Vem är bäst nu då?

Gina Dirawi:

tilde

Jag undrar om Gina drar kepsen lite extra långt ner över ansiktet idag efter att som självutnämnd bästa programledare i Sverige förlorat titelmatchen mot Tilde de Paula Eby på gårdagens Kristallen?

Men så går det i jantelagens Sverige. Det är bara att rätta in sig i ledet..
Tilde är folkkärare än folkkärast och Gina ses som en kaxig brud utan varken ödmjukhet eller respekt.

Lite som att ställa Moder Therese mot Kanye West.
Vem tror ni vinner?

”It’s fame bro!”

37 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Bra skrivet!

    Känns som att jag är den enda i mina kretsar som inte gillar Gina :p alla i min närhet tycker hon är så gullig, mysig och cool. Jag tycker hon känns osympatisk och gillar henne inte alls, trodde typ att jag var den enda som kände så ?

    Håller med mina nära och kära om att hon känns rätt cool dock :p

      Tycker inte heller om hennes offentliga personlighet. Hon var bra mycket mer ödmjuk, rolig, snäll och cool i sina vloggs. Nu har kändisskapet gått henne över huvudet och hon har fått för sig att hon är universums centrum.

      Att hon är ambitiös, driven, duktig och snygg är en annan femma. Det är den bitchiga sttityden som drar ned henne.

    Jag ser dock Gina som en kaxig men cool brud. Visst, det kanske är överkaxigt att säga att man är bäst av alla men varför skulle hon inte tro på sig själv? Jag vet män som är minst lika självhävdande men där ingen ens höjer på ögonbrynet.

    I min mening hade båda varit värdiga vinnare!

      Jag tycker man kan vara självhävdande och kaxiga på olika sätt dock. Jämför Kakan med Gina t ex! Tycker Kakan känns mycket mer genuin och äkta och sympatisk men hon är ändå kaxig och står för att hon är grym.

    Gina ar ju totalt talanglos och bara hyllad av SVT for att hon passar in i deras PK-agenda. Fattar hon inte det sjalv?

      Tycker det är ganska ofräscht att säga att nån får jobb pga sitt kön och etniska ursprung.. Väldigt förminskande. ”PK”, låter som typiskt SD/Flashback-språk.

        Exakt… Överhuvudtaget människor som använder PK som skällsord…. Suck.

        Challe, ingen har nämnt nått om etnicitet eller kön. Snarare du som framstår som ofräsch?

          Nu tycker jag du är lite orättvis, jag kallade inte en person ofräsch, utan agerandet. Hur ska man annars tolka kommentaren då? Hen menade ju att Gina fick jobbet för att hon passade in i deras ”PK-tänk” och att hon är talanglös, alltså att hon fick jobbet för vad hon är (ung kvinna med invandrarbakgrund) inte för vad hon kan?
          Detta är ju alltså inte mina åsikter utan ursprungskommenterarens. Eller tolkar du den annorlunda?

            Nej att hon är ung och har invandrarbakgrund är inget som framgår i kommentaren, det är helt ny info och endast din vridna tolkning av kommentaren. JAG har inte tolkat något, brukar vara försiktig med det. Är det svårt att tolka en kommentar brukar jag ifrågasätta vad han eller hon menar, inte start a fight. PK är ett rätt brett begrepp som innefattar mer än bara kön och etnicitet, därav tycker jag din kommentar var lite märklig och att det faktiskt säger mer om dig än den som skrev kommentaren. Förstår du hur jag menar? 🙂

          Blir ganska osugen på att svara på dina kommentarer när du uttrycker dig så otrevligt mot mig, men jag gör ett sista försök. Det var knappast bara jag som tolkade det så, flera stycken gillade kommentaren och flera jag pratat med IRL. För mig var det underförstått då det är vissa saker folk brukar benämna som ”PK”. Det bästa vore väl om ”PK token” själv svarade vad hen syftade på i sin kommentar om hem fortfarande läser detta. Alltså vad med Gina Dirawi gör att hon anses PK? Att du säger att detta säger mer im mig undrar jag vad du menar med? Att det är mina åsikter? Att jag är rasist? Du kunde inte vara mer fel ute i så fall.

      Jag tror att du VILL att hon ska vara dålig, just pga du har fått för dig att personen är med i någe slags ”pk”, och därför är det det du ser

    Jag får Blondinbella-vibbar av Gina Dirawi och vice versa. Känns både störande och utmanande.
    Det kan vara deras kaxiga ”fuck Jante-attityd” som känns främmande för mig som inte längre är helt ung men väl ordentligt inordnad i vårt mellanmjölkiga samhälle.

    Jag är lite förvånad över fleras syn på Gina, som kaxig, icke genuin med mera. Om man följt henne från början, sett hennes humorvideor, hennes show där hon reser runt och träffar olika människor och hört när hon berättar om sin bakgrund och sin familj får man kanske en annan syn än om man läser såna här intervjuer och rubriker. 🙂 Och just det, hennes sommarprat i radio! Älskar henne! Upplever henne som varm, äkta, originell, begåvad och väldigt stark.

