Catrin anses ha låg återfallsrisk.

Catrin Hedlund:

catten

I alla fall om man ska tro det här testet hon genomgått hos kriminalvården.
Hon själv skriver att suget efter snabba cash är lågt och det är ju bra.
Om det är sant.

Jag är hemskt nyfiken på vad som händer med alla anmälningar mot henne som inte inkluderades i det förra åtalet men än så länge finns inget material att tillgå så det är väl is i magen som gäller.

Jag säger som alltid – jag tror det när jag ser det..

15 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det säger jag oxå!
    Visar min ingen ånger eller empati för de hundratals man lurat – då är nog detta mest ”spel för gallerian”.
    Varför ens visa upp ett sånt där papper? Ska folk applådera eller är det enbart för att väcka irritation? Suck

    Man vet ju om bilden är fake men det kanske hon inte skulle våga…. Det är nog inte så svårt att svara ” rätt” på frågorna för att det ska se bättre ut, nu tror hon att hon ska slippa gå Vinn programmet men det var ju en del av straffet så det skulle ju vara konstigt om hon inte behövde gå på det, hon har en konstig förmåga att få det att se ut som det är henne det är synd om och att hon har tur, men inte ett öre har hon betalat tillbaka som hon är tilldömd att göra, innan hon har gjort det har hon ju inte gjort klart sitt straff, i höst har jag hört det viskas om kommer nya anmälningarna att tas upp, men dom viskningarna har inte genomgått något lögndetektortest, likväl som Catrin inte heller har gjort det….

    Jag funderar över vad som står på resten av pappret!
    Hon har lågt på generella brott/kriminalitet men det känns som det borde finnas en ruta för specefika brott (det hon gjort) och där kanske det står hög?
    Och tänker när hon skriver att hon ändå vill gå programmet betyder att hon måste för hon fått högt på något & att folk inte ska börja ställa frågor när hon ändå måste programmet trots låg risk!

    Summa: Jag tror inte det är hela sanningen 🙂

      Det har du nog rätt i!
      Inte mycket av pappret man ser…
      Hon valde verkligen med omsorg vad hon ville delge oss läsare 😉

      Det Catrin lägger upp nu är bara ett test som bygger på självskattning. Frivårdens bedömning är att risken för återfall är hög. Så ja, det här testet är bara ett uttryck för hennes version.

    Av domen från den 4 maj i år framgår att frivårdens egen bedömning av Catrin är att risken för återfall i brott är hög. Det är också därför hon dömdes till skyddstillsyn.

    Att hon själv lyckas svara på lite frågor på ett sätt som ger resultatet att hon skulle ha låg risk för återfall i brott säger verkligen ingenting.

    Håller med om att hon inte verkar ångerfull för fem öre. Blev fruktansvärt irriterad när jag läste hennes blogg och såg att hon tänkte göra ett trådlyft som kostar flera tusen. Hon kunde inte göra det eftersom hon inte har tillräckligt många rynkor och ska göra botox till hösten istället. Snacka om att skita fullständigt i personerna som hon har lurat!

    Någon som vet vad hon jobbar med?

      Hjälper till på en tatueringstudio i Norsberg, inte ens heltid

        Sorry, norsborg

      Inte ens säkert att det är ett avlönat ”jobb”. Hon vägrar svara på frågor om det.

    Å ena sidan så tycker man ju fruktansvärt synd om denna olycka till människa. Hon verkar ha 0 vänner, inget liv i övrigt, fattig som en kyrkråtta och helt galen och förvirrad.

    Sedan har jag inte hängt med så mycket i det hon har gjort men hon verkar ha en stark drift att lura folk – det är ju uppenbart. Kanske är det väl Karma då som nu kommer tillbaks till henne.

      Varför skulle det vara synd om henne? Hittar på att hon blivit våldtagen för att få ut försäkringspengar, pekar ut en snubbe som far till sitt barn och gråter ut i pressen och anklagar honom, fast det är bevisat att det inte är han som är pappa, pappa är en annan snubbe som vänstrade och har ett barn med sin fru i samma ålder som hennes yngste, har kört rattfull så körkortet är indraget tills 2017, har lurat bl.a sin dåvarande pojkväns minderåriga dotter, en döv kvinna, ett flertal kompisar, 17 bedrägerier gick till åtal, nu väntar ju över ett tiotal nya. Varför skulle det vara synd om henne?

    Jag tror som jag kanske sagt tidigare, att hon gillar tjack. Hon beter sig exakt som någon det gått lite för långt med tjacket för. Sen är det något med blicken också… (har haft för mycket tjackisar i mitt liv, alla tappar moralen helt efter ett par år)

    Något av det värsta hon gjort enligt mig är mot sitt ex.
    Hon var ihop med en kille som heter Martin. Hon lurade i honom att hon fått tag i en massa Tomorrowlandbiljetter och lyckades få honom att sälja biljetter åt henne (som en slags mellanhand). Hon pressar honom på ungefär 50 000kr (som han får låna av sina föräldrar och morföräldrar) genom att säga att nån läskig ”chef” till henne är hotfull. Under tiden håller hon kvar honom i deras ”relation” genom att säga att hon är gravid (ingen vet om hon var det eller inte, men hon fick inget barn sen iallafall). Hon var även tillsammans/FÖRLOVAD med en annan man i Turkiet. När han frågar henne om hon verkligen inte lurar honom skriver hon flertalet gånger att hon svär på Kevin att hon inte gör det.. Så sjukt obehaglig person!!!
    Detta och mycket annat finns att läsa i ett av förundersökningsprotokollen (tror det var nr.12, finns att hitta på flashback https://www.flashback.org/t2669218)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.