12 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Alltså vet du hur Angelica Blick och Lyckman (bland annat) får åka jorden runt hela tiden? Är alla resor sponsrade eller hur fungerar det? Roligt för deras skull men vore så intressant att veta hur fasen det går ihop? Du har ju bästa kollen så frågar dig 🙂

      Båda två är anställda under CUBE. Fannys sambo Alexander är delägare i företaget, betyder dock inte att hon får förmåner men dom båda har agenter precis som alla andra som är anställda under CUBE. Dessa agenter förhandlar fram deras avtal med olika företag. Angelica åkte dit i samarbete med BikBok precis som Lisa Olsson. Fanny åkte dit i samarbete med Levis.

    alltså hahahahahahaha!!

    Varför varför varför har inte THK en alldeles egen kategori? En högst speciell kategori borde det dessutom vara.

    Who’s a sexy bitch…?

    GP har en artikel om hur Konsumentverket nu granskar Kissie och blondinbella för smygreklam. Kissie fick betalt 45000kr för ett inlägg om att man kunde byta in sin gamla mobil för pengar (något sånt) men att hon aldrig skrev företagsnamnet. Står också att Tyra och gabb joss åkte dit.

      Intressant! Äntligen åker BB och kissie dit

    Alltså vad är grejen med att Blondinbella alltid skriver SPIDERMANNEN? Hela jag ryser av obehag varenda gång! Ska man försvenska ett ord, ah men säg då Spindlemannen eller låt Spiderman vara som det är!!!!!

    Mvh en som bott i USA

      Jag veeet! Blir galen varje gång hon skriver det!!!!

      Men ni är ju båda uppenbarligen helt tappade eller med noll läsförståelse under bältet. Hon skriver spidermannen för att det är så Gillis säger ordet. Det var samma sak när hon skrev myschigt istället för bara mysigt och folk blev galna men uppenbarligen så skriver hon så som hennes barn uttalar orden. Jävla tanter som inte nog med att dem inte förstår sig på människor men väljer att då istället kritisera. Egendomligt

        Och därför väljer du nu att kritisera? Dubbelmoral much? Och Blondinbella har skrivit det i sammanhang som inte indikerar att Gillis har”sagt” det. Och hur kan du vara så insatt i BBs liv att du vet allt detta?

        Så jäkla komiskt med folk som du Wyy!! Alltså du gör ju exakt likadant som dem du kritiserar när du skriver detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.