Det är mycket som bara rinner ut i sanden…

Tyra:
tyrashow
Är det någon som vet med sig att ni läst någonting om Tyras STORA tv-satsning där vi skulle få följa henne i hennes vardag och där hon skulle vara äkta och utan manus?
Den enda gången jag sett henne i rutan var hos Malou och med tanke på omständigheterna kring det så är det kanske ingenting att sätta på sin CV..

Rinner så här mycket saker ut i sanden hos alla bloggare?
Är Tyra bara för snabb med att skriva om det?

tyratv

22 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Dessie är ju drottningen av att basunera ut projekt som sedan aldrig hörs av. Boken, jeansen, webbshoppen, otaliga ”hemliga möten” osv.

    Hon kanske menade reklamsnutten för Refounder, då fladdrade hon faktiskt förbi i rutan några gånger. ”-Blink”

    De drog sig väl ur, eller tvärt om. Sånt händer men eftersom det händer T med exakt ALLT så blir det ju komiskt hur inkonsekvent man kan vara. Man kan ändra sig, som Blondinbella som sa att hon ville sterilisera sig och nu är ung mamma. Men den omvändningen hade förmodligen med mognad att göra. T säger ju en sak på måndag för att sedan gå emot sig själv på fredag. Men själv tycker hon att allt är glasklart och att det är synd om henne???

      Apropå, minns ni ungdomsfilmen blondinbella var med i men som aldrig blev släppt?

        Den är släppt, gick dock aldrig på bio. Har sett den själv, ”Orion” heter den.

        Den blev släppt och gick på bio för ett par år sedan (långt efter att den spelades in). Jag såg den på bio så får nog säga att jag är en trovärdig källa till just det 😉 Hon var dock inte med så mycket i filmen utan bara i ett par scener där hon knappt sa någonting har jag för mig. Minns inte jättemycket då filmen inte var något att hänga i granen direkt!

        Haha, av vilken anledning går en och ser den på bio om en får fråga?

        Visste faktiskt inte den var släppt, men det kanske hon har skrivit om tom?

        Haha, jag gick bara på den för att se hur Bella skulle leverera/icke leverera i sin roll som skådis ;D

    Undrar också hur det går för DennisM, hade han inte fått kontakt med ett produktionsbolag som skulle göra en serie om honom och Dmretro??

      På tal om Dennis M så har han dom senaste veckorna skrivit massor på sin FB att han och hans pojkvän ska börja göra Youtubevideos, igår skrev han att första videon skulle släppas idag och tackade alla som hittills prenumererat på kanalen…visar sig att det är hela 29st….HAHAHA

    Ja just det, det hade jag nästan glömt bort. Undrar vad som hände med det…

    I inlägget du lade upp igår om Nellies bokomslag så kommenterade någon att det saknades eyeliner på undre delenen av ena ögat. Idag lade Nellie upp en bild på bokomslaget och där har hon eyeliner på det ögat.
    #förmycketfritid

    Har för mig att det här var strax innan hon åkte på rehab första eller andra gången. Så det krockade kanske, eller så var inte Tyra i form för tv. Men man fick aldrig höra något mer om det sen efter det här Inlägg har jag för mig.

    Hon tog ju tramadol när detta började spelas in. Blev väl kanske inte så lyckat.

    Vad hände när hon var med hos malou?

      Undrar samma sak!!

      Hon var hög på tabletter. Vilket både syntes och hördes när hon delade med sig av några mindre smickrande grejer 😛

      Hon var stenhög på tramadol

    Host harkel…. Ang Malou… Tyra pratade öppet om att hon tagit tramadol inför intervjun när Malou frågade. Och nej – stenhög var hon inte – det där är rena efterkonstruktioner från flera som svarar nu .

    Däremot så går det nog inte ens att räkna upp hur många samarbeten Tyra tappat genom de senaste åren. H-M satsningen ”we love horses”, Charlies, kanal 5 produktionen . Samarbetet med Veld star. Etc etc .

    Finns nog massor fler som vi inte ens vet .

      Tyra sa själv att hon var tvungen att ta tabletter bara för att orka göra något, som tex att bloigga. Och många tabletter för att orka komma till Malou. Sen när läsare skrev kommentarer om att det syntes att Tyra tagit tramadol så skällde hon ut läsarna i ett helt inlägg. Hur kunde läsarna bara påstå något så elakt som att hon skulle tagit tabletter före Malou, självklart inte.

      Men.., det sa hon ju själv i programmet.

        Har faktiskt inte förkovrat mig i såna ev aspekter så min kommentar var ang ”löpversionen a la second hand och storfiskaren tog en strömming som
        Sen blev en gädda /haj ” att nej – Tyra var inte stenhög hos Malou men svarade ärligt att ja – hon hade tagit tramadol inför intervjun .

        Hur svårt måste det vara att skilja på nyanser som faktiskt gör en avsevärd skillnad på ett socialt medium som
        Bla detta , huruvida påståendena är ok eller blir helt avok i fråga om vad som är ok eller rent förtal ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.