Kanske något att tänka på?

dess

Bilden tillhör Svenska bloggare.

I det här inlägget publicerade jag en bild från Dessies snapchat där hon skriver att hon blivit så arg att hon kastat sin telefon i rutan så den gick sönder. Rutan alltså, inte telefonen – den kunde hon gladeligen snapchatta vidare på.
Madde på Svenska Bloggare har tydligen varit i kontakt med Dessie som då berättat att hon så klart inte gjort det där själv utan att hon fått ett stenskott på rutan.

Med tanke på alla kommentarer som ramlat in sedan bilden lades upp – borde inte Dessie oroa sig lite över sitt beteende och hur hon framstår med tanke på att flesta tyckte att det kändes som en helt rimlig sak för Dessie att göra?

10 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    It’s just a prank bro!

    Tänker lite att folk som kommenterat kanske också kunde tänka sig för lite…

    Skulle det vara ett skämt eller? Fattar inte.

    Snälla ordpolis, lär oss en gång för alla hur man inte använder ordet dem som alla skriver i alla sammanhang. Det gör ont i mina ögon att se starriders instagram

      Heter de ”star rider” eller ”starrider”? För de är väldigt inkonsekventa tycker jag? Första är väl grammatiskt korrekt om så…

        Lär dig för der första att skriva DET och inte ”de”. ?

          Läs igen så ser du att det inte alls ska stå det…

    Tänkte detsamma. Om man nu, som vuxen, blir så arg att man slänger mobilen i rutan, är det något att skryta över?
    I och för sig vet jag inte om det är värre än att man som vuxen haussar upp ett simpelt stenskott för lite extra kommentarer och uppmärksamhet…?

    Hela den här grejen är så märklig. (i) Varför gör hon en grej av ett stenskott – jag tror inte att det var tänkt som ett skämt, utan att det är en efterhandskonstruktion eftersom att folk inte är dumma i huvudet och såg att det var ett stenskott – är hon så desperat? (ii) Varför blir folk så upprörda om det nu hade varit så att hon hade kastat sin telefon i vindrutan – är alla så perfekta och behärskade att de aldrig spårar ur? Det hade ju varit en annan sak om man hade sett att detta inträffade när bilen inte stod stilla, alternativt om det hade funnits barn i bilen. (iii) Och nu till det mest fascinerande av allt, VARFÖR sitter folk (även jag) på diverse sidor och skriver om Dessies vindruta?! Vart är världen på väg?! ?

      Haha, huvudet på spiken. Why oh why

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.