Lite skenheligt..

Kenza:

kenz

Vi hade en väldigt mysig middag men jag undrar hur många snapchats vi hamnade på? Herre, sedan Snapchat kom till folk har tagit smygfotandet till en ny nivå. No shame. Det roliga är att det verkar som att de inte förstår att man märker. Jag har blivit smygfotad sedan iPhonen kom till typ, jag vet hur folk beter sig när de smygfotar och jag märker alltid (speciellt när de glömt stänga av blixten :-)). Jag är väl van vid det här laget men jag blir ändå så sjukt obekväm och det påverkar mitt sällskap, vilket är synd. Ibland säger jag till och ber dem fråga mig om en bild istället, men ibland orkar jag inte. Önskar bara att folk kunde förstå att det inte är så kul? Att jag bara också är en vanlig människa ute på söndagsmiddag mina vänner. Missförstå mig inte nu, jag träffar gärna er läsare och PRATAR med er. Men det är inte kul att känna sig som ett cirkusdjur man bara glor och pekar på.//Kenza

Kenza har tidigare gått ut med hur respektlöst hon tycker att det är när folk smygfotar henne men ända sen hon själv smygfotade Ed Westwick på Coachella så har jag svårt att sympatisera med henne.

Nu klagar hon över att folk fotade henne under en middag på Brillo men vem vet – det kanske var Daniel Paris de ville föreviga?

Han har klättrat både ett och två steg på kändisstegen sen han började jobba för NRJ så jag tycker inte hon ska ta det för givet att de var henne de var ute efter.
Det var det ju säkert men ni fattar… =)

9 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Så..Kenza smygfotade Ed Westwick på en kändistät festival 2012 och därför har hon dubbelmoral för att hon inte vill bli smygfotad på en restaurang när hon sitter och äter? Det var ett långt skott…
    (Och om någon inte förstår poängen, jag tycker det är lite skillnad på att smygfota på en festival där kändisarna är fullt medvetna om att det rör sig både press och fans versus att smygfota någon i ett privat sammanhang på en restaurang).

      Nej, hon smygfotade honom på Coachella i år.

        Det är en festival?

      Fast egentligen inte. Foto som foto – vare sig det är en festival eller inte. Om man själv inte trivs med det ska man inte smygfota någon annan heller och bara för att det är på en festival betyder det inte att kändisen trivs med det. Jag mötte Thomas Ravelli på en fullproppad fotbollsmatch med många kändisar och jag smygfotade inte honom. Jag väntade tills matchen var slut och när jag såg honom gick jag fram och pratade med honom.

    Visst det är festival, men Ed är inte artist och var således där som privatperson. Alltså en vanlig människa som är på festival med vänner som kanske inte tycker det är så roligt att bli fotograferade. Jag tänker också att för en del är Kenza lika stor som Ed Westwick är för Kenza, så det borde inte vara någon skillnad på det sättet heller.

    Två fel gör inte ett rätt (var det rätt). I det inlägget tycker jag det framgick att hon fortfarande inte tycker det är ok men inte kunde låta bli. Säg vad man vill om det, men nämn någon som alltid till hundra procent lever efter sina principer. De som smygtitta är förmodligen folk som är lite för coola för att gå fram och fråga om bild men vill ha en bra story. Finns det inte på bild har det inte hänt och allt det där.

      Det hon inte fattar är att de som smygfotar henne säkert tänker samma sak och att de ”inte kan låta bli” (vad det nu säger om ens karaktär).

        Ja det är ju knappast så Tt det är samma person som smygfotar hela tiden, utan det är väl någorlunda olika. Och de tänker säkert att just deras bild är ok. Precis som kenza

    Och jag känner samma för alla youtubers som filmar alla i omgivningen när dom går utanför sin dörr. Inte fasen vill jag fastna på film och vara med där?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.