Catten letar bundsförvanter..

Catrin Hedlund:

catten

På samma sätt som Catten af Tälje var här inne och försökte ”bonda” med mig eftersom vi båda fått kicken från våra bloggportaler så gör hon nu samma sak inne hos Bella efter att Odd exponerats som lite av en fartdåre.
Catten tycker givetvis att fortkörning är ”so what” eftersom hon säkert hemskt gärna vill se honom bli av med körkortet så det inte bara är hon som är en trafikfara och brottsling.
Helst ska han nog gärna vara lite småpackad också så att hon kan klappa händerna och skrika ut att det inte bara är hon som åkt dit för rattfylla utan även självaste Mr Blondinbella!
”Det kan hända vem som helst liksom..”

Visst är det fascinerande att hon precis hela tiden försöker peka på vad alla andra gör när hon blir kritiserad för sina val. Det spelar liksom ingen roll om det handlar om rattfylla, bedrägeri eller att lämna barnen hemma för att själv gå ut på krogen på självaste julafton.
Nej, Caty! Dina skitval blir inte mindre patetiska bara för att du lyckas skaka fram någon som är värre än du..
Och nej, det är ingen som vill förknippas med dig oavsett vad du inbillar dig..

Tack för tips!

8 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    O/T men jag kunde inte låta bli att klistra in den kommentar Dessie gav som svar på tal när hon fick kritik för att hon ofta skriver nedvärderande om svenskar. ”Nu pratar jag ju visserligen inte om hudfärg, utan om mentalitet. Svenskars mentalitet är annorlunda gentemot andra kulturer, det är fakta ??”

    Skulle vilja se länken till studien som fastslår det som fakta….

      Nä skrev hon det?? Haha men shit.
      Hon gör ju bort sig hela tiden gång på gång.
      Gillade henne innan. Men hmm tiden från ca när de blev offentligt ang dr där med drogerna o Simon har hon fan flippat mer o mer känns de som.
      Ibland är de som om hon glömmer att hon är offentlig och MAMMA folk granskar ju minsta lilla ”fel” hon gör o fr finns säkert många som vill sätta åt henne på soc.
      När ska hon vakna upp? Någon borde ruska om henne så hon kom ner från de höga hästarna och klätttade ner från den jövla diamant pedistalen hon sätter sig på.

    Tror Blondinbella föredrar kritiska kommentarer istället för att polisen ska ta hand om det, som Catten så snällt föreslår. Vad väljer man? Bli av med körkortet, böter eller få kommentarer på sin blogg?

    Hennes kommentar är ju väldigt lustig i sig också ”låt polisen ta hand om det”.

    Polisen är ju dock inte överallt och eftersom Odd och Bella nu tycker sig ha rätten att köra ca 50 km/h för fort, är det väl bra om allmänheten ”rycker in” på det sätt de nu kan.

    Speciellt när Bella inbjuder till det på sin blogg, med bevisbilder och ett oerhört tjat om hur braaa hon mår av att gasa. Undra om hon är glad över att ha Catten som en i fancluben.

    Och vad gör DU själv nu då?
    Omg ibland tar de nog stop?

    Jag är Sveriges yngsta mammas dotter 1971. Vart ska jag röra mig och Vilks medier? Om jag vill nå ut?

      Kom tillbaka imorgon när du nyktrat till så kan vi säkert hjälpa dig. Sov gott!

    ”Nej, Caty! Dina skitval blir inte mindre patetiska bara för att du lyckas skaka fram någon som är värre än du”
    haha fast du gör ju samma sak som hon här isåfall ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.