Hon kör på..

Dessie:

dessie

Dessie fortsätter på sitt nyfrälsta liv och bjuder denna snapchatbild.
Eller kanske det kanske vara så att detta egentligen är en köpt kampanj från Svenska Kyrkan och Dessie helt sonika fått en manual med alla svar hon kan tänkas behöva?

Lite som när Phoebe sålde toner?

Tack Emelie för tips!

39 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ”Oh I have one question… What is toner??”

    Hon la ju upp nån konversation mellan henne o nnabintou på snap, hann inte fatta vem som skrev vad och läsa allt innan den spelats klart, så jag printade för att läsa. Vilket säkert många andra gjort för sen la hon ju upp ”varför printade så många?? Låt mig höjas!” .. Ehh .. Iq fiskmås

    På tal om störst.. den där ringen ser lite trång ut

      Till Anna Oroa dig inte hennes Guds tro är så stor så han kommer att uppenbara sig för henne och göra ringen helt perfekt,,,, sen kommer vi få höra det så länge vi lever?

    Fin ring 🙂

    OT. Hennes senaste bortförklaringsinlägg… Jag måste sluta läsa hennes blogg. Antingen tror hon att hennes läsare är dumma i huvudet, eller så är det hon som är det. Förstå att dina kanaler är öppna för alla, och att dina läsare kan se på Snap vad du egentligen gör!

    Mer troligt en pingstförsamling än svenska kyrkan tror jag. De mest saliga nyfrälsta brukar komma därifrån.

      I surely did! 🙂

        Småland asså…

    Alltså hon kunde lika gärna säga Allahu Akbar eftersom det också betyder Gud är störst/Gud är större.

      Va..?

      Okej.

      Nope nix nej. Den raderar vi! Skärpning Gretel! //CamCam

        Alltså vänta… Va?

        Skärp dig. ??

        Varför är denna kommentar kvar?

        Vad skrev Gretel? *pinsamt nyfiken*

      Vänta nu, vad gav min kommentar upphov till?

    Hahaha hon är rolig. Vi är med i samma grupp på facebook för genusmedvetet föräldraskap och hennes inlägg där är hysteriska. Alltså det är toppen att hon försöker men maken till floskler och uppstaplande av slitna klyschor, man får ont i hjärnan av att läsa ?

      Vad heter den???? Jag måste gå med och se med egna ögon. Dessie är mitt favoritpucko?

    Nu har hon lagt upp fler bikinibilder!

    Var tvungen att säga hur bra det är att hon kommit över det jobbiga med det.

      Ja, men hon insåg väl till slut att hon lägger upp sådana varje sommar, vinter, vår, höst, ja varje gång hon vill använda sig av en ”fin” bild. Så det var nog bara jobbigt i någon timme eller 2 🙂

    Jag hoppas hon inte hjärntvättar sin son med det där =/

    Pingstkyrkan, Livets ord eller Jehovas vittne… tippar jag på.

      Inte Jehovas, de använder inte korsetsom symbol. Nån av de andra isåfall.

    Börjar nästan bli lite orolig att Dessie fullständigt tappat greppet om verkligheten…

      Det har hon bevisligen.

      Hade hon någon verklighet från början?

        Hon har så länge jag följt henne haft ett mycket konstigt förhållningssätt till verkligheten, men hon har i alla fall alltid verkat medveten om att den finns där. Nu, däremot, känns det som om hon helt släppt taget och väljer att sväva fritt i någon märklig fantasivärld.

        Problemet blir att medan hon tumlar runt i sitt knastillstånd så fortsätter ju verkligheten utan henne, och det kan bli ett helvete när/om hon väl kommer underfund med det.

        Ja du Viktor, ju längre bort ifrån verkligheten hon kommer, desto mindre anpassningsbar blir hon när verkligheten kommer ikapp, som den så ofta gör.

        Tur att hon har en halvfärdig ADHD diagnos och kan leva på lathet.

        Jag är också 22 år gammal, och denna tjej intresserar mig då hon ter sig så absurd att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta. Denna tro, all ytlig hets, inlägget on skatter…

      Jag tänkte i samma banor. Har hon fått slagsida eller är det en bloggploj?!

      Jag får lite Amanda Bynes-känslor av henne just nu.

        Jag med!! Väntar på att hon ska raka av sig håret typ..

    Måhända förbereder hon sig för att gå i kloster den dagen bloggkarriären tagit slut. Bra att hon har lite framförhållning!

      Det blir nog jobbigt när hon inte får fota sig själv i bikini på klostret….

        Haha.. klockrent 😉

    Jag tycker det är starkt av Dessie att hon är så ärlig med sin tro. Mycket för att många inte vågar säga att de tror på Gud på grund av vad andra människor ska säga och tycka.

    Men låt henne tro vad hon vill? Förstår inte varför en sån sak ska gå så många människor på nerverna? Det stör väl inte oss på något sätt att hon har funnit lugn i en religion/Gud. Jag hoppas det hjälper henne med att bli en ännu bättre människa 🙂

      Det är inte hennes tro som folk stör sig på. Det är hennes okunskap, hennes svamlande och hennes dubbelmoral. Bokstavligen från en dag till den nästa kallar hon folk ”syster i tron” och lägger ut långa konstiga texter om sin tro blandat med copy-paste stycken från bibelstudier. Helt plötsligt låter hon som en nyfrälst frikyrkopastor. Det är det folk reagerar på, hon låter inte som sig själv. Lägg sedan till att hon bloggar ungefär varannan dag, tjafsar med läsarna och blandar inlägg om sin tro med bokinibilder där hon tycker hon ser porrig ut och folk börjar undra vad som pågår….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.