Två frågor.

Dessie:

dess
Dessie svamlar loss om Trademax och hur hon inte hyllar företaget pga samarbetet men det orkar jag inte ens bemöta..
Jag har nämligen fastnat på två saker..

1. HUR tar man sig in till de två innersta stolarna? Fångarna på fortet-style?
2. Vems trampade pudel använder hon som duk?

29 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det ser onekligen trångt ut. Hennes bilder fick mig att tänka på när systrarna i askungen bestämt ska pressa ner sina fötter i den fina lilla glasskon. Lite den känslan är det ju över det här också.

    Det ser nog rätt svårt ut att komma till platserna vid fönstret, kanske hon först frågar vem som kissar väldigt lite, så får han hoppa längst in.. Kan bli rätt svårt med en middag med 6 tjejer som alla dricker lite vin och har små blåsor ? ?

      Ha ha ha, jag hade inte varit den bästa gästen att ha längst in när man tänker på det du säger. 😀

    Känns också som väääldigt opraktiskt med ljusa tygstolar när man har småbarn.. En annan ska plasta in hela hemmet innan ungen kommer liksom..

      Är det inte en fet fläck på sitsen på mittenstolen till höger?

    Hon är i alla fall tydlig med att det är ett samarbete med Trademax. BB är inte lika tydlig i sitt inlägg utan smyger in något om att de hade ett samarbete när de skulle inreda balkongen i förra lägenheten.

    Ja de är ju jättefina men det ser ju verkligen trångt ut med 6 stolar som ständigt står utdragna.. Sen känns ”duken” väldigt brandfarlig och malplacerad.

    Det roligaste är ju hur babypälsen hänger över stolen först och på bordet ligger en mycket finare duk, och på bilden efter det slänger hon jävla fårullen över bordet istället. Känns bara så ansträngt och roligt. :p

    …och så säger folk att man inte får ha katten på bordet, WHAT?

    Näe, denna matgrupp är förvisso fin men alldeles på tok för stor för hennes lilla kök. Ett runt mindre bord alt ett med plats för bara 4 (mindre!) stolar hade varit finare, och mer praktiskt. Ser rätt ansträngt ut nu. Och pälsen på bordet? Inga kommentarer

    Gruppen är otrolig fin. Men man måste kunna dra ut stolarna mycket längre för att kunna komma ut från alla platser utan att behöva knöla.
    Får panik över tanken att behöva göra sig så smal som möjligt för att kunna krångla sig ut ur stolen och sedan smyga bakom alla andra stolar för att komma bort från bordet.
    Visst stolarna går att skjuta in när de inte används. Men när det sitter folk där, hur kommer man bakom och i/ur stolen?!

    Hon var uppe och snapchattade vid 4-snåret i morse och nu står hennes blogg tom halva dagen… Hon struntar verkligen helt i hur hennes varumärke framstår, undrar om hon någonsin kommer ta tag i sin karriär och försöka upp sitt varumärke ordentligt?

      Eller hur! Tycker det är skrattretande att hon försöker intala sig själv och läsarna att hon har utvecklats så pass mycket de senaste åren. Tycker fortfarande hon beter sig som en 14 åring.
      Sedan är det lite intressant att hon hävdar att hon både har samarbete från höger till vänster OCH pluggar. Vilket säkerligen inte stämmer för vart är resultatet?

    Det där såg otroligt dumt ut och desutom ser det livsfarligt ut att placera tända ljus på en päls i ett så trångt utrymme.

    Fruktansvärt fula stolar. Ser ut som hon hittat dem i en skräpcontainer efter ett dödsbo efter en 92-åring, typ. Dessutom alldeles för stort möblemang för det lilla utrymmet.

    Sen fattar jag inte varför man använder ett kuddfodral som duk. :p

      Haha! Jag tycker de är superfina. Men så har jag ju förvisso smak lite som en 90 åring också. Eller mer exakt; en ca 179-118 åring. Viktorianska England ffs <3

        Och jag har en ännu mer stofilig smak, nämligen 1600- och 1700-tal med barock och rokoko. Men även jag älskar det Oskarianska 1800-talets inredning och design 😀

        A
        Jag älskar alla de där stilarna också, haha!
        Älskar kläderna de bar också. Men det är en annan historia.

    HAHA!

    Så konstigt och känns lita udda med fåtölj liknande stolar bredvid matbordet..

    Hela moblemanget skulle passa fint i ett stort matrum eller I ett stort kok med oppen planlosning. Nae for palskudde pa border. Ser ju nastan komiskt it?

      Ursakta alla fel I texten ?

        Ja av mig är du iaf ursäktad. 😉 😀

    Det är ett helt nytt bord och stolar.. men ändå har den mittersta stolen till höger en stor fläck?! Kan det vara så att ni andra som kommenterat har rätt – att det är så trångt att någon faktiskt redan har kissat ned sig för att hen inte hunnit till toan? Eller är bara kvalitén så pass dålig? Fick hon den sådär? We will never know! ?

      Hon har haft dem ett bra tag. Men har väl inte hunnit skriva inlägget ?

        Ja men en sådan fläck/slitage tycker man ju inte borde hända på ett bra tag, så länge har hon ändå inte haft dom :/

      Helt rätt! Det var jag som inte hann på muggen

    Personligen hade jag nog skämts lite om jag tvingat mina gäster knöka sig in vid det bordet, kan se det själv om jag varit gäst hos henne och hamnat längst in så hade jag suttit och hållit mig om jag blev kissnödig för att det är ett sånt pain in the ass att komma ut. Sen om man är lite större med junk in the trunk så att säga så kan det bli en rätt jobbig situation att ta sig in vid det där bordet. Det ska fan inte vara mission impossible att sätta sig ned och äta vid ett matbord. Stolarna känns dessutom som om dom kommer bli rätt ofräscha snabbt speciellt med ett barn hemma, som någon annan nämnde så är det ju redan en stor jävla fläck på en stol. Nä, det var en fin matgrupp men inte i ett sånt litet utrymme. Ang. pälsen på bordet känner jag bara wtf?

    Tänk efter att man lagat mat ett par gånger. herreminjeee vad tyg drar till sig matlukt

    3. Vem har kissat på mittenstolen till höger?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.