      Jag har följt henne från början 🙂 det är därför jag tycker hon känns så osympatisk nu! Hon har blivit så otroligt förändrad. Tycker hon är begåvad och stark dock! Bara osympatisk och svår att gilla. Men håller inte alls med någon som skrev att hon var talanglös, det är hon verkligen inte…

      Huvudsaken är ju att hon är lycklig dock, menar inte med mina inlägg att jag tycker hon ska ändra sig. Hon har ju uppenbarligen nog många fans ändå och förhoppningsvis är hon lycklig.

    Gina var skitrolig back in the days när hon gjorde sina hemgjorda youtubevideos men numera tål jag henne inte!
    Visst om hon hade varit programledare lite här och där men hon är ju ÖVERALLT!
    Jag tycker genuint att hon är en väldigt jobbig programledare som har svårt att läsa in rummet . Hon var precis programledare i SVT tillsammans med Henrik Schyffert i ett frågeprogram om 90-talet och man kunde verkligen se hennes ointresse för någon annans åsikter eller minnen och lyste bara upp och brydde sig när hon fick prata om sig själv.
    Hur många människor går inte olika medieprogram på gymnasiet och universitet runt i Sverige varje år? Finns det verkligen inte nån annan som då kan få chansen att visa vad de går för?

      CamCam som programledare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        Mycket hellre än Gina iaf?

        Och THK som sidekick! <3

      Som sagt: Hon passar i PK-agendan. Enda forklaringen till att hon far alla dessa jobb.

        Men ge dig. Hon fick knappast jobbet pga sin hårfärg. De såg väl potential i henne när hennes youtubekanal växte sig större. På den tiden var inte varenda kotte en ”youtuber”, hon var definitivt en av de första och största just då. Var inte många etniska svenskar som kunde skämma ut sig själva framfr kameran som hon gjorde (på ett väldigt kul och positivt sätt).

        STör mig på alla som ska påstå att alla mörkhåriga endast får jobberbjudanden pga PK-agendan. Ge er. Hon har ett starkt driv, ser bra ut, skäms inte framför kameran, lyckas relatera till de flesta i Sverige (även nysvenskar), duktig på att improv och är allmänt rolig.

        Nu kanske hon anser sig mer än bara en b-kändis, men duktig är hon.

        Hur menar du att hon passar in i OK-agendan? Alltså vad men henne är PK, vad med henne passar in? Försöker inte provocera eller diskutera utan är genuint nyfiken nu.

      Enligt mig är hon helt fel i det programmet. Hade varit mer lämpligt med någon som iallafall var tonåring under 90-talet.

    Nu var ju visserligen Moder Teresa en av historiens största rövhål!

      Varför då? Mvh genuint nyfiken

        Hon var bland annat väldigt kritisk mot kvinnors självbestämmanderätt vad gäller deras egna kroppar. Väldigt emot abort och preventivmedel, lite granna av en slut-shameare om man så vill. Detta är bara vad jag kommer på såhär på rak arm men det ska finnas en del ganska förvånande grejjer.

        Det värsta med henne tycker jag är hennes ”home of the dying” utåt så såg det ut som nån typ av hospis där döende fick bo och ha det bra sin sista tid i livet. I själva värket så var det en plats där de döende skulle lida in i döden. Moder Teresa trodde nämligen att det var genom lidande man kom närmast Gud och därför ville hon av själviska själ ha dessa lidande människor omkring sig för att komma närmare Gud. De döende fick sova på sängar utan madrasser och fick inte själva lämna sin säng, dessutom fick deg inte heller ta emot besök.

      Fast det var andra tider då och människor hade andra synsätt som inte är jämförbara med idag. I Sverige har vi åtminstone gått framåt till skillnad från många andra länder.

        Andra tider? Hon dog 1997 och var då fortfarande aktiv. Det tycker i alla fall jag räknas in som högst modern tid med samma synsätt som idag? Även om argumentet att det ”var andra tider då” skulle hålla så har hon nu så sent som IGÅR helgonförklarats. Det säger ganska mycket om våran värld vi lever i, att hon helgonförklaras.

        Men vad fan. Tack! Det hade jag ju ingen koll på. Blandade ihop kärringen med Heliga Birgitta och DET var ju andra tider! ?

    Så j*vla mycket IN YOUR FACE på Gina! Hahahaah

    Alltså bryr sig någon om vad som händer på Kristallen om man inte själv jobbar inom media?

      Sveriges största tvsända firmafest

    O shit, hon trodde hon själv var bra helt i onödan. Pinsamt! 😉
    Men ja jag tycker iallafall Gina är en bra program-ledare! Rolig, glad mm

    Hej Gina,

    Jag såg ett program när du var i Libanon och kritiserade Libanesiska kvinnor för deras skönhetsoperationer.

    Nu har du själv erkänt att du har opererat din näsa men du säger att det var av medicinska skäl.

    Jag säger detta för att jag älskar dig och är stolt över dig, Kritisera inte andra i syftet att göra program på andras bekostnad speciellt inte när du gör som dem.

    Du är grym i Idol så fortsätt med det!

    Puss puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.