Så nöjd men ändå inte..

Petra Tungården & Sanne Alexandra:

Brasklapp: Inlägget har ingenting med Sanne eller Kenza att göra utan kritiserar hela grejen med att använda modeller för att visa hur bra kläderna trollar fram kurvor. Som att använda smala modeller för att visa upp plussizekläder. Det är missvisande helt enkelt. Så.. carry on nu.. 
guru

Petra skriver om sin kollektion ”Curves” och är SÅ glad att se den på andra människor eftersom hon älskar att trolla med färg, snitt och linjer. (Inlägget heter för övrigt ”Women with curves”..bitch please…)

Mmm..det känns ju jävligt trovärdigt när hon visar upp sina kläder med hjälp av bilder på två tjejer som båda arbetat som modeller. (Sanne modellade bland annat på det flesta av Style By Tyras bilder och så Kenza)
Mycket trolleri som behövs där…verkligen.
Skicka hit en kollektion så får vi se om du känner dig lika nöjd med dom bilderna att du vill lägga upp dom på bloggen, Tunis.
Här har du en kropp som kan behöva både en och två doser trolleri.

Men det som gör mig lite ledsen är att Sanne – trots sin figur – ändå känner behovet av att stå på tå för att göra sina smala ben ÄNNU Lite smalare.
Jag undrar om alla småtjejer ens VET eller förstår varför dom själva står på tå på alla sina Instagrambilder eller om dom gör det för att dom lät sig att man ska stå på det viset?

Sanne har en egen blogg och har lagt ut en bild på en bikini som hon ska börja sälja i sin webshop och jag undrar bara en sak:
Hur ända in i glödheta helvete sitter den på plats?
Gör gärna en video där du hoppar upp och ner…eller nej..det räcker med en video där du bara går.. För jag vet vad jordens dragningskraft är kapabel till.
Menar hon att det inte bara kommer säga ”plopp” och så sitter bikiniöverdelen i armhålorna?

sanne

8 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Den där bikinin måste endast vara till för såna ”utan” bröst. Mina melonas hade aldrig klarat av en sån där, dom hade hängt utanför efter ett steg. HAHA ?

    Haha den där bikinin hade fan passat perfekt för mina stora bröst!! Det är som två kassar man kan lägga brösten i 😀
    Men att hoppa med den, nej! Jag rör nig aldrig särskilt mycket på stranden dock.

    Alltså den ser ju så sjukt obekväm ut?? Tycker den är skitful, lär få en knepig bränna med den också.

      Håller med om att den är skitful 🙂

    Jahaaa, jag har tolkat hennes kollektion som att den ska ge ett kurvigt intryck när kurvorna inte riktigt finns där från början.

      Det har jag också tolkat så…

    ingen annan som reagerar på hennes BUS på fötterna, väldigt snyggt (Y) (Y) (Y)

    Alltså jag tror den bikini är grymt oergonomisk för oss med stora bröst… Att ha all tyngd liggandes på nacken ger en: 1. ”Gamnacke” alt 2. Väääldigt ont i nacken så en dag på stranden blir pina.
    Så det är nog tänkt för de med små meloner…

    Sen tycker jag verkligen du har en poäng med träningskläderna. Dock har de ju blivit upphausade i bloggvärlden; även blondinbella har väl posat i ett par av de där från Petra?
    Ja, inte speciellt svårt att trolla fram kurvor på redan smalisar. Då är det bara till att lägga lite skugga och – tadaa – klart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.