Curves by Petra

pertaa

Petra Tungårdens märkliga träningskollektion är släppt nu via Fitnessguru och jag kan inte påstå att den framstår som mindre märklig nu.
Kollektionen heter Curves och ändå är kläderna och färgerna designade på ett sådant sätt att man ska få illusionen av att man är smalare än vad man är – är det curves det? Eller ska det vara så att man FÅR kurvor av kläderna även om man inte har tillstymmelse till midja?

Hennes ”boobylicious sports bra” har jag inga ord för.
Tanken är alltså att man inte ska ha någonting över den? Jag får lite de här vibbarna av den… är det bara jag som har snuskig fantasi?
madonna
Hur blir den om man svettas massor? Nipplechock?

Jag gillar inte mina träningskläder så…tighta eller vita men alla är olika?
Faller de ER i smaken är frågan?

13 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Haha jag gillar hur byxorna är svarta så det ser ut som att det är del av smal-illusionen. Jag är så smal att mina ben inte sitter fast i min överkropp 🙂

    Det ser jättekonstigt ut att byxorna ska skapa någon form av illusion av smalare höfter och överdelen ska skapa någon illusion av en midja men delarna går inte ihop med varandra. Det ser ut som att modellen har en påklistrad överdel typ.

    BH’n eller vad det nu kan vara är inte snygg alls. Gillar visserligen tajta träningskläder men tyckte inte dessa var supersnygga faktiskt. Kan tänka mig att dom är bekväma dock.

    Men alltså… Curves, alltså kurvor, tänker jag mig är breda höfter. Breda höfter, smal midja, större barm / axlar… Putande rumpa och sådant. Konstig design på byxorna tycker jag väl.
    Jag hade inte köpt det. Tyckte inte om färgkombinationen och jag vet inte, de ser bara… Konstiga ut.

    En ärlig blogg om psykisk ohälsa: nouw.com/Luminaire

    Förstår tanken och jag har också några liknande plagg med sömmar som markerar midjan etc. Det är vanligt på träningskläder. Det konstigaste är ju att byxorna och topparna har inverterat färgerna och därför ser det jättemärkligt ut när modellen har dem på tillsammans. Feltänkt?

    Undrar också om linnet har inbyggd sportbehå, en vanlig lär ju sticka ut ganska mycket under den toppen.

    HAHAH såg nu att byxorna heter Bubblebutt och var tvungen att gå in och kolla hur de ser ut bakifrån. Ska det föreställa smickrande??

    Tycker byxorna ser väldigt konstiga ut tillsammans med överdelarna. Nä inte alls min smak… Gymkläder är dessutom dom kläder där jag oftast vågar ta ut svängarna lite mer och vara färgglad, inbillar mig att om mina träningskläder är färgglada så ska det vara roligare att träna i dom, haha. Så dessa känns lite trista tycker jag.

    Eeh, curves betyder ju att ens hip waist ratio är på ett sådant sätt att man har breda höfter och smal midja. DET är kurvor. Så visst passar ju namnet bra för Petras kollektion.

    Tycker det är lite löjligt när personer som är typ raka och äppelformade +100 kg säger att de har kurvor. Man är inte automatiskt kurvig om man är fet! Kurvor betyder att kroppen är formad kurvigt. Både en person som väger 40 kg och en som väger 100 kg kan vara kurviga, men alla är det inte.

    Förlåt, men det här var verkligen fult.

    Byxorna tycker jag var snygga, stilrena och smickrande men resten var inte alls nåt att hänga i granen. Sen är jag inget större fan av superslimmade träningskläder som framhäver alla ens volanger på magen utan föredrar ett slappt linne/tisha i liite längre modell typ :)!

    Jag svarar på det jag kan. Det där är inte en sportbh. Punkt. 🙂

    Nej fy, verkligen ingen hit 😮

    Vilka snygga tuttar Madonna hade! :O

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.