Inget pris för Zara Larsson!

I natt gick MTVs VMAs (video music awards) av stapeln och Zara Larsson var nominerad för ”Best new artist” men priset gick till det amerikanska bandet DNCE med Joe Jonas i spetsen och låten Cake by the Ocean.

Cake by the Ocean som egentligen syftar på Sex on the beach men det är inte lätt att vara svensk låtskrivare och få alla uttryck rätt så man beslöt sig för att behålla Cake by the Ocean just för att det var så märkligt. ???
Fast jag äter gärna tårta på stranden vilken dag som helst!

Hur som så är det en fantastisk prestation att ens vara nominerad till en VMA så grattis Zara till framgång även om du inte vann just detta pris!

11 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    http://s3.amazonaws.com/theoatmeal-img/comics/sneak_peek/sneak_peek.png

    Snälla CamCam, skulle du inte kunna hålla en liten grammatikleltion för våra kära bloggare? Ingen verkar ha någon aning om att sneak ”peak” egentligen heter sneak peek, eftersom det är just en liten peek man får. Sen finns det ju alla andra exempel som sticket i ögonen. MedanS, svårt att skilja på de och dem, särskrivning, etc. Jag blir så trött!

      *sticker ska det såklart stå.

      Sneak peek har hon väl redan skrivit om tror jag 🙂

        Det som irriterar mig mest när det kommer till stavning och grammatik är Kissies användande av ordet ’vart’ ex. Det vart en rosa jacka. Det måste väl vara helt fel att använda ordet så? Känns som att hon borde byta ut ’vart’ mot ’blev’ varje gång hon använder det…

        Kissies ”lixom”… Får ont i ögonen!

        Kissie som aldrig lärt sig att det inte stavas ”väll”. Och Dessie ska vi inte snacka om, orkar inte läsa hennes inlägg.

        Ett av de värsta felen som vissa bloggare (bland annat Kissie) gör är att skriva ”beté” och ”betéer”. Alltså till exempel ”jag skulle aldrig beté mig så” eller ”sådär betéer man sig inte”. Blir tokig!
        Att Blondinbella skriver ”föräldrarledig” är också… ja, vad säger man.

        Håller med Selena ang. Kissies missbruk av ordet ”vart”. Det kryper i kroppen varje gång hon skriver detta.. har lagt märke till att det är rätt nytt att hon skriver så, känner igen det från Therese lindgrens vloggar på något sätt(?)

    Klänningen. ?

    Nån borde lära sig posa på röda mattan

    Fin hon är!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.