Kanske ska slå sig ihop..

Kissie:

Kissie kanske ska ta och slå sig ihop med Dubbelbagge och föra ett gemensamt frontat krig mot Hänt Extra?

skvaller

Faksimil Kissies blogg.

Haha enligt den här skvallerblaskan låter det som att jag blir gravid ca en gång i månaden. Herregud.. Det finns ju säkert människor som läser det där och tror på allt som skrivs. Hoppas jag inte stöter på dom människorna på stan haha! ? Nej men vill man vara offentlig, känd, kändiiisssh så får man räkna med att bli misstolkad jämt och ständigt. Är det inte av läsare så är det av tidningar..//Kissie

”Men det som jag stör mig mest på är nog valet av bild, dom ska ALLTID envisas om att använda gamla bilder..”

DET är vad som stör Kissie mest?
Inte faktumet att de försöker få henne att framstå som någon typ av ”slentrian-abortist” utan att de valt en gammal bild?

 

10 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ja det låter ju hemskt och att hon skulle bli gravid jätteofta men till skillnad från Lailas så är detta sant. Hon har ju gjort abort varje gång hon blivit gravid 🙂

    Jag tycker att hon låter skön när hon säger att det är det som stör henne mest. Som att hon inte orkar bry sig om hur de vinklar hennes uttalanden och inlägg.

    Det är väl värre med kändisar som tar sig själv på stort allvar och går i taket och ska försvara sig själva så sort något skrivs om dem med negativ vinkel…

      Tänkte precis samma sak! Verkar dessutom inte ens som att hon stör sig särskilt mycket på bildgrejen. Låter mer som ett ”om det är något som är lite störigt så är det att de använder gamla bilder”. Soft inställning. Verkar ha mycket självdistans.

    Hur kan man INTE må dåligt över att ta bort en början till sitt egna barn? Hon verkar nästan tycka att det är en kul grej, typ ”spola ner den ungen också” Hoppas hon har förstånd att göra det väldigt tidigt och inte när fostret är flera månader… Huuuu jag blir mörkrädd!

      Alla tycker inte likadant Hanna

        Nä obviously inte! Jag tycks vara den enda här som anser att abort inte är ett preventivmedel eller något som kan skojas om. Det är för fan DITT EGNA barn som man väljer att inte få fortsätta leva. Och herregud tänk på alla fjortisar som läser hennes blogg och blir gravida och gör abort gång på gång för att ”well, Kissie tycker det är okej” Jag förstår att misstag kan hända någon gång men att välja abort flera gånger för att man helt enkelt inte bryr sig är så FEL! (enligt mig då)

          Alla preventivmedel fungerar inte Hanna. Verkligheten ser inte ut så. Det finns inget preventivmedel idag på marknaden som fungerar till 100%. Någon kommer att vara den olyckliga som blir gravid fastän den personen skyddat sig.

      Har du tänkt på hur överbefolkad jorden är och hur många barn det är som saknar föräldrar? Är det inte bättre att de mammor som vet om att de inte kommer kunna ge fostret ett bra liv, istället tar bort det, än att bidra till överbefolkningen? Ja, det ÄR hårt att ”döda” ett foster men det är samtidigt så mycket bättre än att jorden ska få fler ungar som inte uppfostras på rätt sätt och växer upp utan att bidra till samhället på ett bra sätt. Nu är jag hård och omänsklig i mitt uttalande men det är hemskt att se människor som bara sabbar sina barn, när de i själva verket borde väntat med att skaffa barn över huvud taget.

        Jag förstår 100% din point och nej, du är inte omänsklig i ditt uttalande men det jag menade är att det finns så många preventivalternativ att välja mellan, och jag anser att abort inte hör till dom. Är man ”mogen” nog för att ligga utan preventivmedel överhuvudtaget så skall man också vara mogen att bli förälder. Annars är det bara att dra på kondomen, äta piller, välja spiral, plåster whatever så att man inte blir gravid. Enligt mig så är frivillig abort till för om barnet inte är tillräckligt friskt för världen, eller om man har gått igenom enorma livsförändringar och ett barn blir för mycket för ens psykiska hälsa. Detta är endast one womans opinion, no hard feelings ☺

          Men det är väl ingen som pratat om preventivmedel. Ja det finns massa att välja på ja, men det är inte 100% säkert. Jag har gjort två aborter.
          Första gången använde vi kondom. Andra gången åt jag p-piller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.