Penntricket – the podd!

Cissi Wallin & Lady Dahmer:

(null)

Jag kan inte ha varit den enda som blev besviken när svägerskornas show ”Penntricket” ställdes i för några år sedan?

Jag hade sett fram emot att se dem båda på scen och nu får jag typ chansen – fast i poddform.
Duon har nämligen beslutat sig för att starta upp en podd i samma tema och efter att ha sett dem båda köra live så tror jag att det kan bli riktigt bra.

Vad kan ni förresten få fast under era tuttar? Jag skulle nog få fast Lilla ’Nöboll, en stor bit parmensanost och en påse chips – och då pratar jag bara om den ena..

By the way – jag ligger hemma med både halsfluss och öroninflammation och är inne på mitt femte dag med feber så därför är inte uppdateringarna lika många och bra som jag skulle önska men jag hoppas att ni har överseende med det så länge. Jag fick nämligen en kommentar om att bloggen inte blivit bättre sen jag började jobba heltid med den och det kan jag ju bara hålla med om. Det var ju inte så här jag hade tänkt inleda men så är det..

Så jag skålar in den här kvinnodagen i hostmedicin!
Skål!

(null)

42 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Krya på dig!! Vila mkt och skit i bloggen, du hade ju inte gått till ett ”vanligt” jobb i ditt tillstånd 🙂

  STORT krya på dig!! Snart på benen igen!

  Krya på dig!

  Kissie påpekar hela tiden att hon ej redigerar sina bilder, har märkt det flera gånger och påpekat det i kommentarsfältet men hon raderar bara dem. Nu på hennes senaste bikinibilder ser man så tydligt hur redigerat det är på flera ställen. Fan blir så irriterad, hur hon låtsas ha den ”perfekta” kroppen

   Jag håller med, hon är fan i mig sjuklig i sitt förnekande. Och det är klart hon får redigera om hon vill men hon bidrar ju till samhällets kroppshets när hon påstår att henne smala midja beror på ”posering och gym”. Redigera om du vill men stå för det så att unga tjejer inte får orealistiska krav från ytterligare en källa.

  Va skönt att höra att det är fler än jag som inte klarar penntricket! Jag hade kunnat resa på en två veckors lång utlandssemester utan att behöva en väska! Det hande fått plats under tuttarna o ändå varit kvar lite utrymme för souvenirer! 😀

   Jag trodde att klara Penntricket innebar att man kunde stoppa in saker under brösten? Penntricket som i att man kan sätta in en penna under.

    Som jag förstår det som ”klarar man penntricket” om pennan inte stannar kvar under tutten. Sättet att kontrollera om man har hängtuttar eller inte. Ett mycket viktigt test med andra ord.
    Jag kan även klappa ”händerna” fast med mina tuttar – är det också ett trick? Ett partytrick kanske? 🙂

     Trodde att om man klarade penntricket så stannade pennan kvar, det är ju inget trick att kunna tappa en penna precis.

      Precis så har jag också tolkat ’penntricket’. Blir helt förvirrad av att läsa all kommentarer här. Varför skulle det vara ett trick att INTE klara av att klämma fast en penna under bröstet?

      Penntricket har ju ingenting med pennan att göra utan en är en högst vetenskaplig och beprövad metod för att utreda tillståndet hängpatte. Om pennan stannar kvar har man hängpatte och man har därmed inte ”klarat testet” eftersom hängpatte är dåligt.

       Hängpatte borde förbjudas, eller i alla fall ge böter!

  Jag klarar definitivt penntricket om jag står upp, men troligtvis inte om jag sitter ner. Har 85B.

  Tycker det är väääldigt lite reflektioner/spekulationer kring mäns sociala medier här, förutom Hugo, som står för typ den enda procent som finns för manliga bloggare. MEN finns ju en andra massa sociala medier som män skriver/säger/gör konstiga grejer på. Tänker främst på Calle Schulman, han har precis outat i sin senaste podd att han ”inte är tillgänglig längre” ”är inte med i leken”, alltså att han har träffat någon ny, spekulationer please?????? Även typ allt han har lagt upp på instagram sedan han och Anitha skildes. Mer sånt tack!!!

   Kvinnor gillar att skvallra om andra kvinnor, så det är väl därför gissar jag.

  Hallå! Jag är också sjuk! Du får inte va sjuk! Jag vill ha mina bloggar uppdaterade ??

  Näe men krya på dig!(oss!) ?

  Krya pa dig!!! Vet att det ar riktigt trist att vara sjuk, sjalv ligger jag dackad i influensa. Kram

  Ett stort KRYA PÅ ER till alla ni sjuklingar där ute!

  Dra upp täcket under hakan och ni som har någon annan som ni delar bostad med (”significant other” eller t.o.m. äldre barn) kan ni kräva att bli uppassade av. ?

  P.S. Camcam: titta inte för djupt i hostmedicinflaskan… ?

  Krya på dej. Jag är helnöjd med dina inlägg. Så ingen fara tänk på dej själv nu och bli frisk. Kram.

  Har 65C och jag kan inte sätta nånting under brösten. Visst är de fasta och uppnosiga antar jag men jag vet inte, tycker de upplevs som större då, eller är det bara jag? Jag vill ha A-kupa ? Jag tycker det passar bättre på mig med små bröst, tycker kläderna sitter bättre och jag ser smalare ut. Ja ett sånt i-landsproblem.. ?

