Han har det inte lätt, den där Jesper..

Catrin Hedlund:

Inte nog med att han får rodda kring Adde och AnnaLisas klavertramp – den stackaren är även ansvarig för Stylewish och får alla DE mailen om Catten av Täljes makalösa julkalender också!
Måste vara svettigt för honom i mailkorgen just nu..

Kanske att Jesper Ekerling och DM Retros kundtjänst skulle göra gemensamt slag i saken och gå en charmkurs? 2 för 1?

11

22

33 44 55 66 77 88

99

Tack för tips, Petter!

13 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Så lite så. tappa hakan av hans svar med Adde grejen och fick samtidigt en större förståelse för att han verkligen inte bryr sig så länge han tjänar pengar så skiter han i om han är i gråzonen, vilka han har runt sig mm.

      Det handlar inte om att tjäna pengar. I detta fall tjänar vi troligen ingenting då bloggen inte verkar vara så trafikerad. Det handlar om att det är moraliskt fel att neka en användare innan personen har gjort något fel. För att den tidigare i sitt liv har gjort det. Det vore som att bannlysta snattare från alla butiker för att dom en gång har stulit.

      Jag tror att människor kan förändras till det bättre. Om det blir så i detta fall har vet ingen.

        Tidigare i sitt liv? Det är en pågående grej. Hon vägrar erkänna, ljuger i polisförhör, vägrar betala skadestånd

        blogg. ng.se/bloggbevakning/2016/09/catrin-hedlund-fortsatter-forsoka-blasa-folk

        Det här har du fått förklarat för dig redan

        catrin_hedlund_bedragerskan skriver:
        1 Dec 2016 kl. 16:30
        Efter att ha förklarat att problemet med Catrin inte är att hon är dömd för brott (alla förtjänar en andra chans) utan att problemet är att hon fortfarande begår brott och att hennes blogg och de eventuella samarbeten hon har med företag skapar en falsk känsla av trygghet hos hennes potentiella offer som vid en första anblick kan uppfatta henne som en seriös och pålitlig person, frågade jag om de är säkra på att de vill förknippas med, och skänka legitimitet till, Catrin.

        blogg. ng.se/bloggbevakning/2016/12/svarar-pa-kritik

    Tänker att det är bra om Jesper håller hårt i sitt jobb för tänker att det inte ser så bra ut på CVt att han håller ihop med Catrin eller stöttar den här såpakillen… alternativt söker jobb på DMretros kundtjänst då ???

    Alltså.. Jag är så tacksam över att jag är en så härlig och klok kvinna. Så känner jag efter ha läst allt vad denna Jesper har skrivit LOLLLLLLLLLLllll

    Haha gud vilken idiot han är.

    Så, när det gällde Addes inlägg kunde dom inte aktivt läsa allt som deras bloggar skriver, och vad gäller detta kan dom inte aktivt kontrollera alla som signar upp sig för deras tjänst. Jag tror att alla fattar det själva, problemet är väl att dom väljer att inte göra något när dom uppmärksammas på såna här saker. Dålig bortförklaring!

    Varför inte söka upp vilken internetleverantör alla som skriver nåt dumt och göra nåt olagligt, och be dem stänga av deras internet? För t ex Telia vill väl inte förknippas med kriminella eller bloggbråk?

      Har Jespers kompisar hittat hit nu också! Välkomna!!

    Men vad kan Jesper egentligen göra? Gärningsmannen är Adde, inte Anna-Lisa som driver bloggen, och inlägget är borttaget nu. Vad ska anledningen då vara från for.me sida att sparka ut Anna-Lisa? ”jo din pojkväns numera borttagna inlägg är……”, det tror jag inte kommer ske.

    Ödsla inte tiden på Jesper. Spendera istället tiden på att hitta Addes ex och få henne att anmäla honom!

      Jag hade gärna sett en anmälan på Adde men tycker att den här tjejen ska lämnas ifred. Att söka upp henne känns rätt respektlöst faktiskt.

        Problemet är just att det är hon som brottsoffer som måste anmäla för att han ska kunna fällas. Menar såklart inte att 100 tjejer ska kontakta henne nu, men att någon vän till henne som kanske läser med här som kan hjälpa exet att anmäla honom.

          Jag vet att det endast är hon som kan anmäla honom och jag hade ju såklart hoppats på en anmälan men inte till priset av att folk söker upp henne. Okej, jag uppfattade inte din text så, tyckte det lät som att du uppmanade Camilla att hitta exet. Vi får se vad som händer helt enkelt, bara hoppas att folk respekterar hennes privatliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.