Foki är en crazy cat lady!!!!

Foki:

ÄNTLIGEN!!!!! Jag är inte ensam om att prata med mina katter och säga töntiga saker som:
-CUUUUURTIIIIIIIIIIIS! Vem är mammas lilla houngskaka? Mammas lilla korv? Mammas lilla godisbulle? Lilla Knoen? Kom och ge mamma en puss!

Jag tror att han oftast svarar eftersom jag pratar om mat men överlag är han som en liten bebis som ska ligga på mammas bröst och sova.
Den heffaklumpen liksom.. Ni fattar ju att man får andnöd..
Har jag tur kan jag knuffa ner honom i armhålan.

Har jag fler galna djurmänniskor bland mina läsare? Visst har jag det? 😉

curtan

 

16 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Haha! Jag är exakt likadan! Dock så hatar mina två halvrabiata bondkatter att mysa med mig för det mesta, men de pratar med i7g här hemma hela dagarna ?

    Är likadan jag med! Har tre katter och den minsta har vart som ett frimärke på mig sen hon var kattunge. Det pratas friskt hemma, hon kommer också som ett skott när man ropar.
    Hon ska ligga på bröstet när man sitter i soffan också.
    Brukar bära runt henne som en liten bebis och vagga henne, det är typ det bästa hon vet och hon somnar på en gång ?

    Haha, jag pratar också med mina katter! Har tre stycken(den fjärde blev troligen tagen av en räv för ett par veckor sen, gråter fortfarande så fort jag är själv, typ i bilen eller duschen). Kommer på mig själv med att stå och vinka genom fönstret till grannens katt som kommer hit ibland för att leka med våra.

    Klart du har! Har just nu bara en hund, vi förlorade båda våra katter inom ett halvår. Pratar jätte mycket med min hund men guuu vad jag och ena katten höll på. Han satt ofta framför mig vid datorn och borrade in huvudet vid min hals och sedan skulle jag sjunga för honom och slutade jag fick jag mig en smäll :’D Längtar tills vi är redo för katter igen, sorgen måste få sin tid också. Just nu vill jag bara ha mina katter tillbaka och det får man ju aldrig.

    Brukar prata högt med hunden på promenaderna, folk tror nog jag har en skruvlös. Har även en pratig ras, så hon svarar ju med ylande 😀

    Jaa! (namnet kanske avslöjar) 😛
    Jag har konverserar med mina pälsbollar konstant.

    Tyra som aldrig skulle sälja corvara någonsin sålde först 70% till Cornelia och sedan resterande del nyss. Nu skriver Cornelia att corvara kommer vara till salu till rätt pris. Detta innebär att Tyra helt enkelt ljög igen. Inte nog med stt hon sålde mot vad hon sagt till läsarna från början så sålde hon inte bara till Cornelia för att de kluckade uran dessutom för att hästen kommer säljas vidare igen. Corvara som enligt Tyra var så speciell och som hon skulle äga för alltid. Frågan är om den andra hästen med är såld, den som Tyra inbillar sig hon ska tävla i SM med eller om den helt enkelt är slaktad då den inte står lvar hos Cornelia heller och inte verkade funka alls. Faktum kvarstår, den hästen skulle helker aldrig någonsin lämna Tyra och hon fick ju läsarna att skänka pengar för att kunna köpa den från början

    Jag är allergisk mot pälsdjur men älskar katter. Hade två st innan jag fick allergiastma och var tvungen att ge bort dem. Jag kan (vill inte) gulla och gosa med dem just pga allergin men jag älskar dem från avstånd ?

    Jag är verkligen en crazy cat lady, mina katter är mina bebisar! Såpass mycket att jag frågade min sambo att om vår bebis som är beräknad om en månad är allergisk, hur gör en då för att adoptera bort barn? Haha. (Skämt åsido, självklart! Bäst jag säger det innan någon blir kränkt och ska börja tjata om vilken hemsk förälder jag är ?)

    Jag har en 30-kilos hund som jag alltid pratar med, och nu har jag kommit på mig själv med att kalla honom för Kissekatten…. Är väldigt mycket en hundmänniska och lägger ofta huvudet på sned och fånler ute åt andra hundar.

    Självklart! Jag har två skitsvansar och en pålla som kag givet snicksnackar töntigt med. ?

    Ohja!! Jag har tre gosekatter och två älsklingshästar. På mitt bröllop i somras sa flera talare ”det går ju inte att hålla ett tal om J utan att nämna djuren”
    ?? crazy-djur-lady.

    Pratar med dom, pussar på dom, är jag bortrest drömmer jag om dom ?❤️

    Yep, crazy cat lady här ?

    Absolut! de två katterna här hemma har fler namn än vad som går att räkna haha, men de är ju så söta och fina så man kan ju inte låta bli att larva sig med dem helt enkelt! 🙂

    Jag är absolut en ”crazy catlady” 😀 Folk är nog trötta på mitt tjat om katter! Haha. Fast jag älskar alla djur 🙂 Har två hundar och tre katter, men just nu har jag fem katter då vi har fått söta kattbebisar hemma 🙂 <3

      Kattbebisar?! Jag kommer!!! ???

    Är exakt lika dan, hur kan man inte vara sån mot sina djur hahah. Jag har 5 katter och en fransk bulldog och funderar på att köpa en till bulldog så lite crazy djur människa är jag nog.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.