Vinn två biljetter till Marcus & Martinus i Globen 11/2 2017

Tävlingen pågår fram till måndagen den 30/1 kl 12.00 (Förlängt datum)

MM

När min bonusdotter bad mig hänga på det virtuella låset i somras för att försöka få tag på biljetter till Marcus & Martinus konsert så tänkte jag att det vore en kul grej att tävla ut här på bloggen eftersom de verkade rätt poppis.
Föga kunde jag ana vilken jäkla dundersuccé de här killarna skulle göra i Sverige…

Men jag la alltså vantarna på två extra biljetter (CamCam har betalat själv så ingen reklam) som nu ska finna sina ägare.

Jag tävlar ut 2 biljetter till Marcus & Martinus konsert den 11/2 2017 kl 20.00 i Globen och det är ståplatsbiljetter så för att tävla måste man antingen vara 12 år eller gå med en målsman om man är under 12 år.

För att vara med och tävla om biljetterna så ska man göra följande:

mm2

Glöm inte att fylla i din korrekta email så jag kan kontakta vinnaren efter avslutad tävling.

Vinnaren står för eventuell vinstskatt, resa och logi till Stockholm och kommer få biljetterna via mail när tävlingen är avslutad.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!!!

 

135 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Åååååh! Lillsyrran heter EMMA precis som jag! Jag skulle så klart supergärna vilja vinna så att jag kan gå med min yngsta dotter som är ett stort fan!

    Hon heter Emma Gunnarsen ??

    Hon heter eMMa Gunnarsen ? hade gjort min 12-åriga kusin fullständigt överlycklig om jag vunnit biljetterna!

    Men orkar inte hur mycket min systerdotter skulle älska mig om jag fixade dessa biljetter! Deras lillasyster heter eMMa (Gunnarsen) ✌

    Har du köpt biljetterna av Catrin eller Anne Hedlund???

      Nope, jag hittade dem på finlandsfärjan ihop med ett gäng Håkan Hellströmplåtar som nån hade tappat. =)

        ?????????

    Hon heter Emma gunnarsen! Varför låter du inte lilla snöboll och thk följa med istället? Lovar att det skulle bli succé! ?

    Deras lillasyster heter Emma (Gunnarsen) ?

    Marcus och Martinus lillasyster heter Emma Gunnarsen❤❤ vill så gärna vinna… började gilla dem SAMMA DAG som biljetterna till Globen släpptes så det var försent för att få tag i biljetter…

    Halloj!
    Hon heter Emma Gunnarsen ☺️

    Hon heter Emma! Och åååh vad jag, eller snarare min dotter, skulle bli så himla överlycklig om jag vann biljetter! Vi lyckas inte få tag på några och hon är så besviken. Hon skulle verkligen gråta av lycka!

    Emma Gunnarsen heter jäntan. Får hålla tummarna att jag vinner så kan jag få bjussa ner min stinta som fyller nio år till Sthlm för en upplevelse 🙂

    OMG! OMG! Vill så gärna vinna till dottern som har som goals i år att bli norsk och byta efternamn till Gunnarsen!?Lillasyster heter Emma Gunnarsen!
    Hoppas! Hoppas!

    Hon heter Emma Gunnarsen. Håller tummarna för vinst. Skulle ha en lycklig systerdotter om moster kirrade biljetterna.

    Hon heter Emma Gunnarsen! Jag vill vinna åt min kollega vars dotter är 13 och precis har fått diagnosen diabetes.

    Emma Gunnarsen heter hon! Jag skulle så gärna vilja ta med min lillasyster som är helt besatt och få passa på att spendera lite tid med henne vilket jag tyvärr inte gjort tillräckligt mycket sen jag flyttade ut ur boet. Håller tummar och tår!!

    Hon heter Emma Gunnarsen 🙂

    Vilket fint initiativ! ?

