Är alla bloggares vänner utbytbara?

Att Blondinbella byter vänner som andra byter underkläder är relativt känt och de förpassas ut i perfirin utan ett ord..

Nu har Kissie gjort samma sak med sin vän Julia.
De var som ler och långhalm och sågs överallt tillsammans men när Kissan nu svarar på frågor i sin blogg så är de inte vänner längre..
Eller ja, inte för tillfället i alla fall..
julia2

Kissan som skulle hjälpa henne bli storbloggare och allt.. Tänk så det kan gå.

Men är det inte en himla omsättning på vänner i bloggvärlden? Den enda som inte verkar förbruka vänner på löpande band är Kenza..
julia

15 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Dessan svarar på en kommentar att hon är singelmamma, inte ensamstående…

      Ja, hon är mamma och singel, ensamstående står väll mer för att man tar hand om och uppfostrar barnet själv? Och det gör hon ju inte

        Hon bor själv utan sambo = ensamstående. Har inget med uppfostran av nån unge att göra. Hon är både singel och ensamstående. Om nu inte hennes mamma bor på samma adress.

    Kissie blir ju ovän med folk till höger och vänster så det är ju inte särskilt förvånande.

    Tror det är svårt att hitta genuina vänner om dom inte redan har barndomsvänner, typ som kenza

      Fast de personerna Kenza ungås med idag är inte hennes barndomsvänner. Visst att hon och tjejerna ses 1 gång i månaden med Shiva, tjejen som spayar henne brun och den söta tjejen hon nyligen åt lunch med + Madde är personer hon träffat på senare tid.

    Och vissa bloggare visar aldrig någonsin några vänner i bloggen.
    Engla gör så och känns därför ensam på något vis. Hon kanske har en massa vänner som inte vill vara med i bloggen, vad vet jag men det ger ett ensamt inttryck.
    Lite ovanligt är det nog också, de flesta bloggare har väl med vänner på bild då och då.

    Förstår inte heller det här med att byta ut vänner hela tiden. Man kan ju inte vara särskilt nära vänner isåfall. Men jag har själv typ inga vänner. Har alltid haft jättesvårt att få nya vänner och förstår inte vad jag gör fel. Det problem som ligger i bakgrunden är min sociala fobi, numera social ångest dock, så lite bättre har det blivit.

    Jag blir så avundsjuk när jag ser tjejgäng, jag vill också känna den där känslan av samhörighet.

      Samma här 🙁 blir avis på tjejgäng som verkar ha så kul jämt.

        Samma här:/

      Det kan jag också bli ibland, trots att jag faktiskt har rätt mycket vänner, några riktigt nära och ett ”gäng”. Tänk på att det oftast ser mycket bättre ut på instagram än vad det är. Ibland kan jag tänka att vissa hittar på sociala saker JÄMT, blir bjudna på fester och tillställningar varje dag och har supermys med sitt gäng, men sen kollade jag på min egen instagram och då inser jag att folk tänker nog samma sak om mig. Min egen instagram ser ju ut sådär. Flummig kommentar, det jag ville komma fram till var att även de som ser ut att ha superkul och hänger med alla sina vänner varje dag, de är oftast också ensamma då och då 🙂

      J, jag känner som du. Har alltid haft två väldigt nära vänner som jag gjorde allt med så hade inget behov att ha många vänner men iår har jag insett att jag har social anxiety. Avslutade även vänskapen förra året med en nära vän som var dålig vän.
      Om du vill öva bort din social ångest med en vän som finns jag här. skulle va sjukt bra om jag kunde kontakta dig på ngt sätt haha

        Vill också ha fler vänner! Vart bor ni? 😀

      Jag har inte haft några vänner sedan jag slutade gymnasiet men jag kan även tycka det är svårt att hitta vänner när man är en tjej som är programmerare, spelar en hel del spel och lyssnar på metal. De flesta tjejer i dagens samhälle är totalt motsatsen till mig.

    För ett tag sedan hintade Kissie en hel del om en nära vän som svikit hennes förtroende, en vän som visste allt om henne och spred denna högst privata information vidare – ingen högoddsare att det var Julia som avsågs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.