Kära Anna Book!

Du har ju blivit häcklad för din matagning och matbilder här på Bloggbevakning. Typiskt henne! Jag kan berätta lite i smyg, att när Camcam flyttade till USA fick hon med sig boken ”Matlagning for dummies”, för hon kunde knappt koka potatis då.

fisk

Gråt inte för det, för här kommer jag med världens bästa förslag. Du och jag ska göra en kokbok ihop! Fatta vilken grej det skulle bli. Du och jag och en massa mer eller mindre osmakliga matbilder. Dock måste du lova mig att eventuella pulversåser, är ett big NO NO!

För att du ska få ett hum om vilken samarbetspartner du kommer att få, ger jag dig ett exempel på mina matbilder. Det är en liten bild, men ack så naggande god. Kolla!

korv

Korv Stroganoff a la Camimami! Tadaa…

Inte nog med att bilden är klar, receptet i inlägget är precis lika lockande. Kommentarerna var väl lite så där, men alla kan ju inte förstå sig på riktigt avancerad matlagning.

Här får du länken!

Vad säger du? Vilket dream team vi skulle bli. Har vi en deal?

Over and out/Camimami

7 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  *ha ha ha* love it! 😀

  Nu har du ju looooovat Booken att få göra en kokbok. Precis som Kempe lovade henne en låt hahahahaaaaa!!!

  Ja tyvärr är det väll vad vi har o se framemot i matväg. Pensionärerna får oftast riktig dålig mat. Utan fantasi o näring. O ändå skryter politiker att i sverige är allt så bra. Och inte bara det dom har svårt o tugga den pga dom inte har råd med tandvård. Politiker har haft så många år på sej att ändra detta till något bättre. Och så vill dom att dom ska säga att det är kul o vara en glad pensionär. Gör om o gör rätt någon gång.

   Fast pensionärer får ofta sin tandvård gratis, så har det alltid varit på alla boenden jag jobbat på.
   Och maten har varit helt ok, vissa dagar bättre och vissa sämre såklart. Men så är det väl hemma hos de flesta ändå, iallafall hos oss. Så det är inte riktigt så illa som du vill få det att låta.

   Det mina pensionärer klagat mest på är tristess, men de vill oftast inte göra så mycket när vi erbjuder. Men mer utbildad personal som gör aktiviteter, så de får en mer meningsfull vardag, är viktigare än att ändra maten på boenden..

    Och pensionärer som inte bor på hem då?
    Min 85-åriga morfar har inte en tand kvar i truten, han har inte haft råd att gå till tandis utan har fått en flaska sprit av vänner ibland så att han kan dricka sig full och därefter dra ut tänderna själv. Inte ok

     Kontakta en biståndshandläggare så kan han få hjälp med det.

  Hahaha jag tycker oftast Annas mat ser god ut faktiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *