The power of the bloggers..

Oj oj! Det här var verkligen inte bra för företaget Protein World..
Kissie dubblar dosen av sina prestationshöjande tabletter från dem och sågar företaget vid fotknälarna och rekommenderar dem ej- ICKE!!- i sitt blogginlägg efter att hon känt sig skakig efteråt..

Vad trodde hon egentligen skulle hända när hon dubblade dosen?
Klart man blir skakig om man inte är van vid så mycket koffein etc..

Dramatiskt värre..
Bloggare kan lyfta. Och bloggare kan sänka. Allt genom ett enkelt knapptryck.

kissie

23 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ok din blogg är fantastisk på många sätt men snälla, PLEASE. Etcetera förkortas eTC, inte ect. Får lite fnatt varenda gång jag läser det och hur mycket jag än försöker ignorera det så dras min blick dit. Tänk på det purrlease!

      Puss! <3

        WOHO, tack! Mina ögon tackar ödmjukast <3

    Fettförbrännadande tabletter? Tveksamt om sånt funkar.

    Hon är redan skitsmal, finns det ens fett kvar att förbränna?

      Hon photoshoppar bort sig själv, hon är på inget sätt tjock eller fet men hon är inte så pinnsmal som hon är på sina bilder.

      Håller med. Hon är ju inte alls tjock nu heller. Varför fortsätta hetsa? Klarar inte av hennes attityder. Inte 2008, och inte nu heller. Undrar faktiskt ibland hur Kissie mår innerst inne.

    Fast hon tog väl deras rekommenderade ”höga dos”? Eller? Och hon dricker väl redbull och kaffe i ett så hon borde ha rätt hög tålighet för koffein?
    Jag tycker ändå det var lite schysst att inte skriva ut namnet på pillren i texten. Det syns förstås på bilden men det fastnar inte i sökmotorer så att alla som vill kolla upp hur de funkar kommer till hennes blogg… Det hade kunnat vara värre alltså 😉

    Intressant med negativ reklamidentifiering.
    Hoppas Reklamombudsmannen noterar och funderar.

    Jag utgick direkt från att hon typ blivit dissade av dem eller inte fått betalt för tidigare inlägg och därför dissade tillbaka dem nu. Det här företaget dyker ju upp i var och varannan blogg. Peyere gör ju reklam för dem rätt ofta.

      Maria Montazami har också skrivit om Fat Melter.

    Förstår inte varför man utsätter sig för sånt skit när de innehåller koffein precis som kaffe. Ta en extra kopp istället för att knappra tabletter man inte med säkerhet vet effekten av.

      Fast för oss som inte dricker kaffe eller redbull, så skulle dessa tabletter vara ett alternativ om man nu vill ha i sig koffeinet

        Visst, jannike, absolut. att får hjärstopp kan va spännande. Och glöm för guds skull inte barbiedrogen också! lite cancer skadar inte

    Innehåller de inte annat förutom koffein? För länge sen testade jag ett par varianter och minns inte vad de innehåll, men min bild var inte att jag käkade koffeintabeletter. Det var något annat, som jag inte minns idag. De innehåller säkert koffein också men bara för att hon knarkar kaffe och red bull tror jag inte hon skaffat motståndskraft mot dessa.
    Alla dessa piller är ett helvete för kroppens system. Hjärtklappning, darrighet, minns att jag blev helt ur gängorna och det kändes som att jag förgiftade kroppen. Däremot gav de effekt på träning och vikt. Var ju för speedad för att sitta still och mådde för kasst för att äta. Släng skiten!!

    Ursäkta mig men den där Kissie-bruttan visar sig ju vara mer och mer korkad. Det slår ju mer tillbaka på henne än på piller-företaget. Alltså, det är ju inte piller-företagets fel att hon är så korkad och dubblar dosen. Idiot. Tror även hennes 12-åriga läsare förstår detta.
    Allt handlar om att SE smal ut. Det viktigaste i livet är att SE smal ut. Därför poserar hon så att hon ser smal ut enligt hennes senaste blogginlägg. Hon retuscherar ABSOLUT INTE. Joråsatte….

      Men det står ju att hon skulle dubbla. Idiot.

        Man är en idiot om man använder sådana tabletter i vilket fall som helst.
        Och man är en idiot om allt går ut på att se smal ut. Get a life, morons.

      Fast hon dubblade sin egen dos på 1 tablett, inte den rekommenderade dosen som låg på 2 tabletter.

        Man är en idiot om man använder sådana tabletter i vilket fall som helst.
        Och man är en idiot om allt går ut på att se smal ut.

      Men det står ju att hon skulle dubbla. Idiot!

        Man är en idiot om man använder sådana tabletter i vilket fall som helst.
        Och man är en idiot om allt går ut på att se smal ut. Get a life, morons.

    HITTADE NEDANSTÅENDE KOMMENTAR PÅ kissies.se OCH MÅSTE SÄGA ATT JAG KAN INTE MER ÄN HÅLLA MED:

    ”E
    APRIL 26, 2016 KL. 11:46
    Lägg upp bilder där din midja ser ut som den gör normalt i stället för att posera så att den ser mindre ut då. Vad är problemet liksom?? Varför kämpar du så hårt för att din midja (och armar och lår, etc) ska se smalare ut än vad de är??
    SVARA”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.