Där har vi den skyldige!!!

Caroline Roxy:

Ja, då vet jag vem jag skylla alla mina miljarder myggbett på.
Roxan, that’s who!!
Det är HON som har snott mitt myggnät!

Fy faaaaaaaaan för henne!
Jag ser ut som att jag har böldpest vilket har gjort mina spiror till så jävla mycket inte GOOOOOOOOALZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Non-goals. Anti-goals. Goalsless. Goatless?
Roxan – I am coming for you!

kenzo_carolineroxy2

21 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

   Hon har gjort en youtubevideo där hon berättar allt

    AHa okej

  Jag kan inte med att like’a denna tjej, inte av ovilja men av rent vanligt vett. Lite mat och ren omtanke! ?

  Alltså hon kan ju verkligen inte klä sig.. Hade hon inte varit snygg hade hon aldrig kunnat tjäna pengar på att blogga

  Hon är så lik Ben Stiller

  Är hon verkligen en modeprofil? För mig är det liksom nääääääääääää

  Varför ser hon alltid så sur ut för på varje bild?

  Ser ingen att tjejen har ätstörningar?! Hennes huvud är så stort mot kroppen. Såg också ut så när jag hade anorexia. Fattar inte hur hennes ”fans” inte ser det

   Nä, nä, så får man inte säga! Kommer man och påpekar att någon ser uppenbart anorektisk ut här så får man genast tillsägelse om att man ”hatar”.

    Kan ju också va för att du kläcker ur sig påståenden som mycket möjligt är fel. Sen verkar du för övrigt ha något måttligt sjukt tvångsbeteende där du måste kommentera folks utseende. Tycker mig ha sett dig göra det en hel del här på bloggen. Whats that about?

   Hon kanske bara är byggd med ett lite större huvud?
   Känner flera som är så smala men de har verkligen inte anorexia eller ätstörningar. Man kan inte dra den slutsatsen sådär lätt som du gör.

    För att jag vill kanske? För att jag vara vill kräkas på min generations extrema bekräftelsetörstande beteende som får dem att framstå som egocentriska fåntrattar med mindre personlighet än en söndertuggad 2B penna. Vill du gulla med dem och blåsa upp deras egon, fine. Jag tänker inte bidrar, jag säger vad jag vill om dem och kunde inte bry mig mindre vad läsarna här tycker.

    Gulla med dem är nog förvisso det sista jag gör. Det finns ju saker som liggen mellan att kräkas på och att gulla med.. 😉
    Sedan har alla generationer nya konstiga saker för sig som inte uppskattas av alla, inget unikt.
    Du verkar ha lite problem med dig själv och lämnar verkligen en negativ och tråkig känsla efter dig. Om du är nöjd med att vara som du är, så visst. Men det tror jag förvisso inte att du är. Det lyser starkare än solen. Sen kan du ju försöka dölja det bakom all den där ilskan, men mig lurar du inte 😉

    Alla leker hobbypsykologer så snart de inte vill hålla med, börjar bli lika gammalt som ”du e bara avundsjuk!!!1!1!1!”
    Bekymra dig inte om mig, du bör oroa dig över en generation vars främst mål verkar att ha flest likes när de dör….

    Finns många här som jag inte håller med. Du har dock utmärkt dig i mina ögon. Och leker inte du själv hobbypsykolog när du tillskriver människor diagnoser som anorexi? 😉

    Likesjagandet är väl ungefär lika oroande som en del människors tvång att kommentera andras utseende på ett negativt sätt. Och man kan vara oroad utan att bete sig som ett ilsket ägghuve. Trampar man över i ägghuvestadiet handlar det heller aldrig längre om någon oro och omtanke utan om andra saker.

    /End hobbypsykolog !!!!!!

   Som någon som haft anorexi borde du veta bättre än att säga så endast genom att basera det på bilder. Anorexia är mer än att vara väldigt smal. Hon kanske har anorexi men det är inte för oss att spekulera i . I övrigt så behöver man inte vara pinnsmal för att ha anorexi.

   Det finns många tjejer som har en väldigt smal kropp och såvida du inte har tillgång till en journal eller kan dokumentera hennes kroppsbild/matintag så tycker jag verkligen att den här typen av kommentar är otroligt onödig.

   Jag har även anorexi och på grund av vilken svår diagnosticerad sjukdom jag vet att det är och vilka fördomar som cirkulerar kring den liksom andra ätstörningar så undviker jag att göra bedömningar på offentliga personer.

   Detta är inget hat överhuvudtaget endast ett vänligt råd.

    @L: Vad tänker du om att hon visar så mycket hud? Är inte det rätt ovanligt vid Anorexia nervosa?

    (Anorexia är ett tillstånd som kroppen befinner sig vid undervikt, Nervrosa delen är dem som har det som en ätstörning, men det vet just du L garranteratredan)

   Det är inte huvudet som är stort, det är håret som är tjockt.

  Jag hängde med henne mycket förut och något märkligt förhållande har hon till mat men, hon äter iallafall.
  Endast hälsosam mat dock.
  Vi har typ samma diet.

  Nu ger jag mig in lite i den här diskussionen om hennes kropp vilket gör lite ont men ska försöka förklara så gott jag kan.
  Jag är mycket väl medveten om att aneroxia kan visa sig i många olika skepnader men så jag haft en vän som var nära att tas ifrån mig pga denna hemska sjukdom så vet jag hur den visade sig på henne. Roxy är visserligen smal men jag tycker absolut inte hon ser osund ut. En vältränad kropp. (Man kan SJÄLVFALLET lida av en ätstörning även när man är vältränad). När jag tänker mig en ätstörd människa så tänker jag mer en ihopsjunken kropp, som verkligen ser ut att tyna bort)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *