Det där med regler..

josskollNu förstår jag ju också att skärmförbudet infördes eftersom många föräldrar inte hade uppsikt över sina barn utan satt djupt försjunkna i sina skärmar och att Jason inte plaskar omkring själv i bassängen – men om det är skärmförbud så borde det även innefatta fotografering? Eller?

 Tycker ni man ska få fota i simhallen?
 Ja? Nej? Så länge man inte får med andra barn i bakgrunden?

9 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag vet inte ens hur jag själv hade klarat av att ha en mobiltelefon i en simhall! En hall med extremt hög luftfuktighet, kombinerat med vatten överallt! Jag har en känsla av att min mobiltelefon hade gått sönder bara jag tänkt tanken på att ta med den. Och var gör man av den när man är i vattnet? Eller måste man alltid ha en designated telefonvakt som inte får bada?

    Och jag hade VERKLIGEN inte uppskattat om jag sett att någon satt och fotograferade när jag var där.

    Respektlöst som fan tycker jag. Visst, de kanske finns en minoritet som är snälla och tar bort de foton som andra råkat komma med i men majoriteten struntar nog blankt i att det finns andra människor i bara underkläderna/badkläderna med i deras bilder. Är det för mycket begärt att inte instagramma på 1h när man badar..?

    Kan tänka mej att en annan ”officiell” anledning skulle kunna vara att det kan komma skärvor när folk tappar telefoner etc? På samma sät som man inte brukar få ha glasflaskor i poolområdet?

    Måste vi verkligen ha med våra mobiler överallt?

    Alltså skulle ju kunna vara så att de pratat med personalen och fått tillåtelse att snabbt ta några bilder? Men med det sagt så förstår jag själv inte det här med telefoner/kameror och simhallar. Alla mina vänner som också tagit sina små till babysim har haft någon som tagit bilder när de är i vattnet. Själv tog vi sonen till simhallen för första gången förra veckan men inte en enda bild blev det för telefonerna låg inlåsta i skåpen (men å andra sidan lägger vi inte upp bilder på sonen på sociala medier så vi har inte det behovet att visa upp oss för andra).

    Ok så länge ingen annan är i närheten och blir fotad.

      Inte ok. Jag som medbadare kan inte känna mig bekväm då jag inte ser hur bilden ser ut eller känner att jag inte vågar gå nära dig och din kamera. Jag måste lita på dig, en främling att du inte kränker min integritet.
      Hade du litat på en främlingen ang det?

    Själv skulle jag aldrig våga fotografera i en simhall, varken med en telefon eller kamera. Skulle vara allt för rädd att jag skulle tappa den i bassängen haha xD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.