Nu är nummer 10 här!!!

Madeleine Ilmrud:

Jag är fortfarande i chock av tanken på att den här kvinnan nu har fött 10(!) barn! 
TIO!! Hon har verkligen bara ett kvar för att ha ett helt fotbollslag. Det är liksom inte ett skämt längre utan om hon slänger in en av hundarna i målet så är familjen redo för Korpen!

Men stort grattis till hela familjen! 
Det ska inte ha gått helt friktionsfritt om man ska tro inlägget men vad gör egentligen det?
Jag fick ju inte ens ha en friktionsfri blindtarmsoperation och då var det bara en liten liten tarmsnutt som skulle ut ur mig.
Ur Madeleine skulle det ut en hel liten människa.

Men hurraaaaaaaaaa för tillskottet!
THK hälsar puss och kram och att han redan valt ut paket!

Tack för tips!

32 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  En får ju hoppas att de håller mellan dem nu då när de nödvändigtvis var tvungna att skaffa ännu fler ungar trots kriser och insinuationer om otrohet i somras.
  Eller inte, för det blir roligare att läsa då! 😉

  Egoistiskt att föda fram så många barn bara för att få till sitt ”goal”. Men ja visst, nu får de väl vara med i fler ”familjen annorlunda” avsnitt.

   Äe vad osmaklig kommentar…

   Det är väl alltid egoistiskt att skaffa barn, eller? Vare sig det är en, fem eller tio. Jag skaffade barn för att jag ville ha barn och det anser jag är egoistiskt, självcentrerat eller vad man nu kan kalla det. Jag kan ju inte veta i förväg om min unge ville bli född eller inte.

   Låt människan skaffa så många barn hon vill. Det är ju bara hennes familj som kan avgöra om det finns plats för fler eller inte, precis som alla andra familjer tar sådana beslut.

    Skaffar man tio barn så kan jag sätta rätt mycket pengar på att man inte tar hand om dem helt själv, de äldre barnen får ta mycket ansvar för att allt ska funka. En del kanske tycker det är kul, andra (som en tidigare kollega till mig) växer upp med en saknad över att aldrig få föräldrarnas hela uppmärksamhet och bitterhet över att ha varit tvungen att ta ansvar man egentligen var för liten för.

     …Och jag har själv sex småsyskon och har aldrig lidit av det! Har aldrig behövt ta något ansvar jag inte vill då det är mina föräldrars barn. Självklart har vi hjälpts åt i familjen med saker som städning, disk osv men det gör även familjer med ett barn. Jag har alltid fått det jag behövt och mina föräldrar har alltid sett oss allihopa, både äldst och yngst och alla däremellan. Inte varit barnvakt många gånger och dom flesta gånger jag varit det var efter jag flyttat hemifrån och bett om att få umgås själv med min syskon! 🙂 Det kan bli fel i familjen oavsett om det finns ett eller tio barn.

      Jag vill bara inflika att syskon kan ha vitt skilda uppfattningar om sin uppväxt. Jag har 5 syskon och jag har aldrig haft egentid med min mamma och idag så är hon sist på listan av personer jag ringer för att berätta något nytt, roligt eller sorgligt. En av mina syskon är supertajt med henne och ringer henne för allt och kan inte förstå mig eftersom vi har haft så bra barndom enligt denne. Jag tycker att den var medioker och stundtals väldigt jobbigt eftersom jag hade det tufft i skolan utan att någon tog tag i det utan jag bytte skola själv när jag var 13 år. Det finns säkert föräldrar som har behandlat alla sina barn lika men jag tror att det är vanligare att man får olika barndom i samma familj.

  Måste vara väldigt mycket logistik med massor av barn i en enda familj och att allt sker på nån slags industriell skala, helt vansinniga storhandlingar där man ska få hem 85 liter mjölk så man har över helgen typ och man får skaffa en gammal skolbuss för att alla ska få plats.

