Kärleksfest..

Angelica Blick:

Jag har alltid tyckt att den här bilden på Kenza och Aleks är GOOOOOOOOOOOOALS när det kommer till kärlekspar men nu har den faktiskt fått lite competition av Blicken och hennes André.

Shit, jag var tvungen att gå tillbaka och titta på den en gång till.
Så jävla fin!
Jag ville skriva ”fucking” fin men någonting i mitt trettiosexåriga jag sa stopp.
Det får räcka med att jag använde mig av ”goals”.. =)

Jag undrar om Kenza kunde tro när hon skrev den här texten till bilden år 2011 att hon fem år senare skulle planera sitt bröllop med denne man? Jag hoppas verkligen hon får bli en skruttig liten tant med honom. =)
kinss
angie

6 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Försök dig på att göra de bilderna med din karl vettja!

      Ja snälla! Kan du inte bjuda på såna där härligt, töntiga, puttinuttiga bilder på dig och din kärlek??

    Som en plump liten kvinna skulle mina bilder med all säkerhet se allt annat än puttinuttiga ut om jag skulle försöka mig på något sådant med min man men kenzas bild var verkligen fin ?

    Åhhh ja så härliga båda två! Gillar verkligen André (det man fått se av honom) om man jämför med tidigare pojkvänner så verkar hon verkligen hittat rätt nu 🙂

    Det är säkert inte mer eller mindre hos den ena eller andra egentligen, men får ändå oftast känslan av att Blickens bilder är så mycket mer uppstyrda och ospontana. Kanske beror det på hur hon är när hon filmar sig själv, i jämförelse med Kenzas mer naturliga beteende.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.