Munkar – en färskvara?

GabJoss:

fika

Det slog mig när jag såg GabyJoes senaste fikafat – munkar är väl en färskvara som inte riktigt får komma till sin rätt efter några dagar?
Äter dom alltså 3(!) munkar var då på kvällen?

Har dom varsin inbyggd binnikiemask då eller?
Hade jag klämt 3 munkar var och varannan kväll så skulle jag väga 200 kilo inom en månad men så har jag ju också dragit en stor fel nitlott i det genetiska lotteriet. #intebitteralls

24 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    De kanske fryser in dem efter att hon tagit bilden?

    Det kanske är såna där leksaks/dekordonuts i plast? Så har gabjoss x antal olika som hon plockar fram när det är dags för lite #vardagslyx #inspo #perfektinstagrambild

      Hashtaggen #vivillsegabjossätadonuts måste trenda!!!

    Du och jag CAM CAM du och jag (genetiska lotteriet)

    Dem funkar faktiskt utmärkt att frysa, har min kära svärmor lärt mig.

      Tänk istället att det är precis tvärtom – ni (och även jag) har egentligen dragit naturens vinstlott eftersom vi lagrar fett. De konstant smala dör bara bort i ett överlevnadssammanhang. Ni är hjärntvättade av samhällets normer om hur ”en ska se ut”…

        True dat!

        Mvh

        Another surviver

    CAM CAM tänkte kolla om du har någon aning om hur mycket bloggare får betalt för att göra reklam åt olika företag ??

      Ingen bloggare men Therese Lindgren fakturerar mellan 50-60k ink moms per reklamvideo nu för tiden…

        Det går bra nu.

    Är det bara jag som lätt kan trycka i mig 3 donuts på raken typ? ?? med risk för illamående efter såklart. ?
    Fast varje dag gör jag ju det inte såklart men vissa dagar är ju mindre nyttiga än andra…

      Skulle inte ha några problem att trycka i mig allt på det där fatet i en sittning.
      Inte varje dag såklart, men en gång i veckan absolut ;D On saturdays we feast!

      Alltså no shame här, skulle lätt få i mig det – no problems. Sen kanske man får lite ont i magen men vafan, donuts!

    hashtag: youdidnoteathat

      You did not eat hat ?

    Jag fattar ingenting! Så mycket choklad och socker dom äter för jämnan!!! Om hon ändå kunde lägga upp en sån där munk/choklad/godis bombstallrik vid varje söndagsmys hade jag förstått…men det blir bara larvigt (och äckligt) när det är var och varannan måltid.

      Om du tycker det där är äkcligt vågar jag inte ens fundera på vad du skulle tycka om mig, heheheh…

        Missförstå mig inte. ? Jag trycker lätt i mig ett antal munkar och nån chokladkaka i veckan toppat med kebab och pizza till lunch. Älskar godis…och när tom JAG tänker att deras tänder måste vara bortfrätta av all jävla choklad som äts VARJE dag till frukost, lunch, middag och kvällsfika…då är det illa! ??

    Jag behöver bara titta på den där bilden så går jag upp i vikt. Men till och med jag som är en sann godisråtta ända in i benmärgen klarar högst 2 munkar innan illamåendet är ett faktum..

    Nu är hon förvisso ung vilket kan innebära att hennes ämnesomsättning är hög. Men tyvärr så tror jag att de inte äter allt onyttigt men har med det eftersom det är fint på bild.

    Jag tycker att det är hemskt hur väldigt smala bloggare/instagrammare använder bilder och målar upp en blid som liksom inte går ihop. Visst att man bara lägger upp härliga bilder men när det kommer till mat så blir det en annan grej. Tänker de inte på alla unga tjejer? Barn och ungdomar som ser den här fantastiskt vackra, smala, vältränade, lyckade personen och tror att den äter pizza, munkar, pannkakor, nutella, godis, muffins, hamburgare och annat(som är snyggt på bild) varje dag. Dessa tjejer ser sig själva i spegeln och undrar varför dem inte är lika fina trots att de tränar några gånger i veckan och bara äter godis någon gång på helgen. Det hade liksom varit snyggt att som profil gå ut med att ”Jag tränar varje dag, power walkar nästan varje morgon och äter små portioner och väldigt nyttigt. Det ligger mycket disciplin och träning bakom min kropp och du kan se lika dan ut om du tar hand om din kropp på samma sätt”

      Och jag menar inte att Joss målar upp den här extrema bilden, den står de större profilerna på instagram för.

      Visst kan det vara en god idé av dem att nämna det sista du skriver.
      Samtidigt kan man inte lägga såhär mycket ansvar på andra människor. Det finns hur mycket som helst som kan tolkas fel eller missförstås, men man kan inte börja bestämma över vad folk ska få lägga upp för bilder och inte.
      Snarare är det väl föräldrars ansvar att lära sina barn om sånt här, tänker jag.
      Alternativt, om man är vuxen, så har man eget ansvar att lära sig.

      Jag äter hamburgare/godis/chips/donuts etc. Varje dag. Är smal och vältränad. Men är också aktiv och äter även sallader och andra mindre onyttiga måltider. Jag skulle absolut kunna äta allt GabJoss lägger upp på blogg och instagram och ändå behålla vikten, så det beror ju på hur ens kropp svarar på maten man trycker i sig och hur stillasittande man är.

    Kolla Ulrika Forsbergs instagram så får du se fruktfat of the doom.

    https://www.instagram.com/p/BHX0FtxgDiw/

    Lite OT och kanske tjatat om detta förut (sorry!) men är fortfarande nyfiken på vad för slags kostråd du CamCam fått för din hypotyreos, utöver att fasta fram till lunch? Eller om du kan nämna var din endokrinolog jobbar?

    Tack på förhand!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.