Ta inte fel dag nu då, Fjordingen!!!!!!

Jag fick en hysteriskt rolig kommentar igår som handlade om sättet GabJoss kommenterar bloggar på och efter att ha varit inne och hitta de här tre kommentarerna på Fokis tre sista inlägg – publicerade i princip samtidigt –  så är jag bensägen att hålla med.

gabjoss1

gabjoss2

gabjoss3

Jag tror hennes schema kan se ut ungefär så här!
Vad tror ni?
schema

13 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag tror Gabriella läser om sig själv bl a här och fortsätter att skriva så där fjantigt. Är inte det uppenbart och du går på det? Bra eller dålig uppmärksamhet tror jag kvittar, bara hon syns överallt

    Jag ryser när jag ser kommenterar som slutar på ”du”. ”Vackra du, underbara du, fantastiska du”. Ser det överallt plötsligt och jag kan inte låta bli att läsa det med en sarkastisk röst i huvudet. Känns så fejk a lá mean girls. Vad är det för fel på ”du är vacker”? Kanske låter det för äkta.

    Hahaha, om hon inte har schemat redan så borde hon definitivt printa ut det.

    Hahah min kommentar! *nöjd* 😉

    JAG ÄLSKAR hur hon i en bloggpost idag skriver om hur Jason var ”som yngre”.

    Asså orkar inte hahaha

    Kan du inte räkna hur många gånger hon skriver: gott, snabbt och nyttigt! Under alla bilder på mat. Haha har stört mig så mycket på det. Kram fina du <3 ha en fantastisk fredag!

      Nej, gott snabbt och enkelt. Följer inte bloggen mer. Står inte uuut

    Glöm inte – ” Men alltså tack!! Du anar inte hur glad jag blir! Kram <3"!!

    Hahaha!!! Jag tror det är mer random, typ som ett litet… lotteri… vilket ord det ska bli 😀

    Men läs inte hennes blogg om ni stör er så mycke!!
    De e väl kul att nån för en gångs skull är positiv å glad?!!
    Har ni inget bättre för er än att ”Tycka” så mycket om andra?! De skriker avundsjuka!!
    Va lite mer posetiva själva istället!! Lovar att dagen blir så mycket roligare då!!

    Tjenare trollet! Känner du dig stor nu när du fått skriva skit om någon annan? Mår du bättre nu? Vaknar du varje morgon och tänker ”Vad ska jag skriva för skit idag? Det skulle kännas bra att smutskasta någon och trycka ner någon i skorna!”?
    Jag läser inte din blogg, det är första gången idag, jag har ett bättre förstånd än så, jag letade mig hit endast för att se all skit som du skriver om Gabriella efter hennes senaste blogginlägg.

    Apropå detta inlägg: Anledningen till att Gabriella skriver ”fin du är” osv i svar och kommentarer är för att hon vill sprida positiv energi och lyfta upp andra. Något DU och dina bloggläsare borde ta lärdom av!

    Ja både anonym och amanda verkar ju väldigt positiva… det verkar inte hjälpa att läsa magica de joss blogg, för positivismen har då inte smittat av sig på dessa två!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.