    Själv är man ju lite för gammal för dessa grabbar men deras musik är helt okej. Har ett kusinbarn på snart 11 år som avgudar båda två och som är lite kär i Martinus. Han är världens godaste unge och kusinbarn så det skulle vara fantastiskt att få ta med honom på konserten!

    Följer på Instagram och systern heter såklart Emma Gunnarsen. ?

    Kram!

    Systern heter Emma. Håller tummarna för att vi vinner. Skulle vara kul att ta med sonen som fyller tolv alldeles lagom för att få gå:)

    Åh vilken rolig tävling, skulle vara fantastiskt kul att få ta med min lillasyster på konserten ifall jag vinner
    Hon heter Emma Gunnarsen 🙂

    Min systerdotter skulle dyrka mig som Joey dyrkar sina meatball sandwichens om jag vann detta! Vi pratar livslång lojalitet och tacksamhet ? Hon heter Emma Gunnarsen ????

    Emma ”eMMa” Gunnarsen! Skulle bli överlycklig om jag fick bjuda min allra bästa vän som är (av någon oklar anledning) jättekär i Marcus & Martinus.

    PS. Jag tar tillbaka det där om Boken ;))))

    Hon heter Emma Gunnarsen och jag skulle ta med min M&M-galning till Kusin!

    Hej ? Hon heter Emma Gunnarsen. Skulle vilja se min dotters min om jag vinner biljetterna – obetalbar kan jag tänka mig ?

    eMMa! Håller tummarna nu 🙂

    Dom ser ut som två bäbisar? men men Who am i to judge

    Emma Gunnarsen är svaret! Om jag fått biljetterna i min hand skulle jag tagit ett skumbad, rullat mig i fjädrar, tagit på festkostymen, letat upp basebollträet och cyklat ut till Catten i hennes miljonprogramsmisär, knackat på dörren och bett henne ge dom till en av de 10000000-tal som hon och hennes mamma lurat. Så hade åtminstone en (1) mänska återfått tron på mänskligheten. Puh, det blev en lång mening…..för mänskligheten…..

    Emma gunnarsen heter lillsyrran. Skulle vilja vinna biljetter till min fina vänns underbara dotter som är heltokig i M&M. Hon lyssnade på dom långt innan dom kom till sverige och skulle bli galet glad om hon fick se dom ?

    Rätt svar är Emma ?? Jag själv har bara hört en låt men vet en viss systerson som hade jublat om jag bjussar på biljett ? Följer på instahram sedan länge, så klart ??

    Emma Gunnarsen heter hon, med en 9-årig dotter som älskar M&M över allting annat så kan man liksom inte ha missat det 😉

      Och följer så klart Bloggbevakning på IG 🙂

    Emma heter systern. Jag vill också gå med min bonusdotter, vars stora idoler är M&M ?

    Svar: Emma

    Emma Gunnersen! Åh, skulle så himla gärna ta med dottern efter världens sämsta höst!

    ÅHH DOMS LILLASYSTER HETER EMMA OCH JAG SKULLE JÄTTE GÄRNA VILJA VINNA BILJETTER FÖR ATT JAG SKA KUNNA GÅ MED MIN LISSYTER SOM ÄLSKAR DOM OCH ÄR ETT JÄTTE STORT FÄN AV DOM

    Vad fantastiskt roligt det hade varit att vinna! Som nybliven 2-barnsmorsa hade ju drömmen varit att gå och se M&M:s konsert tillsammans med min sambos systers dotter (som är ett stort fan) ? /Emmelie PS. Emma heter deras syster.

    Emma Gunnarsen heter Lillasyster och dottern som får vänta en månad på sitt födelsedagskalas pga flytt skulle bli lyyyytisk ❤️
    Citat ” mamma, jag är deras största fäään” ?

