Ingen kan göra allt..

Camilla Läckberg:

..men alla kan faktiskt göra något..

Alla som kan, vill, orkar och så vidare kan väl göra som jag och stötta Camillas insamling till Barncancerfonden.
Och kan du inte själv donera en slant så kan du ändå hjälpa till genom att dela mitt eller Camillas inlägg för att nå fler människor.

 Ni hittar hennes insamling på Barncancerfondens hemsida HÄR!

25 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Pssst! Med C!

    Jag tror de flesta av oss är fina människor och tänker på barnen genom att stötta barncancerfonden utan att fröken Camilla märkvärdig Läckberg behöver vara föredöme.

      Vem har sagt att hon är ett föredöme?

      Är du sinnessjuk, L?

    Cancerfonden kan börja med att sälja av sina ca 500 kvadratmetrar av Sveriges dyraste nära Stureplan och kolla över sina egna arvoden så ska jag kanske tänka om och börja ge bidrag till dem istället för att själv leta upp den forskningen som jag tror på och ger pengar direkt till dem.

      Och detta är jag 😉

      ©/Hmm

        Det roliga är att man ser nästan direkt att det inte är du för copycaten har ofta väldigt lustiga åsikter ?

          ???

      Nu måste jag vara morgontrött, men 500 kvm nära Stureplan.. av vadå? 😛

        Antar att de har kontor, ev äger fastigheten eller del av den. Dvs en jävla massa kapital som inte går till forskning.

          Jag var otydlig men du har rätt Matilda. 🙂

    Jag kan men vill tyvärr inte :p

      För att du inte vill stödja kampen mot cancer eller för att du inte vill stötta Läckberg?

    Härligt initiativ!

    Nej för att donera pengar till dem hade jag velat ha en mer utförlig förklaring till vart pengarna går.

    https://www.barncancerfonden.se/om-oss/var-organisation/oppenhet-och-transparens/sa-anvander-vi-din-gava/

    I vilken del är löner inräknat? Köp av bostadsrätt? Hyra? Telefonkostnader? El? osv…

    (Och en extra parantes för den som är intresserad! Enligt https://www.barncancerfonden.se/stockholm/kontakt/ så har barncancerfonden ett kontor på Bråvallagatan 6 i Stockholm

    På Aftonbladet http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20537920.ab kan man se att denna fastighet köptes för ungefär 2 miljoner kr och har en avgift på ca 1000 kr/månad.)

    Nu tycker jag ju inte att man ska sluta donera pengar till sådana här ändamål. Men jag tycker det är viktigt att dessa granskas, för de kan förbättra sig!

    Om jag jämför med tex FFI som jag själv donerar pengar till varje månad, så går 84% direkt till ändamålet. 16% går till övrigt, så som löner, el, information, insamling, administration osv.

      Håller med till hundra procent. När jag gick på gymnasiet som var alldeles för längesedan skulle vi granska organisationer som sägs arbeta för barns rättigheter och då fick vi reda på att Röda Korset och Rädda barnen förskingrar pengar och de pengar som människor donerar aldrig når barnen.

      Jag donerar både till WWF och World Animal Protection varje månad men där vet jag vad pengarna hjälper till med och får alltid månatliga rapporter om vad jag har bidragit till.

      Vän av ordning vill tillägga att det är en bostadsrätt som förvärvats och inte en fastighet. Fastigheten är tomten byggnaden står på.

      Mvh lantmätaren

        Hehe, sorry! Skrev bostadsrätt först men sen visste jag inte om man sa så när det inte var en privatperson som köpt. Bor i England och är inte längre bekväm med alla svenska ord 😛 I huvudet tänkte jag ’property’ och tänkte att fastighet är den svenska översättningen – men det jag menade var alltså egendom nu när jag googlade 😛

          Fastighet används dock helt för ofta i vanligt tal när det egentligen menas hus eller bostadsrätt så du är inte ensam. Misstänker dock att property egentligen har samma betydelse som fastighet men är inte helt hundra.

          Egendom bör funka då det kan röra sig om både fast och lös sådan. Fastighet är fast egendom, byggnad osv är lös egendom som tillhör fastigheten.

        Och nu när jag läste igenom min kommentar igen så skrev jag ju i alla fall bostadsrätt först. ”I vilken del är löner inräknat? Köp av bostadsrätt?” Woop. Haha, alltså försöker inte slå dig på fingrarna, mer att jag ger credd till mig själv för svenskan irrar runt i huvudet ibland.

        Men man kan säga egendom väl? Alltså att de köpte en egendom? Nu när jag skrev det så tycker jag det låter konstigt.

    Näääj, skrev ju en lång och viktig kommentar!! Försvann den för det fanns länkar i kommentaren? Kan man inte ha länkar? Eller måste sådana kommentarer godkännas först? 🙁

    Hej CAM!

    Vad är grejen med att Blondinbellas (föredetta?) pappa Per Rydberg står skriven på hennes adress tillsammans med Odd i Lidingö (BB står inte ens med) och det står även att han är anställd i Löwengrip Invest. Källa Hitta.se

    Låter verkligen märkligt?

      För att det går att redigera vad som står på hitta.se. Vem som helst kan göra detta.

      För att vem som helst kan ändra där. Det borde någon ändra på. Och creepet som har merinfo, han är läskig. Ett tag låg fullständiga personnummer ute på merinfo.

      Men i alla fall, jag har tagit bort mitt nummer från eniro, hitta, ratsit osv. p.g.a. alla behöver inte kunna hitta mitt nummer. Dock lade min pojkväns ex ut mitt nummer igen. Yxskaftet tänkte inte på att jag fick ett telefonsamtal där de sa vem som lagt dit det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.