Couple goals?

Dessie:

Enligt Dessans kompis så är tydligen Dessie och den här anonyme mannen ”couple goals”..
Verkligen?
A couple? Ett par?
Där ser man..

Så vad tror vi?
Kan denna man vara orsaken till Dessans nyfunna intresse för Koranen, musik från Mellanöstern och för att prata arabiska?

dess

Tack för tips, Sofia!

16 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Dessie börjar mer och mer likna ett mysterium likt Catrin Hedlund. Jag förstår mig verkligen inte på henne eller vad hon gör? Var hon inte nyss deprimerad över att hon och Simon har lämnat varandra på riktigt? Nä, dags för Dessan att gå till biblioteket.

    Igår natt posta hon en bild på insta med henne och Simon där hon skrev att han hade sagt ”nästa gång i Grekland gifter vi oss, det är alltid vi” och minns dåligt för var så var extremt trött då. Någon som kan hjälpa mig att friska upp minnet? ?

    Nu är ju jag himla gammal så det här med *goals* är svårt för mig att förstå överhuvudtaget men tycker att den allmänna användningen skaver i öronen rent grammatiskt…. men å andra sidan envisas ju folk med att skriva/säga att de blev starstruckED när det i min värld heter starstruck på korrekt engelska?

    Tycker så synd om henne. Blir så hjärntvättad bara för att hon träffat någon hon gillar. Hon har liksom ett barn att tänka på också, men nej Koranen och att konvertera verkar viktigare.

      Och vad fan vet du? Herregud, hur fan har man tiden att sitta och spekulera i andras liv. Get a fucking life

    Undra varför hon innan har spelat så dum i svaren på sina kommentarer, där folk har kommenterat om att hennes nyfunna intressen måste bero på att hon träffat en invandrarkille..? ”Va? Invandrar kille?”(Särskrivning intended) Och så sitter hon här och gullar med sin mörka riddare i hans R36:a bara någon dag efter. Hmm ok.

      RS6a, my bad.

      Varför är hans ursprung så viktigt?
      Bara för att han är mörkhårig så innebär det inte att han är djupt troende muslim. Bor faktist kristna, muslimer och judar i MÖ (samt diverse andra religioner).

        Dessie har själv sagt att hon gillar utländska killar och börjat läsa i koranen. Så det är hennes egna fel.

    Tycker det är komiskt att följarna antar att han är invandrare bara för att han har utländskt utseende. Antar att Dessie tycker detsamma om hon kommenterat så.
    Han kan ha bott i sverige hela sitt liv? Eller som jag, jag har italienskt påbrå långt långt bak men många ser det och frågar vart jag är ifrån.

      därför att det är vanligast så,,? jag ser svensk ut fast jag inte är det men inte sitter jag o klagar på att alla antar att jag är svensk.

      Jag vet vem killen är och han definitivt invandrare

    camcam kolla din dm på instagram

    Men suck, har PKriddarna hittat hit? Nej, man antar inte att alla med mörkt utseende är muslimer men när Dessie träffar en kille som ser ut att ha rötter i mellanöstern? och babblar om koranen osv är det ganska enkelt att lägga ihop 1 och 1.
    Hade hon träffat en mörk kille utan att ha pratat massor av religion skulle man nog inte antagit att han var troende 🙂

      Men vad spelar det för roll om han är muslim då? Hade han vart kristen hade det inte stått ett ord om att han är kristen?

        Fast jo, att vara kristen eller muslim är båda lika värt att nämna i sverige där typ inga tror på gud. Jag nämner iaf om någon träffat en kristen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.