    Hon heter Emma Gunnarsen! <333 Jag och min bästakompis fick aldrig tag på biljetter och vi har inte haft så mycket tur i andra tävlingar, det skulle betyda så mycket för mig om jag kunde vinna och ge den andra biljetten till henne som en tidig födelsedags present, eftersom hon fyller år dagen efte konserten!

    kram och massor av kärlek

    Emma Gunnarsen heter hon. En sån söt tjej!! Hade varit en sjuk upplevelse för mig och min kompis som inte fick tag i biljetter 🙁 till och med jag, som nästan aldrig gråter. Hade börjat grina :p

    Hon heter Emma Gunnarsen. Jag har försökt få tag på biljetter till Marcus och Martinus hur många gånger som helst men har aldrig lyckats få tag på något. Min kompis som jag har känt i 11 år ska flytta till USA i slutet på mars och det skulle vara en rolig upplevelse för oss att dela innan hon flyttar. Ett minne för livet.

    Namnet är Emma Gunnarsen, skulle älska att göra en liten tjej här hemma lycklig genom att låta henne se dem!

    Emma!! Vilken upplevelse det hade varit. Något att längta efter när det är så mycket i skolan. Det ända negativa kommer väl isåfall vara så att min bästa kompis kommer prata ännnuuu mer om dem än vad hon redan gör haha!

    hon heter Emma Gunnarsen!
    Detta hade varit perfekt att vinna för min dotter charlie och jag försökte få tag i biljetter men lyckades inte. Båda älskar dom! Hon är helt förälskad och jag vill adoptera dom!!! =)

    Emma Gunnarsen heter lillasystern! Min Son älskar dom grabbarna så det hade varit toppen att få gå med honom på det.

    Emma Gunnarsen heter hon, hade varit otroligt kul att kunna överraska min tonåring med detta. Vi har inte hunnit med så mycket ensamtid senaste tiden när både lillebror och lillasyster tar en hel del. Mamma och son-äventyr ?? Följer på instagram!

    Emma Gunnarsen heter syster-ystern!

    /
    Mamma till unge som förmodligen skulle kissa på sig av glädje om mamman vann… ?

    Lillasyster heter Emma Gunnarsen! Min pojkväns lillasyster skulle nog kunna dö om jag gick å vann och berättade att hon skulle få gå ?

    Hon heter eMMa har jag lärt mig av min 8-åring, som givetvis skulle älska att gå på konsert!

    Hon heter Emma Gunnarsen 🙂 Har väldigt lust att ta med min 12-åriga kusin på det här i stockholm (som en överraskning). Har inte bott i närheten av henne sen hon var 5 år, men flyttar hem igen nu om 2 veckor 🙂 så hon skulle bli superglad över biljetter, och att jag kör med henne till Sthlm ^^

    Lillasystern heter Emma Gunnarsen.

    Min 13 åriga dotter skulle älska, älska, älska att gå på konserten, det skulle vara fantastiskt att få vinna biljetterna.

    Emma Gunnarsen ?

    Lillasyster heter Emma Gunnarsen!

    Hon heter Emma.
    Jag tycker de skulle vara kul att vinna biljetterna och överraska min son med dem. Han älskar dem och vill lyssna på deras låtar hela tiden och kolla musikvideor. Dessutom fick jag som uppdrag av honom att klippa till deras frisyr på honom , de fick ju mindre bra 😉 hehe

    Åååh hon heter Emma Gunnarsen! Håller tummarna för att vinna, då min bästis fyller år den dagen och vire kul med en riktig minnesvärd pressent ☺

    Emma heter hon, artistnamn (eMMa) haha. Jag och min kompis har planerat att vi ska stå utanför Globen o se om man hör ut. Men om vi faktiskt hade fått biljetter in nu. Hade det varit ett litet plus i kanten. Eller inte litet, det hade varit ett STORT plus i kanten. Gråter nästan bara av att tänka tanken <33

    Min dotter säger att hon heter Emma Gunnarsen.

    eMMa Gunnarsen eller Emma Gunnarsen då?❤ Men hade betytt så himla mycket för mig ifall jag vann eftersom jag inte hunnit vara på nån av deras konsert än och nu när jag skulle köpa biljetterna så blev dom slutaålda nästan direkt även fast vi köade så hoppas verkligen jag vinner??❤❤? Hade betytt allt?? Följer redan instagramkontot??

