Throwback Thursday..

Blondinbella:

Jag har fått kommentarer här på bloggen om att Bellas pappa Per Rydberg både står skriven på deras hus på Lidingö och som del av Löwengrip Invest och eftersom vem som helst egentligen kan uppdatera Hitta.se så kan ju också vem som helst ha lagt till det.
Så här skriver Bella på sin blogg:

rydberfg

odd

Hon har alltså inte pratat med sin pappa Per Rydberg sen 2012 och det fick mig att tänka på den där jäkla bloggen som han skaffade för att kunna kommunicera med henne då hon stängt honom ute ur sitt liv.
Minns ni detta?

per2

Bella skrev då i sin blogg att hon skulle svara på hans mail i sinom tid och jag vet att hon gjorde det och lyfte fram en massa vidriga email han skickat henne (hittar inte det inlägget nu) som handlade om att hon inte skulle gifta sig med Odd tror jag…han ville fortsätta kontroller hennes liv helt enkelt.

Då kom detta mail från pappsen igen och sen blev det tyst tror jag. I alla fall utåt sett..

perr

 

24 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Min pappa nekar allt han utsatt mig för också även om fotobevis lägs fram eller urklipp från mail ( den jäveln har inte mitt telefonnummer iaf)

    Gud va hans skrivsätt påminner om Svartenbrandts. Hans ”brev” är nästan identiskt formulerade, uppbyggda och lika manipulativa.

    Jag vet inte vad jag ska tro men jag kan lova att Isabella aldrig någonsin kommer att förlåta sig själv om Per går bort innan de hunnit försonas. Jag vet. Jag har själv upplevt detta.

      Skämtar du? Isabellas pappa verkar vidrig. Jag skulle aldrig förlåta honom. Min pappa är 1000ggr bättre än vad isabellas pappa verkar vara och jag vill ändå inte ha någon kontakt med honom. Skulle klart bli ledsen om han dog, men skulle inte sörja att jag inte träffade honom innan. Tror nog isabella är medveten om sina val.
      Och CamCam, man kan väl inte skriva någon annan som folkbokförd på en random adress? Det måste vara han själv som folkbokfört sig där? Eller?

        Jag vet inte om jag uppfattat det rätt men tror inte det rör sig om folkbokföring utan på hitta där vem som kan redigera.

        Finns gott om stlskers därute som gör obegripliga saker för att jävlas. 😉

          *stalkers

        Han är inte folkbokförd där, han star bara där på Hitta.se.

      Jag förstår att du menar väl men du kan inte anta att alla känner som du. Jag sa upp kontakten med min pappa när jag var 18 och kan med handen på hjärtat säga att jag aldrig har saknat honom, ens tänkt på honom. Han var inlagd på sjukhus nära döden och jag kände ingenting. Jag VET att jag inte kommer vara ledsen när han dör, så säg inte att du ”vet” att hon kommer ångra sig. För det vet du inte.

      Men fy så tråkigt för dig. På alla plan.

      Och jag tror du har rätt ang Bella också. + jag är inte säker här på vad som hänt. Bella har ju svårt att hålla kvar sina vänner och Angelica försvann i nästan samma veva.

      CamCam. Minns inga publicerades mail. Tror inte Bella alls skrivit det du tror ovan. Det stod i kommentarerna och framförallt i Odds blogg. Men mitt minne kan svika mig.

        Största delen av Bellas arkiv ligger inte längre kvar online så det är väldigt svårt att hitta något som hon skrivit eller publicerat tidigare.

          Linda: Ja du har rätt i det.

          Jag tänkte mer att det är CamCam som minns fel ändå inte pga att de inte hittades utan att jag inte minns dessa inlägg från henne men att det fanns något på Odds blogg.

          Bella har mer pratar om att hon blev lämnad ensam i lägenheten när Per gick till tvättstugan fastän hon var ledsen.

            Jag minns samma sak som CamCam.

            Då ger jag mig om ni är säkra att det var hos Bella och inte hos Odd. 🙂

            Alltså det verkar vara något mitt emellan.

            Hon påstod att hon fått mail men inte att hon publicerade dem. Och av det hon skrev så känns det väldigt godtyckligt för att mailet kanske kunde tolkas på ett annat vis om man fick hela sammanhanget.

            http://hotgossips.improveme.se/2013/05/01/blondinbella-kallar-sin-pappa-for-psykopat/

            Per själv erkänner ju att han inte är den helaste av människor och som jag ser det tar på sig ansvaret för en viss del när han påminner om varför han är som han är, dvs långtifrån perfekt.

            Det har spekulerats om att uppbrottet från Angelica hade med Odd att göra. Samtidig som hon då bryter med sin pappa….

            Vad vet jag. Per kanske är ett svin, eller så är han en trasig människa som misslyckades med sin roll som pappa trots att viljan fanns där. ( säg den föräldern som inte gjort fel. Vissa större andra mindre men utan illvilja bakom).

