Haaaduprobleeeeeem!?

Dessie:

d dd ddd

Sättet Dessie svarar på kommentarer på det här inlägget påminner mig stark om den här reklamen.
Vad gör man när man inte har något att säga?
Jo, det här..

https://www.youtube.com/watch?v=OY0KN1saPKY

19 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Huh bruh tuuuut tuuuut

    Man ba bruh huh tho?!

    paula skriver i badhus-inlägget att hon har 3 bröder? trodde hon hade 2, du kanske vet mer camilla?

    Alltså jag skäääääms över hur hon skriver!

    Haha hade glömt den reklamen. Så bäst 🙂

    1) Hur skriver hon? 2) Pinsamt att skryta över sin inkomst men sen öppet skylta med att bilen inte står i ens namn. Då är det uppenbarligen pga att kronkalle är efter en eller något dylikt som gör att man inte får äga bil. 3) Gott nytt år!

      Nja så behöver det inte vara. Pappa står som ägare på min bil för det är ca 7000 kronor dyrare om året ifall jag skulle göra det. /23 årig tjej

        Grattis till er båda då om ni krockar o måste använda försäkringen.
        Bil o försäkring måste stå på samma person.
        Och den personen är den som huvudsakligen använder bilen.
        Så kommer de på er så ingen hjälp via försbolag

        Rätta mig om jag har fel

          Det är väl just därför han står på bilen? För att försäkringen blir billigare… så grattis till henne som har en far som ställer upp ja.

            Många försäkringsbolag betalar inte ut ersättning om någon annan än ägaren kör när skadan sker. En del är okej med det om det inte kan bevisas att den huvudsakliga brukaren av bilen är någon annan. Andra har speciella klausuler (man ska bo på samma adress, vara över en vis ålder etc) så det kan vara bra att ha koll på innan man tex lånar ut sin bil. Tror det är det man menar.

            Danie jag har jobbat med försäkringar, den klausulen kan i stort sett aldrig användas (i de avtalen som den gäller – teckna ej avtal med en sån försäkring, Länsförsäkringar är billiga och har exempelvis INTE en sån klausul), då det i princip är omöjligt att bevisa att pappan inte framförde fordonet. Normalt ringer man dit sina föräldrar eller uppger deras namn (internt) och tar det sedan med sin försäkring.

            Svar på Danies kommentar (gick inte att svara)

            Min man står på vår bil samt dess försäkring trots att jag är den som huvudsakligen använder den just nu, tidigare var det han som använde den mest.. Tvivlar starkt på att försäkringsbolaget kräver att man ska hålla på att omförsäkra bilen beroende på den som använder den mest om man bor i samma hushåll samt som vi är gifta.

        Då blir det väldigt mycket dyrare när du väl ska skaffa försäkring när du blir äldre, om du enligt pappren inte har haft bil innan. Bättre att bita i det sura äpplet direkt 🙂

          Fast det stämmer inte riktigt. När vi skrev över min bil på mig (pappa köpte den åt mig innan jag var 18 som övningskörningsbil) så kollade vi vad min sambo skulle betala (10 år äldre och hade inte ens körkort, jag hade väl haft ca 2 år) och hans var myyyyycket billigare (men tecknade på mig såklart). När sambon tog körkort så köpte vi en ny bil, då hade han haft kortet en månad och jag stått som ägare på min bil i 3 år, men det var fortfarande sjukt mycket billigare om vi skrev den på honom.

            Kollade ni på nätet då? För där kollar dom bara ålder, men det behöver inte betyda att det är det priset man får när man ska teckna försäkring. Försäkringspriset räknas på antal år med körkort samt antal skadefria år.

          Man fick lära sig på körskolan att det till viss del baseras på statistik om när man är som mest ”riskabel” bilförare. Unga förare betraktas som mer oaktsamma. Säkerligen också fler faktorer inblandade ja, men du kanske ska acceptera att du inte sitter på 100% facit 🙂

    Alltså den här stackars tjejen, hon måste ha så otroligt dålig självkänsla. Det gör lite ont att se och det är jobbigt att läsa hennes texter, jag sitter och skäms för hennes skull, det är såå pinsamt.

    Asså, det måste vara något fel på henne. Börjar kännas ganska jobbigt att läsa hennes blogg. Den konstanta behovet av uppmärksamhet, och det enda hon kan erbjuda är sitt utseende. Hoppas verkligen hon växer upp och börjar inse att hon får börja ta tag i sitt liv och göra något vettigt.

    Haha, komiskt att hon skryter om en lön som hon inte kommer ha längre då hon blev sparkad. Bruuuuuuh!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.