    Lillasystern heter Emma Gunnarson eller gunnarssen?❤ Jag älskar Marcus och martinus och skulle därför gärna vilja gå på deras konsert det är min dröm?♥️ Dom betyder allt för mig så det skulle betyda så j**** mycket för mig om jag skulle kunna få gå på deras konsert? Jag kan inte skriva hur mycket jag vill för då skulle det ta över ett år att läsa det då❤?? men vill jätte gärna gå❤????♥️ Vill det mest i hela universum? Har aldrig varit på nån Marcus och martinus grej❤ DOM BETYDER MEST AV ALLT

    Hon heter Emma gunnarsen och jag vill vinna för att Marcus och Martinus är mina största fans och om jag skulle vinna så skulle jag bli jätte glad och jag hoppas att jag vinner för att jag vinner aldrig på tävlingar

    Emma gunnarsen jag vill vinna för att jag är Marcus och Martinus största fans och om jag skulle vinna så skulle jag bli jätte glad och jag hoppas att jag vinner för att jag vinner aldrig på tävlingar

    Hon heter Emma gunnarsen och jag vill vinna för att jag är marcus och Martinus största fans och om jag skulle vinna så skulle jag bli jätte glad och jag hoppas att jag vinner för jag vinner aldrig på tävlingar

    Camcam, eftersom du gillar regler inom reklam bör du väl hålla koll på vilka regler som gäller för tävlingar också? 🙂 http://jureka.eu/Jureka/jurisprudence.asp?Id=712

    Ditt upplägg nu är att man ska svara på en enkel fråga, som alla kommer svara rätt på. Och då kommer du bara dra en vinnare på måfå. Det är inte okej enligt Konsumentverket. Man måste välja vinnare baserat på prestation, till exempel genom att de tävlande får skriva en motivering. Om du redan nu tänkt välja baserat på motivering måste du ha det med i reglerna.

    Tack för en grym blogg! (även om jag aldrig lyckats fatta vem GabJoss är)

      Jättetack för input!!

    Deras lillasyster heter Emma (eMMa) Gunnarsen. Skulle vara helt fantastiskt att vinna då min 8-åriga lillasyster älskar dessa två killar över allt annat. Varenda gång vi ses så kollar vi alla deras youtube-klipp tillsammans alternativt dansar loss i vardagsrummet ? Då ålderskillnaden på oss är ganska stor (jag är 25) så skulle det vara så roligt att få chansen att ta med henne på denna konsert! Hoppas hoppas!

    Hon heter Emma!

    Och här hemma är det en 7årig pojke som älskar dom. Och efter en traumatisk höst som resulterat i att jag varit sjukskriven så vore det underbart om jag vann ett par biljetter till han. Som en dröm för han och början på en ny start:)

    Tjo Camcam!
    Hon heter Emma Gunnarsen!
    Jag hade blivit så j-vla glad om jag hade vunnit. Jag lämnade Skåneland för kärleken och jobb i Stockholm. Och kvar i Skåne lämnade jag min systerdotter Svea. Största delen av vår kontakt består av FaceTime där hon uppträder till stora verk som ”elektrisk”, ”bae” och ”girls”.
    Vinner jag biljetterna så skulle jag ge henne en helhelg i huvudstaden och ta igen alla åren vi har missat och varit ifrån varandra (plus att jag hade blivit hennes idol, hehe).

    PS. Följer dig på IG. DS.

    Emma Gunnarsen!Vet inte om man ska ha en motivering eller ej,men jag får gåshud när jag skriver det här. Tänk att få se dem live. Efter att jag inte fick tag på biljetter har jag bett en kompis att filma under konserten och skicka till mig. Att det nu ändå finns en liten,liten chans att få se dem. Wow!!

