Men ungjävel!!!!!!

Kissie:

Råkade publicera det här inlägget igår kväll men det var menat för nu på morgonen.. Två av er hann kommentera – fasen vad snabba ni är. =)

kiss

På tal om telefoner (förra inlägget) så är det en 8 årig kille som vägrar sluta ringa och smsa mig. Vanligtvis blockerar jag numret bara men jag vet inte hur man gör det på samsungtelefonen.. Jag har testat att hotat med polisen (brukar funka haha) men han ger sig inte. Vad gör man nu? Blir tokig när han skriver hela tiden, för han tycker det är så roligt! // Kissie

Jag hade ringt upp ungens föräldrar omedelbums om jag var Kissie!
Herregud, en åttaåring som trakasserar en annan människa över telefon – det är inte gulligt nånstans om du frågar mig.
Sen hade jag hotat med att om han inte slutar så kommer en läskig Pokemon från Pokemon Go komma och äta upp honom på natten? För att det finns ett gym under hans säng som bara han inte kan se..  🙂
Vad hade ni gjort? 

9 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ringt polisen… Det gäller att visa att det inte bara är tomma hot

    Jag har en kusin som är i tonårsåldern och för något år sedan busringde han mig gång på gång, trots att jag svarade och bad honom sluta. Listade ju såklart ut att det var han (pga mitt nummer fanns inte på nätet och jag hade inte gett ut det till någon, och mina ”kära” kusiner har busringt mig förr). Så jag skrev först till honom, vänligt och bestämt, att jag skulle kontakta hans mamma om han inte slutade. Han slutade givetvis inte, och när jag kontaktade mamman trodde hon såklart inte något sådant om sin underbara son. Hon rådde mig till en polisanmälan – så det var vad jag gjorde. Polisen har än idag inte återkopplat något om fallet så att faktiskt kontakta polisen är lönlöst, men att kontakta vårdnadshavare och ge konkreta bevis bör ju hjälpa oavsett om personen tror det om barnet eller ej.

    Jag hade blockat numret.

    Kissie, gå till ”Telefon” alltså den gröna luren. Tryck på numret i samtalsloggen. Välj Alternativ – bredvid Radera. Tryck på Lägg till i autoreject. Klart. Jag hade även tagit mig tiden att ringa den lilla ungens mamma och fråga vad hon vet, tror och tycker. Eller någon i barnets närhet. Sedan polisen.

      Hon har tydligen gjort det men han ringde från ett nytt nummer…
      jag skulle ringa föräldrarna och om möjligt åka hem till dem med en kompis (gärna modell störrre) i släptåg och visa upp alla samtal och sms.

        Fast hon skrev ju att hon inte visste hur man gjorde?

    Hade tagit reda på hans föräldrars nummer och ringt upp, en 8-åring ska inte ens ha en telefon om hen inte kan hantera den?! Hur kan föräldrarna inte ha koll känner jag..

      Hur kan föräldrarna inte ha koll? Tänk på hur många vuxna nötter det finns ute på nätet och på gator. Alla de kan fortplanta sig och överföra sitt beteende på sina barn. De beter sig som idioter själva, klart barnen beter sig på samma sätt.

        Japp, så ofta man ser människor som ger sig in i debatter i kommentarsfält som urartar. Många klarar inte av att argumentera i sakfrågan utan ägnar sig istället åt personangrepp.

          Nea jag fattar inte vad du menar men inte läst om detta på kissis sida.?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.