Det där med kameravinklar..

Paula lägger upp en bild på sig själv – tagen lite smått ur grodperspektiv – och jag blir så avundsjuk och nästan lite småsur över hur bra den blev!
Jag älskar just den kameravinkeln men själv ser jag ut som en klämd mops när jag försöker.

Hur kommer det sig att visa gör sig bra i varenda kameravinkel som bara finns medan andra ser ut som… ja, JAG?!
groda

7 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag älskar de bilder du delar, så söt

    Apropå kameravinklar och foton. Vad är det med Tyra och dessa konstanta och överdrivna pussmunsbilderna? Liksom, ja jag fattar att man tycker att man ser smalare ut när man suger in kinderna (och då syns ju dom tjusiga kindbenen mer än eventuellt pluffs) men något slags tak för antalet av samma min på bilder måste väl finnas??! Ser ju sjukt störigt ut när man förstår varför hon gör den.

    älskar din bild haha

    Fast jag vet inte om jag tycker att någon blir speciellt snygg i den där vinkeln.

    Härliga bilder. Kul att du vågar bjuda på dig själv. Älskar din blogg och ditt sätt att skriva. Du bjuder oss läsare på det där lilla extra och inte bara massa skvaller. Som andra skvallerbloggare gör. Du hitta massa av roliga saker hos bloggarna som man inte själv tänker på när man läser den personens blogg.

    Även om det inte finns något behov av att köpa medicinsk marijuana för att få CBD, förbjuder vissa stater fortfarande innehav eller användning av detta läkemedel. Du behöver ett giltigt recept för att köpa medicinsk marijuana och om du blir fast med den kan du drabbas av allvarliga straffrättsliga påföljder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.