    Emma heter lillasystern!
    Skulle vara så kul att vinna de här biljetterna till mig och en kompis då Marcus och Martinus är det ända hon pratar om. Vi lyckas dessutom alltid vara sent ute till både bio och konsert…
    Hoppas verkligen att vi vinner de här biljetterna då det skulle vara en dröm som går i uppfyllelse❤

    Svar: Emma
    Jag vill vinna dessa och ge de till min äldsta son, helt frälst i M&M! Vi bor långt bort men löser det om vi får åka ner, sonen fyller dessutom år i samma sväng – galet perfekt!

    Emma Gunnarsen!! Som vanligt så dum som jag är råkar jag stänga av datorn när jag ska beställa så fick inte biljett till någon av konserterna. Kanske man har någon tur i det här då? Värt ett försök!! Och holy macaroni vad lycklig jag hade blivit

    EMMA GUNNERSEN

    Hon heter Emma Gunnarsen❤❤ Vill verkligen vinna skulle betyda allt! Alla mina kompisar har biljetter men inte jag.

    Lillasystern heter Emma Gunnarsen. Jag vill gärna vinna så att min 6åriga dotter kan få se sina stora idoler?

    Emma heter hon! Följer dig redan på instagram ?

    Emma Gunnarsen! 😀

    Hej Cammi!

    Syrran heter Emma och jag har följt dig på insta sedan länge!:)

    Jag skulle vilja vinna så att jag kunde få ta med mig min äldsta dotter på 8 år på konserten, hon har haft ett tufft år 2016 när hennes lillasyster varit njursjuk och varit mycket på sjukhus och på så vis har hon kommit lite i skymundan. Som ensamstående så är det inte lätt att få ihop lite egentid för bara henne och mig så att få vinna dessa biljetter och att på så vis få tid tillsammans och få ge henne möjlighet att se sina idoler hade varit som en dröm som gick i uppfyllelse!

    Tack för en fantastisk blogg som skänkt mkt glädje såväl i vardagen som i svåra stunder!

    / Angelica

    Emma Gunnarsen med artistnamn eMMa. Det vet förstås både jag och min sjuåring Tage, som älskar M&M och eMMa. Vi bor i Vittangi och där vimlar det direkt inte av konserter eller andra kulturupplevelser. För oss stackars norrlänningar (Vittangi är en liten by med 800 personer som ligger 7 mil sydöst om Kiruna) vore det superstort att få åka till Stockholm och titta på Tages största idoler i livet!

    Emma heter lillasystern!
    Skulle vara så kul att vinna de här biljetterna till mig och en kompis då Marcus och Martinus är det ända hon pratar om. Vi lyckas dessutom alltid vara sent ute till både bio och konsert…
    Hoppas verkligen att vi vinner de här biljetterna då det skulle vara en dröm som går i uppfyllelse❤
    Grym tävling och verkligen så generöst av dig Camcam! Tack för en megabra blogg förresten❤

    Förresten Camcam!
    Tycker lite synd om de som tävlar vars barn/kompis etc är under tolv då man inte får ha ståplats överhuvudtaget om målsman inte är med. Läs här: http://www.livenation.se/show/867817/marcus-and-martinus/stockholm/2017-02-11/se

      Precis det jag skriver:

      Jag tävlar ut 2 biljetter till Marcus & Martinus konsert den 11/2 2017 kl 20.00 i Globen och det är ståplatsbiljetter så för att tävla måste man antingen vara 12 år eller gå med en målsman om man är under 12 år.

        Förlåt jag uttryckte mig lite klumpigt! Det som står om du klickar på länken är att det är tolv årsgräns på ståplatser varesig med eller utan målsman. 😉

    Hon heter Emma, att vinna skulle göra min 8 årige son så glad! Han älskar M&M och bryr sig inte om att han får spydiga kommentarer från andra om att han gillar ”tjejmusik” utan spelar stolt upp sina idoler ???

    Hon heter Emma!!!! Det hade varit perfekt att vinna då jag bara hade råd att köpa biljett åt storasyrran, men på det här viset skulle även lillasyster kunna gå!!! =)

    Åååh! Hon heter Emma Gunnarsen. Är inte ett så stort fan själv, men jag skulle gå med min kompis som är galen i dem❤

    Lillasystern heter Emma.
    Skulle vara underbart att vinna. Har hittat nåt/några som både jag å min son gillar?

    Åååh! Hon heter Emma Gunnarsen. Är inte ett så stort fan av dem, men jag skulle gå med min kompis som är galen i dem!❤ Hon skulle bli så glad.

    Hon heter Emma Gunnarsen! Och jag är trogen Instagramföljare (charlie74) av ditt konto sedan låååång tid tillbaka. Vinst av dessa biljetter hade gjort dig till min dotters största idol (efter Marcus & Martinus då).

    Emma gunnarsen heter lillasyrran.
    Har nu tävlat om biljetter till M&M i varenda tävling som finns och håller tummarna stenhårt för att min bästa vänns dotter ska få gå, hon älskar dom och skulle vara världens lyckligaste tjej om hon fick biljetter

    Hon heter Emma gunnarsen ??

    Jag är 15 år gammal men ändå ett fan av dem här två. Jag försökte få tag på ståplatsbiljetter kl.20.00 men fick inte tag på några. Att jag nu kan vinna 2 st så jag och min bästa kompis kan gå??! What??! Skulle betytt allt att få gå ”together” med min kompis, att vara omringad av alla skrikande ”girls” och i en stämning som är helt ”elektrisk” ;)))

    OMG hon heter EMMA GUNNARSEN SOM SLÄPPTE LÅTEN…..Snälla kan jag få billjeterna för jag är typ den störta fannen jag har så många Affisher bara var billjeterna redan slut… Jag önskar värkligen att jag får billjeterna

    MVH SAIRA LÄNGTAR

    Emma gunnarsen ❤❤❤

    Lillasyster heter Emma Gunnarsen. Om jag vinner blir jag dagens hjältemamma. Win-win! 😀

    Hon heter Emma, precis som min bästa kompis som skulle gjort ALLT för att få biljetter. Jag skulle göra allt för att kunna berätta för henne en seg måndag att jag vunnit biljetter. Hon hade gråtit, jag hade gråtit. Livet hade varit komplett!

    Hon heter Emma.
    Om jag vinner biljetterna så kommer jag att vara den populäraste morsan på denna jord!

    Emma! Tanken att kunna stå i globen och se sina största idoler gör mig gråtfärdig. Om jag vinner det här kommer jag gråta lika mycket som när jag inte fick tag på biljetter. Bara en skillnad, den här gången kommer jag isåfall gråta av lycka. WOW

    Emma Gunnarsen heter hon!

    HON HETER EMMA GUNNARSEN.

    Emma!! Hade varit så kul att ta med min kusin som är lika gammal som mig och ett STORT fan. Nästan lika stort som jag 😉 hade blivit såsåså lycklig

    Deras lillasyster heter Emma. Det skulle vara så himla kul att vinna, jag skulle ta med min bästavän som tjatat om att hon vill ha biljetter jättelänge. Både hon och jag skulle bli så glada❤

    Hon heter Emma Gunnarsen❤ Det skulle vara en dröm som gick i uppfyllelse om jag vann!!

    Hon heter Emma säger min 6åriga expert, Wilda.

    Hon heter Emma Gunnarsen och om jag vann skulle jag gå med min 8-åriga dotter Lily! Lily är ett hängivet M&M-fan och skulle bli superglad över att få se sina stora idoler live ❤?

    Emma Gunnarsen berättar min lillebror att hon heter

    Emma Gunnarsen / My

    Emma Gunnarsen! Håper på vinst ?

