Jävla psykopater!

Någon ringde hem till Youtubestjärnan Therese Lindgrens mamma idag med ett dolt nummer och sa att hen ringde från polisen och att hon borde sätta sig ner.
Sen talade personen om för Therese mamma att Therese omkommit i en bilolycka och att mamman behövde åka till sjukhuset för att identifiera hennes kropp.

Detta är HELT fruktansvärt hur man kan utsätta någon för detta – en VUXEN man!!! Här nedan ser ni vad Therese själv skriver om det idag..

tess

35 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Solklart tecken på att man inte är psykiskt frisk… Påminner väldigt mycket om fallet i ”Trolljägarna” där en man trakasserade en ung tjej (också vid namn Therese…). Det visade sig att mannen tidigare ringt en familj, utgett sig för att vara polis och gett beskedet att deras son omkommit i en bussolycka. Så överjävligt obehagligt beteende.

      Minns också de!

    Så ledsen för hennes skull! Innerst inne vill hon ju inte sluta för hon älskar ju detta. Men själv kan man ta skit, men när de drabbar ens familj går gränsen… Väldigt tråkigt :(vloggarna och hennes personliga videos är ju de bästa.

    Blev otroligt ledsen när jag såg videon idag. Så jävla sjukt beteende. Jag har själv fått ta emot ett dödsbesked när min pappa dog och det är inget man skämtar om, hela ens värld vänds upp och ner på en sekund. Otroligt hemskt att utsätta en person för något sådant, sadistiskt beteende. Tycker verkligen att det ska polisanmälas för det är ej lagligt att utge sig för att vara polis och speciellt inte när man har uppsåt att ljuga om att en person omkommit.
    Sen blir man ju sjukt irriterad när man läser kommentarerna också, folk frågar fortfarande om det är okej att skicka blommor hem till henne. Vad fan är det dom inte förstår? Hon har ju sagt upprepade gånger att hon inte vill att folk ska ta reda på vart hon bor, komma hem till henne eller skicka saker till henne. Fattar ju att det måste vara dom yngre tittarna som har svårt att förstå det här med att respektera andras privatliv men vafan…

      Jag tänker att dessa yngre får hjälp av sina föräldrar att betala och styra upp tex brev som dom vill skicka – eller blommor för den delen. Hon har även pratat om att hon blivit utskälld av föräldrar när hon inte öppnat dörren, vafan?!? Jag hade aldrig tillåtit eller ännu värre medverkat om min unge trängde sig på en annan människa på detta vis, okänd som känd! Helt jävla sinnessjukt! Usch vad upprörd jag blir!

        Ja, juste det minns jag… helt jävla sjukt. Okej att barn beter sig korkat för att dom inte vet bättre men att vuxna människor inte kan förstå att det inte är okej beteende skrämmer mig något oerhört.

    Stackars henne, jag kan inte ens föreställa mig hur jag skulle reagera om detta samtal kom till min fina lilla mamma.

    Så jäkla förjävligt att vanliga människor mitt ibland oss kan göra såhär – förstöra och påverka en person negativt som de inte känner.
    En person som är målmedveten, talangfull, och framförallt älskar sitt jobb!
    Hon är grym, grym som inspiratör och entreprenör. Så trist att hon ska behöva lida för att hon är så bra.

    Fantastiska hemska internet..

    Blev så himla ledsen och arg när jag såg hennes video. Det riktigt vänder sig i magen när man tänker på hur det måste kännts för hennes mamma. Fy fan för människor alltså!

    Hur får man ens TANKEN att göra så här mot en annan människa?
    Jag förstår inte ens hur en sån ide kommer fram, men att sen också inte tänka ”fan vilken sjuk ide jag just hade, ursh” men också göra det? Det är läskigt och jag kan tänka mig att folk som gör sånt här också kan göra mycket värre.
    Och sen folk som kommer hem till henne och beter sig som svin, varför fan har de inge bättre för sig? Jag kan väl förstå att yngre fans tror att det är okej att komma förbi och lämna en present, för de inte vet bättre, men hon säger ju själv att det verkligen inte alltid är presenter.
    Stackars flicka..

      För att vara tydlig, när jag säger att jag kan förstå yngre fans menar jag verkligen inte att vad de gör är okej, men det är inte omöjligt att tänka sig VARFÖR de gör det.

        Jag kan hålla med om att jag förstår varför hennes yngre fans gör det dock tycker jag fortfarande att det är rätt sjukt beteende om dem nu är fans eftersom hon upprepade gånger har bett folk att sluta med detta och att hon inte uppskattar det även om dom bara vill lämna en present. Då kan jag väl tycka att man skulle respektera sin idol som man nu älskar så mycket.

    Fyfan så vidrigt gjort! Kan inte förstå hur en människa kan göra så mot någon!

    Detta kan vara bland det sjukaste jag sett :/ Jag visade videon för min mamma och hon sa dock att polisen aldrig ringer med dödsbesked utan kommer hem till en och ber att få komma in ungefär. Lite konstigt att Therese mamma inte visste det. Riktigt sjuk person såklart som gör såhär i vilket fall. Tänk hur långt någon kan gå antagligen för att den är så avundsjuk så den måste få henne att sluta med Youtube till varje pris.

      Fast ens första tanke är kanske inte att det är en busringning när man får höra något så hemskt…

      Asså va ?
      Vad spelar det för roll?
      Nu var det någon som ringde till Terese mamma och sa att Terese hade dött. Bara för att din mamma säger att polisen aldrig ringer på telefonen och lämnar dödsbesked tar inte det bort känslorna Terese mamma känner.
      Tycker inte alls det är konstigt om Terese mamma inte skulle veta att ” din mamma säger minsann att polisen aldrig ringer och lämnar dödsbesked”
      Poängen är att man ringer inte runt till folk man inte känner och lämnar dödsbesked.
      Förminska inte Terese eller Terese mamma för att din mamma säger en sak.

      Gick det till så här när du visade videon för din mamma eller ?
      Du – Mamma titta!
      Din mamma – fast polisen inger dock aldrig och lämnar dödsbesked, dom kommer hem till en och ber att få komma in.
      Du- jaha men dåsa, då ser jag ingen anledning till att dom blir upprörda, konstigt att Terese mamma inte visste det .

        Mia, nu tar du och lugnar ner dig. Tror inte Frida menade så.

        Oj vad du blev upprörd. Stackars dig säger jag. Skrev jag inte att det är bland det sjukaste jag sett!? Jag förstår naturligtvis att det var det värsta som kunde hända hennes mamma, tyckte bara att en som är över 50 borde veta att polisen inte ringer med sådana besked. Kan kanske vara bra för folk att veta att polisen inte gör det också.

        Svar på Fridas svar till mig

        Jag tycker inte att det är ett dugg konstigt att Tereses mamma inte visste att ”polisen aldrig ringer och lämnar dödsbesked”
        Genom att skriva så, tar du bort och förminskar problemet.
        Detaljerna är oviktiga! Man ringer inte runt till folk och lämnar dödsbesked.

        Förresten är det mer synd om dig,
        Du lyckas i den här fruktansvärda händelsen att hitta något negativt om Terese mamma .
        Det är det jag inte gillar. Du ska inte prata om Terese mamma som att hon vore dum i huvudet, för att hon inte vet ” att polisen aldrig ringer och lämnar dödsbesked”
        Och förresten hur vet du att hon inte vet det? Det kanske hon visst vet.
        Det är fortfarande läskigt samtal att få.
        Som sagt detaljerna tar inte bort händelsen.

        Du verkar vara iQ-befriad för dig går det inte ens att föra ett resonemang med. Skriver och hittar på att jag talar om hennes mamma som dum i huvudet. Vilka jä*la idiotiska påståenden. Hålla eller.

      Jag tror inte man tänker speciellt smart i sådana situationer. Om någon ringer till dig och utger sig för att vara polis och låter realistisk – säger åt dig att sätta dig ner och berättar att t ex din mamma varit med om en bilolycka och du behöver komma till sjukhuset för att identifiera kroppen. Skulle DU tänkte då ”Juste! Polisen ringer ju inte på telefon och ger dödsbesked, detta är ju solklart en busringning”. Skulle du det? Eller skulle din värld vändas upp och ner?

        Vet jag om att polisen inte ringer med sådana besked så kan det ju underlätta för att jag ska förstå att det inte stämmer. Men det ni folk inte verkar förstå är att det kanske är bra om folk får veta att snuten ringer inte och lämnar dödsbesked.

      När min bror dog kom polisen hem till oss. Min brors pappa fick däremot veta det genom ett telefonsamtal.

        Hemskt, beklagar! Det har väl gjorts nedskärningar som med allt annat tyvärr. Det var så förr att polisen alltid kom hem med dödsbesked iaf.

      Inte sant!!!
      Jag vet att polisen har ringt vid dödsbesked. Det du säger stämmer inte.
      Min kusin tog en överdos o polisen ringde med beskedet till min morbror 🙁
      Fruktansvärt men så var det…

        Jättekonstigt! Det har vart så förr iaf att polisen alltid kommer hem å lämnar dödsbesked, det har la gjorts nedskärningar då som på allt annat :/ Beklagar din kusins bortgång! 🙁

      Frida, läs dina egna kommentarer och sätt dig ner och rannsaka dig själv.
      Om du fortfarande tycker att det är jag dom är ”iq befriad” så kan jag inte hjälpa dig tyvärr.
      Lycka till, hoppas det löser sig för dig!

        Rannsaka mig själv? För att du blir upprörd?! Det är nog du som borde göra som hetsar upp dig så i onödan. Jag skrev som sagt att det videoklippet kan vara det värsta jag sett. Alltså, jag bagatelliserar det inte alls.

    Hoppas dom polisanmälde detta direkt. Spelar ingen roll att personen ringde från dolt nummer, i polisärenden kan dom få reda på numret ändå. Värsta är bara om det är från ett kontaktkort.

    Personen som gjorde detta måste vara psykisk sjuk, det kan väl inte finnas någon annan förklaring till en sådan här handling?

      Garanterat är det något som inte stämmer i huvudet på gärningsmannen ja.

    Gud vilken sjuk och obehaglig människa. Tycker synd om Therese och hennes mamma. Det är inte värt att vara en offentlig person om det innebär att psykopater stalkar dig och din familj. Ta hand om varandra ?

    Jag funderar på hur utländska youtubers gör? Tanya Burr har 3 miljoner tittare och Carli Bybel har 4. Är de också utsatta för lika mycket stalkers eller har Sverige mer utsatthet för offentliga personer? Är det lättare att hitta någons adress här?

      Precis. Tack vare offentlighetsprincipen så ligger allas adresser ute på internet och är tillgängliga för alla. Helt sjukt om du frågar mig..

    Ursäkta? Men det du håller på med på denna blogg är MINST lika sjukt och psykopatiskt!

    Du tycker att detta är hemskt men att du själv kan sitta och trakassera andra offentliga människor är tydligen helt okej! Det är sådana som du och folk som busringer hem till offentliga personer som är PSYKOPATER. Lägg ner nu för fan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.