  Åååh Cocillana! Den brukadejag också ta när jag bodde i Sverige, den är så bra tycker jag! En gång, strax efter att jag flyttat hemifrån, så blev jag sjuk och när smittorisken var över så gick jag till jobbet men jag hade fortfarande kraftig hosta så jag tog min medicin fortfarande. Jag visste inte att man typ kunde bli helt groggy av den för tidigare hade jag alltid stannat hemma tills jag var helt frisk (mammas order) och när man bara ligger på soffan hela dagarna så märker man det ju inte på samma sätt. Så när det blev lunch och jag satt och slurrade vid bordet så undrade alla vad som hade hänt och chefen skickade hem mig direkt! Ahahaha!

  Själv så lyckas jag gömma en del av magen under brösten för tillfället.. alt ha magen som bord för brösten..

  Idag fick jag höra av några små grabbar; Visa pattarna, visa pattarna..
  Skrattade så jag tjöt, vem vill se ett par silikon/fetts pattar mitt på blanka dan?
  Barn e sjukt roliga!

   Men varför uppmuntra ungar till att fortsätta med att säga sånt?! ”Skrattade så jag tjöt” , varför? Vad är kul med att pojkar redan som små håller på så? Jag är själv mamma till en son och skulle bli både arg och besviken om jag fick höra att han ropade sånt till någon flicka/tjej/kvinna. Ännu värre om man ger dem belöning i form av skratt.

    Jag håller med dig, när jag gick på mellanstadiet var det en tjej i skolan som fick höra samma sak från en grupp killar i klassen på rasten.

    Du får troligtvis skylla allt på Magnus uggla Och hans låt..
    jag är inte så lättkränkt och tycker inte det är så hemskt. Men ska väl skälla ut varenda unge som sjunger något som innehåller något fult ord.. Får börja med mina egna som sjunger Fuck u right back för tillfället

  Jag kan amma mig själv. Allvarligt. Kan ni? ?

   Det kan jag också! Och klappa med brösten. Vill inte ens tänka på vad jag kan gömma under brösten… ??

  Vad hände egentligen där? Dom blev ovänner men verkar ha hittat tillbaka till varandra igen?

  Det finns nog inga på denna jord som jag tycker är så ointressanta som de där två. Boring de luxe.

  Kan penntricket både med hyllan och (lådan var jag påväg att skriva..hmm) röven….

   Att få pennan att stanna kvar mellan skinkorna kan nog de flesta människor ?

    -Det var nog inte där hon menade..

     Jag skämtade ju, fatter att hon menar att hon kan lägga en penna ovanpå rumpan som Kim Kardashian.

      -Haha! Näe jag fattade precis tvärtom, dvs att hon kan klämma fast pennan mellan skinkan och låret, ”hängröv” eller vad man kan kalla det?!

  Penntricket har i alla fall tidigare varit ett test för att se om man har tillräckligt ”stora” tuttar. Det har man tydligen om pennan stannar kvar. Sedeltest finns också. Undrar vem som kom på detta från början.

   Nope – inte ett test för att se om de var tillräckligt stora, utan ett test för att se om man har alla tjejers största skräck: HÄNGTUTTAR! *insert skräckfilmsmusik*

   På 90-talet var Veckorevyn alla tjejers (ja, jag överdriver!) bibel till att bli en riktig kvinna. Där kunde man lära sig extremt viktiga saker som penntricket, hur man bäst ska klä sig för att locka killar, vilken sorts sex som är inne just nu osv…

    Och minns du uppläggen med bilder på läsarnas bröst och rumpor? Typ Anna 28 år strl 36: ”Jag är nöjd med min kropp och struntar i om jag har lite celluliter här och var!” Rätt bra idé ändå, inte för att jämföra sig men för att se hur olika kroppar kan se ut och att det inte är något fel med det ?Dock så hittade jag de där tidningarna inne hos min bror ibland. Jag fick mars bars i utbyte mot att inte säga något till mamma.

     Eller när man skulle duscha i kallt vatten för att inte få det-som-inte-får-nämnas-vid-namn-hängtuttar (skrik och panik)

      Men ja penntricket var till för att kolla om man hade hängtuttar.

  Min kille sade åt mig att göra penntricket p.g.a. rädsla att mina bröst börjar hänga. Jag må vara 23 år, men jag har släpat omkring på dem i snart 13 år, det har börjat gå utför med en del saker på denna kropp. Klarar penntricket om jag sitter framåtlutad, så brösten är ganska långt ifrån att hänga (om jag får hängpattar kanske jag kan klämma ihop dem till en c-kupa?! har 70B nu). Jag undrade sedan om vi kunde mäta hans pillesnopp, den kan ju ha börjat krympa med åldern och det skulle faktiskt kännas lite jobbigt. Sedan dess har jag inte fått kommentarer om min kropp jag inte känner mig bekväm med.

   Jag hade schlääpat han i ansiktet. 🙂 med tutten. Först höger, sen vänster.

  CamCam mår du bättre? Hur går det med öroninflammationen? Min son hade det nyligen. Tänkte bara säga att om det gör riktigt ont så försvinner smärtan om trumhinnan skulle gå sönder, men då brukar det rinna ut var och då behöver man få antibiotika/penicillin. Annars hjälper det att ha en värmekudde mot örat, smärtan försvinner för stunden. Krya på dig, kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *