Möt Bitch-Pissie..

Kissie:

IMG_9562

Som jag har undrat..
Nu har jag äntligen fått svaret

Jag håller just nu på att växa ut min naglar efter att tidigare ha bitit ner dom till armbågen. Betyder det att jag måste skaffa mig en klon då?
Och Tjocka Hetsätarkatten ska vi inte tala om..
Han är ju ute och slåss var och varannan dag och åker ju på rådäng varje gång.. så jag fick tipset att inte klippa klorna på honom under sommaren så att han ska kunna klättra upp i träd och liknande..
Då måste han ju också få en klon. Jag undrar om Pumpa är tillgänglig..

18 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Snott från Family Guy rakt av….: https://youtu.be/oQt-anQE5I0

   Stewie 😉

  Alltså, gabbjoss, har hon bara ett par skor? De där sunkiga vita hon har tex på bilderna från GC nu. Jag har 50+ skor så är helt fascinerad av de som bara har ett par (menar inget illa btw) 🙂

   Jag är en sån som använder ett par skor tills de är så trasiga att de inte går att använda längre, då köper jag nya. Hehe, så är själv fascinerad över hur man kan äga så många par skor och faktiskt välja att lägga pengar på sånt ?

   ”Menar inget illa”… nänä

  CamCam, du kanske har virus på din sida, eller en jävligt märklig reklam som poppar upp och inte går att klicka ner! Fick upp en ruta om att jag kunde få/vinna en iphone (fick panik så läste inte så noga) och man kunde välja att gå till den sajten eller att klicka bort rutan men när man klickade bort den kom den upp direkt igen… 😮 🙁 please do something 🙁 kan jag inte nå den här bloggeb fritt kommer jag bli så ledsen 🙁

   Samma här! Tog en bra stund innan jag fick bort det, den fortsatte bara att komma upp 🙁

    Jaha var det bara det. Blev skitnervös, trodde jag fått virus av allt porrsurfande igen. ?

    Oj, kommenterade i syrrans ”namn”. ?

    Jaha var det bara det. Blev skitnervös, trodde jag fått virus av allt porrsurfande igen. ?

   Inte virus men fortfarande irriterande. 🙁 Sorry.

    Finns det något du kan göra för att få bort det eller är det utanför din magiska superförmåga? 🙁

     Det kan jag nog men är i Halmstad och dricker rosevin just nu. 🙂 ????

    Det kommer bara när jag går in hos dej….

   Samma! Tog evigheter innan jag blev av med den förbannade annonsen.

  Aproppå ingenting, Blondinbellas inlägg ”Arlanda”. Tror ni hon verkligen skulle köpa sitt eget torrschampo i reseförpackning eller tog chansen att göra lite reklam för att LCC finns på Arlanda?

   Det ena utesluter väl inte det andra:)

   Tänkte exakt samma sak

  Snott eller ej så tycker jag faktiskt kissies inlägg va riktigt kul!! Skrattade högt när jag läste det ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.