kanske skulle prova på att jobba inom vården, som lärare, inom restaurangbranschen eller äldreomsorgen. DÄR kan hon se på stressiga jobb

    Petra är nu uppe i 9 reklaminlägg i rad. Tycker folk att det är kul att läsa? Jag fattar inte. Bloggvärlden har blivit såå tråkig!

      Håller med! De gräver sin egen grav tyvärr.

        Hoppas de gräver jävligt djupt.

    Gabjoss hade en bild av där hennes kompis barn åt vindruvor, hade tänkt skriva en kommentar om det men det gick inte att kommentera inlägget och idag är bilden där ungen äter vindruvor borttagen och inlägget fylld med ”åååå härligt!”.

    Alla kan såklart göra misstag men jag blir fundersam till att hon sitter och tar bild när hennes väns barn äter vindruvor och inte ser det som ”farligt” likaså att hon inte går till barnrådigvnigen eller vaccinerar sitt barn. Hoppas verkligen detta inte kommer smälla henne i ansiktet med form av mässling eller polio för baby J! Hon borde verkligen ta till sig av kritiken istället för att radera och låtsas som inget, hon har ju trots allt ett ansvar som mamma.

      Hmm jag ser fortf bilden av ungen med vindruvor på golvet, på hennes blogg. Att kommentera är väl dock lönlöst. Hennes F sitter väl och granskar allt innan det godkänns. Endast positiva snuttegull-kommentarer släpps igenom.

        Även att hon var tvungen att skriva att barnet äter vindruvor direkt från klasen. Känns som att hon ville ha reaktioner på det, varför annars nämna det?

      Nu vet jag inte hur gammalt barnet ifråga är, eftersom jag inte läst inlägget, men på förskolan där jag jobbar käkar ungarna vindruvor rätt ofta. Är det kvävningsrisken du tänker på, eller besprutningen? Eller något helt annat? Vad är det som är farligt med vindruvor?

    Läcker kjol ju!

    Haha Hero! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.