Ny vinnare i Marcus & Martinustävlingen.

vinnare

caisa

Tyvärr har jag inte lyckats få tag i Linnea som vann biljetterna till Marcus & Martinus – trots ett påminnelsemail – och hon fick till 12.00 idag på sig att svara men jag har inte hört ifrån henne.
För att inte riskera att biljetterna brinner inne så har jag beslutat mig för att dra en ny vinnare. Det är jättetråkigt om Linnea inte haft tillgång till sin mail men jag vill ju att någon ska kunna använda biljetterna och man kan inte vara ute hur sent som helst med att dra en ny vinnare…

Så med det sagt…

grattis

Stort grattis till Caisa som nu kan överraska sin kompis med en alldeles fantastisk födelsedagspresent!!!
Du har mail!
Kom ihåg att svara på det nu så jag kan skicka över biljetterna. 🙂

 

 

7 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Bland kommentarerna i Ellinor (pdotter) senaste inlägg: ”?? Finns ingenting jag bryr mig mindre om än Bloggbevakning.”

      Fast det handlar ju om att någon kommenterat att personen antar att Ellinor är ledsen pga kommentaren på Bloggbevakning (att P varit otrogen), vilket är väldigt okänsligt kommenterat när det framgår av inlägget att Ellinor OCH P är ledsna över något som hänt (läser man mellan raderna i tidigare inlägg verkar det som att en familjemedlem är sjuk).

      Finns heller ingen anledning för henne att bry sig om otrohetsrykten som florerar i ett anonymt kommentarsfält.

        Fast har det spekulerats om det HÄR? Bland kommentarerna då antar jag..
        Jag har bara skrivit ett enda inlägg om henne och det handlade om hennes fantastiska uttalande om polacker och förintelelsen.

          Yes i kommentarsfältet, ursäkta om det var otydligt! Men ja personen kan ju menat att hon var ledsen pga dina inlägg men det är ju helt orimligt + framgår tydligt av inlägget ungefär vad hon/de är ledsna över

    Alltså förstår att de är lite ”bråttom”
    Och bli av med biljetterna?? Men du hade väl kunnat dra vinnaren igår kväll alt sent i EM-kväll eftersom jag antar??? Att de flesta tjejer som varit med i denna tävling är skolungdomar? Alltså chansen de ser detta innan kl 8-13 är ganska liten.
    Kanske något o ha i åtanke nästa gång du tävlar ut just biljetter till ” idoler för yngre”
    / små barns mamma

      Hon fick ett mail till en ”skolmail” igår och hade hela dagen igår fram till lunch idag på sig att svara eftersom jag mailade henne i går förmiddag. Om du hade läst hela inlägget så hade du sett det.

      De flesta ungdomarna har sin mail i sina mobiler, vanligt är också att man får en notis när ett nytt mail kommit. Och om man vet att man eventuellt (förhoppningsvis) ska få ett mail har man större översikt över trafiken där, annars får man skylla sig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.