    Emma Gunnarsen!
    Hade själv inte gått men hade gjort min bästa väns dotter alldeles överlycklig. Hon är nämligen kär. I båda pojkarna.

    Tack för en grym blogg och tack för att du håller mig uppdaterad om Anna Book då jag är blockad där efter ha kommenterat ”min resa räknas också ?”.

    -/Sophia

      Haha, är också blockad efter att jag kommenterade ”Inte din bästa bild kanske…”

    Hon heter Emma Gunnarsson. Skulle ta med mitt kusinbarn som äälskar tvillingarna. ?

    Hon heter Emma Gunnarsen ? Om jag vann skulle jag ge dom till min käre gudson som älskar grabbarna! ??✊?✊? Följer dig redan på insta ?

    JAG har ingen aning, men min dotter säger Emma.
    Jag släpade med min dotter för att se Justin Bieber och skyllde på att det var för hennes skull. Inte mer än rätt att jag får åka med och se hennes favoriter ?

    Emma ?

    Hej,
    Följer nu dig på IG, spännande! Killarnas lillasyster heter Emma Gunnarsen. Hoppas på tur

    Japp, för er som missat det är det Emma Gunnarsen, hennes artistnamn är eMMa by the way <3

    Syrran skulle få ju få krupp eller något om hon fick gå, obs jag med haha C:

    Emma!

    Wow vilken grej, tar gärna chansen att bli årets kusin då min minsta visst är en av få i klassen som inte lyckats få tag i biljett!

    Ommgggg! Lillasystern heter Emma Gunnarsen, artist namnet är eMMa??

    Marcus och martinus lilla syster heter Emma Gunnarsen

    Marcus & Martinus lillasyster heter Emma Gunnarsen? Men hennes artistnamn är eMMa??
    Hon är så sjuukt duktig?

    Lillasystern heter Emma Gunnarsen 🙂

    Emma Gunnarsen⭐️ Jag vill vinna och Håller tummarna❤️

    Hon heter Emma Gunnarsen! Håller tummarna då min kompis skulle bli jätte glad! <3

    Deras lillasyster heter Emma Gunnarsen & skulle allvarligt betyda allt och jag vann för jag han inte att köpa biljetter innan dom tog sluta & de finns ingen stans att köpa och har aldrig sett/träffat Marcus och martinus så de skulle vara en drömm som gick i uppfyllelse ❤

    Emma Gunnarsen

    hon heter Emma Gunnaren

    Hon som gjort Engler i sne heter Emma Gunnarsen det skulle betyda allt om jag vann dessa biljetter min kompis Lovisa fick inga biljetter till Globen och jag vill gärna fixa ståplatsbiljetter till henne för vi är nämligen internetvänner så det skulle betyda allt att vinna för då får jag träffa Lovisa för första gången hon bor i Uppsala och jag bor på en lite ö 410km bort ifrån Uppsala jag har längtat efter att få träffa denna underbara människa i snart 1 år det skulle verkligen göra min dag om jag vann?❤️

    Hon heter Emma gunnarsen, artistnamnet är eMMa, Asså, försökt med allt men vinner aldrig biljetter juuu! Vill så gärna ta med min vän om jag vinner, vi båda är helt galna i dessa 2 killar! Så hoppas just DU som har tävlingen, kan göra vår dröm sann! Att få träffa våra lifesavers<3 för första gången, live..

    Syrran heter Emma.
    Jag skulle vilja ge dessa biljetter till mina två barn som förtjänar en rolig upplevelse efter ett tufft år med flytt och skilsmässa,

    Emma Gunnarsen ❤️

      Oj blev ”Anonym” ifyllt..provar igen

    Deras lillasyster heter eMMa gunarsen

    Hon getter emma gunarsen☺☺

    Lillasyster heter Emma som mej jag har aldrig varit på M&Ms konserer skulle vilja de snälla får jag biljetterna

    Lillasystren henter Emma. Jag har aldrig gått på deras konsert hoppas jag vinner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.