Pretty in Pink

garden

Caroline Berg Erikson husmorstipsar om trädgårdspyssel och annan fancy gardening och annat och länkar till slut till allt man kan tänkas behöva för att påta i trädgården.
Jag försöker föreställa mig om jag skulle komma rasslandes i allt det där på landet för att rensa lite i rabatterna. Min kära sambo skulle förmodligen kvävas av skratt.
Jag tycker de är jättefina oh gulliga i all sin shabby chic-het men tanken än väl inte att man ska ha ALLTIHOP på sig samtidigt?
Byxor, förkläde, HATT, magväska, höga handskar och en liten väska?
Som en blomstrande gräddboll där i rosenbuskarna..

Klart flickor måste ha rosa och blommor!!
Vanliga arbetarbyxor i typ blått(!) kan vi ju inte använda – MÅSTE vara rosa!!
Rosa verktyg också.. gärna med diamanter på! Till små, små rosenknoppar! Häcken får mannen ta hand om med sina manliga byxor och manliga verktyg…

 

1 kommentar

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det är lite som stället där vi tar ut kläder till jobbet (är målare). I herrstorlekar finns alla klassiska färger, vita målarbyxor, marinblå och blå snickarbyxor, reflexbyxor osv. MEN i damstorlekarna (som är gjorda i stretchigt tyg som är lite tunnare, vilket jag visserligen inte ser som negativt för målarbyxor är varma som fasen. Lite personlig info men jag har iprincip svampinfektioner i min papaya varannan månad pga detta). DAMSTORLEKARNA iallafall finns i LJUSBLÅTT, ROSA, RÖTT, GRÖNT … Inte vitt. Inte marinblått… Skulle jag komma till jobbet i ett par rosa eller gröna byxor hade jag aldrig blivit tagen på allvar… Dåligt, tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.