            Det är alltid förälderns ansvar att ha öppet för en försoning. Det har han. Och att Bella är en okomplicerad person när det kommer till relationer tycker jag mig inte se.

            Jag har på nära håll sett ett barn bryta med sin pappa orättvist. Det är inte så att jag inte förstår varför det blev så, men det hade inget att göra med att han var en dålig pappa.

            Jag har så klart också sett dåliga, egoistiska och kärlekslösa föräldrar. Men det är inte alltid det som ligger bakom en brytning. Det är inte alltid, om än oftast, som det är barnet som har rätt.

      Jag tror inte man ska implementera sina egna känslor på andra.
      Jag kan säga att den ljuva dag jag får besked om att min far inte längre trampar runt på denna jord, då kommer jag banne mig korka upp en riktigt jäkla fin champagne, hoppsastega runt i huset och gråta av glädje och lättnad. Näst i tur är att öppna upp altandörren vidöppen, till och med sitta ute i trädgården utan försvarsspray, låta fönster vara öppna, låta dörrar stå olåsta, låta larmfjärrkontrollen ligga utom räckhåll – oj, oj, oj – en heeeelt ny värld kommer öppna sig.

      Så lova ingenting, för du vet inte.

      Det ENDA jag inte kan förlåta, är mig själv, för att jag (sista gången) lät honom komma in i mitt liv igen och orsaka den skada, smärta och lidande han inte bara orsakat mig, utan även min familj.

        Oj vad jag kände att jag måste skicka en kram här genom internet. Jag kan inte ens föreställa mig hur det skulle vara att leva ett sånt liv, jag beundrar verkligen att du orkar. Hoppas karma ger dig rättvisa snart <3

          Så gulligt av dig! ? Man anpassar sig, tyvärr… Det är ju det som är det tråkiga, att man själv blir den som begränsas men inte psykot.
          Anyway, glaset halvfullt! ?

          Som sagt, man ska aldrig, aldrig implementera sitt på andra, för det är fasen sällan man verkligen VET hur det ligger till.
          ?

      Om man lever med va någon gjort och tänker så. Då behöver man inte anklaga sig själv om någon dör. Alltså att tänka
      Skulle jag stå för detta om min pappa dör..

      Man ska inte förlåta för allt bara för att människor kan dö småsaker och vanligt familje gnabb ja. Men om den andra parten aldrig kommer att förändras och man mår inte bra så nej. Sen är det skillnad på förlåta och umgås och förlåta och acceptera för att kunna gå vidare själv.

    Den här frågan dök ju först upp på SvenskaBloggares kommentarsfält och jag påpekade att just Hitta inte går att lita på men att man på Ratsit kan se att han inte är skriven på Bellas adress. Men eftersom jag tidigare kritiserat lilla Sandra/Maddes blogg så släppte hon inte fram mina två kommentarer. Vilket får mig att ställa fråga hur långsint och fånig man kan bli? Alltså, jag kritiserade bland annat att hon lät Andreas rasistiska utbrott stå kvar samt att hon blockade folk som nämnde den här bloggen och hon blir så ”förolämpad” (?!) att hon sex månader senare blockerar mig igen?
    Eehh…Sandra/Madde eller vad 17 du heter, jag vet att du kommer hit och läser också, kom ihåg att du behöver läsare och kommentarer mycket mer än den här bloggen så du kanske ska vara lite mer proffesionell i hur du behandlar läsare som ger dig befogad kritik?

      Ja, visst är det märkligt att det blivit sånt liv om att en mobiltelefon med abonnemang i namnet Per Rydberg dykt upp Hitta på Isabellas adress när man kollar på Hitta.
      Men att det sen ska b li stort ståhej kring Isabellas pappa och var han bor är onödigt eftersom en snabb koll på Ratsit, Merinfo och/eller Upplysning klart och tydligt visar att han inte är folkbokförd hos Isabella och Odd.
      Men han har kanske ändå en säng där i gästrummet? Då har han gym intill så det är kanske inte så dumt. Frågan är bara om han äter middag med familjen och om det är Odd som lagar…

      Fast hon har ju förklarat varför din kommentar inte kom upp på en gång…? Och så har det ju alltid varit, att kommentarer med länkar inte går igenom på en gång på hennes blogg.

        Hon hävdade det ja, men hon godkände kommentarer med länkar till hitta och Ratsit långt efter att jag skrivit mina inlägg. Mina kommentarer godkände hon först efter att jag med nytt IP påpekat att hon blockerar folk n

    Enligt Ratsit är han inte folkbokförd på adressen på Lidingö.

    Om jag tittar på allabolag.se så är han inte med i Löwengrip Invests styrelse i alla fall.

      Isabella har svarat på bloggen att Per Rydberg aldrig haft något med Löwengrip Invest att göra.
      Jag vill minnas att det sista Per Rydberg hade att göra med Isabellas bolag var när han sålde sin andel av Spotlife till Aram Fili 2012.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.