  Är de inte mindre barn per personal som jobbar på dagis?

   Haha men alla är ju inte dagisbarn kom jag på..

  Kommer hon ens komma ut på arbetsmarknaden? Hon lär ju ha varit föräldraledig i närmare 10 år?!
  Ingen större merit så sett.

   Eh hon jobbar ju?! Hon är ju influencer. Eller säljare om man inte förstår vad influencer är.

   Hon har ju jobbat inom vården tidigare. Har en påbörjad utbildning till pt, en påbörjad utbildning till nagelteknolog.
   Sedan har hon själv givit sig titlar som konstnär och fotograf också.

    Glöm för Gud skull inte att hon faktiskt även är marknadsförare!

  Ännu ett barn till världen, vem bryr sig…

  Nu ska Kissan iväg på bjudresa med Lifestyle… Är det någon som läser deras magasin ens? Tkr bara det känns allmänt B

  Ska du inte skriva om Lady Dahmers syn på BDSM? Ganska hett ämne just nu. https://www.facebook.com/myrannen/posts/10155192483264343
  Intressant att hon tidigare istället uttryck sig såhär:
  http://ladydahmer.nu/patriarkala-sexnormer/
  (dvs totalt motsatsen).

   Alla bloggare vänder alltid kappan efter vinden ?

   Skulle Camcam kritisera något lady dahmer skriver?! Nääää ?

   Varför får man inte ändra åsikt? Förstår faktiskt inte.

  Ska du inte skriva om Lady Dahmers syn på BDSM?
  Ganska hett ämne just nu.
  https://www.facebook.com/myrannen/posts/10155192483264343
  Intressant att hon tidigare uttryckt sig såhär:
  http://ladydahmer.nu/patriarkala-sexnormer/
  (dvs totalt motsatsen)

   Nog för att man visste att allt inte stod rätt till hos henne men nu blev det genast ännu värre 🙁

  Såg bilden på THK på insta. Vilka vackra rasben o han är stolt att visa upp dom.

  Jag får lite Anna Wahlgren-vibbar tyvärr. En människa som skapar sig en egen ”flock” att känna sig trygg och inte minst behövd i. Så länge man har barn, i vart fall små barn, är man behövd, viktig, betydelsefull. Man behöver aldrig vara ensam. Ser man dessutom till att flockmedlemmarna behöver varandra (barnvakt etc) knyter man dem ännu tightare till sig. Kanske man inte ens som gammal behöver bli ensam?

  Så tror jag. Tyvärr. Man känner sig aldrig så betydelsefull och så behövd och oersättlig som när man fött ett litet barn.

  Om det sen kommer att fungera i längden, får framtiden utvisa. För Anna W funkade det ju inte riktigt…..

  Så glad jag är ensambarn

   Jag med. Ibland kan jag sakna en äldre syster eller bror som kan finnas vid min sida och stötta mig när livet är kämpigt och tar emot men mestadels trivs jag med ensamheten. Jag är åtminstone van vid den.

    Att ha syskon är heller ingen biljett till BFF. Jag har ingen kontakt med mina syskon… vi träffas högtider, typ.

  *inserts but-why-gif*

  Har de ingen TV?

  Är det bara jag som får ett sånt behov av att motorboat:a THKs mage så fort jag ser honom? Den är så skrynklig och söt! <3

  Grattis till familjen, nu läser de väl inte här kanske men ändå..såg igårkväll det stod även i Expressen och på Hänt.se alltså inte klokt vad vissa på Hänt skriver och stavar illa, dyslexi även där 😉 galet att de får slarva så, man undrar hur en del på expressen och hänt fått sina jobb.. dokusåpadeltagande och kontakter verkar viktigare än kunskap o kompetens.

  Min mamma födde mig och mina nio syskon. Idag, när alla förutom ett barn är vuxna, är hon docent. Hon är en stor förebild för mig, för hon ger aldrig upp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *