10 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    hahah! Dina obeservationer

    Kenza kan i alla fall vara nöjd över att hennes lår inte går ihop dvs hon är inte fet.
    Men det var väl ingen som tyckte innan heller.

    Någon som vet vad V:et ska står för? Känns ju annars väldigt random med bokstaven V på ryggen

      Det är Ivyrevels logga?

      – iVyreVel ☺

        Haha jag satt och funderade på det men i mitt huvud lät det bara dumt 😀 hade det varit I eller R hade jag bättre förstått det (som Ivyrevel eller Revelista)

        De valde väl kanske just V:et för att det inte är lika intetsägande som ett I, som ju bara hade sett ut som ett helt malplacerat streck, eller lika random, och framförallt fult, som ett R. Ett V med sina raka och skarpa linjer ger ett snyggt grafiskt intryck och har dessutom ett symbolvärde (V for victory, liksom) som ju går i linje med Ivyrevels önskade profilering som ett ungt, kaxigt, exklusivt och nytänkande modehus för starka, självständiga och uttrycksfulla kvinnor som vågar och vill ta för sig och sticka ut.
        …Eller har jag analyserat sönder det? =) haha

        ”Johanna” – jag förstår tänket haha alltså ja, ett I och/eller ett R är ju helt klart en mer självklar och logisk förkortning/logga/symbol för ett namn som ”Ivyrevel” – än vad ett V är. Meen, skulle gissa på att förklaringen bakom valet att istället använda sig av ”V”, nog ligger ganska on point med ”Emy”s teori –>
        Kortfattat: Kenza tyckte med andra ord inte att bokstäverna I eller R var lika coola och faaashion – som bokstaven V! (för ja, alltså bokstaven V – tillskillnad mot andra bokstäver – är ju liksom suuupercool och ”inne”, daah!!) ??

        Trevlig Valborg!

    På tal på Kenza…
    Någon som vet om hon lyckades sluta röka? Det var en lite period hon skrev om det i bloggen; att hon rökte men försökte sluta.
    Känns så tvärtemot henne image att göra något som att röka.

      Senaste jag såg var en kommentar typ i höstas där hon sade att hon trillat dit på feströkning igen (hon hade ju slutat helt innan). Men tiden går ju fort och saker kan ju ha ändrats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.