16 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    håller med, känns som att hon har den i fel storlek..

    Hon är jättesöt!! Men jag har så svårt för hennes sätt att stå på, sådär in med tårta. Många får för sig att detta ger längre ben på bild. Andra (jag) tycker att det ser ut som att man kissar på sig eller typ har mask el nåt. Att ingen av hennes fotografer påtalar detta för henne.

      Tittade inte så noga först så efter din kommentar kollade jag igen och flinade lite. Måste vara ett släktdrag för lillsyrrarn står exakt likadant. 😉

    Nu när jag får se den på bild på henne så tycker inte jag heller det verkar så opassande. En sjal över axlarna om det var inne i en kyrka så funkade den bra tycker jag. Den var längre än vad jag trodde och om man tittar på övriga gäster så verkar ju temat varit rosa.

    Men instämmer. För stor över bysten.

    Tips ang. Kenza och att hennes vän Humlan är på oväntat besök från Australien. Kenza visste detta (se Humlans instagram @Huumlaan, den 8:e bilden med resväskan på flygplatsen och Kenzas kommentar) men på bloggen låtsas Kenza som att det hela var en överraskning för henne?

    Kanske inte mycket till tips, men varför vrida om sanningen?

      Tycker nog att du gör en väldigt stor höna av en ganska liten fjäder.
      Även om jag hade vetat att en av mina vänner som jag inte träffat på länge skulle komma och hälsa på mig här i Stockholm, hade jag också blivit överlycklig och chockad om personen plötsligt knacka på dörren och jag inte var beredd på det. Det var iaf så jag tolkade Kenzas inlägg 🙂

    Tycker den var jättefin, men som du sade så ser den lite för stor ut. Kan ju dock bero på att hon står lite konstigt, typ framåtlutad, men men

    Jag tycker ofta att Alexandra väljer saker som sitter lite fel eller har material som gör att något ser lite ”off” ut. Det blir väldigt sällan sådär pangbra. Hon kanske inte riktigt har hittat sin stil eller har koll på sina proportioner eller något, jag vet inte, men något är det.

    Nä den var faktiskt längre på! Såg ut som att den var ”tajt hel vägen” när den hängde på galgen. Så den känns ok.

    Däremot var det kanske inte fullträff på hur den satt. Ser liksom tantig ut samtidigt som att den är öppen över brösten, vet inte hur man lyckas kombinera det i samma klänning. Har nog med passformen att göra antar jag. Men nej ingen klänning jag hade valt. Sen var det ett sista minuten köp med vad jag förstått så låt gå för denna gången.

    Sminkning och var fint i alla fall 🙂

      * och hår

    Kanske valde större för att vara säker på att tuttarna skulle få plats? Tänker på att hon inte vill prova innan hon köper så hon tog nog the safe way istället för att chansa på en mindre och tvingas byta i sista sekund.

    Ser ut som klänningen är gjord i så kallat scuba-material vilket inte följer kroppen utan är mer ”stelt” därav att den kan se stor ut. Förstod dock att klänningen skulle bli bra för den var inte så farligt öppen, tyckte det var riktigt fint!

    Så fin!

    Är traditionalist, på bröllop bär man inte vitt, inte rött och man försöker inte överglänsa bruden med kläder som är för utmanande. Taktlöst.

      Haha hur ska en kort klänning överglänsa bruden? Då vet jag inte vilka människor man har bjudit in på sitt bröllop. Och varför ej rött? Det vita förstår jag men jag har aldrig hört om rött? Och nu är ju kisses klänning varken vit röd eller utmanande.

        Bär man rött så har man legat mer brudgummen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.