5 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Här hemma har vi en röd hetsätare vid namn Hugo. Han skulle gärna hänga med THK och äta mat och prata om mat 😉

    Är det inte conveinient att dom alltid är i något annat rum när något händer? ? Man hör en bomb droppa i köket, springer dit för att fånga lymlarna red handed men då står dom och stryker sig mot sängen i sovrummet, heeeeelt oskyldiga (not)

    Jag kom en gång hem till ett hus pyntat i sopor. Det var kladd och äggskal överallt. Jag var helt säker på att det var Tjocka Hetsätar-hunden som var skyldig. Men när Rådjuröga Benragel kom rasslandes med äggskal i mungipan såddes tankar om gängbrott.
    Tyvärr lärde jag mig inte att låsa dörren till sophinken förrän det skedde gång två. Så kul var det tydligen att skura golv..

    OT: Dessies nya matbord och stolar. Det övergår mitt förstånd hur hon har tänkt med hela grejen. Det är på tok för stort för utrymmet, hur ska man ens kunna komma in och sätta sig? Hur tänker man när man köper stoppade möbler i ljust tyg när man har barn? Det största frågetecknet är varför (VARFÖR!!!???) man läggar en fyrkantig liten fårfäll mitt på bordet? För lite hår i maten? Praktiskt att torka fingrarna på när servetterna tagit slut?

      Bordet och stolarna hon hade innan stod likadant, omöjligt att komma in ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.