Nästan lika glad som av sallad.

Blondinbella:

Jag undrar verkligen vad det är för lustigkurre till fotograf som Bella fått tag på. Det är ju nästan så man skulle kunna börja misstänka att hen viftar med en sallad framför henne varje gång hon ska kikna av skratt.
Jag har nämligen förstått att sallad har den effekten på kvinnor – man ser en sallad och klart! Man nästan dööööör av skratt!

Sallad – eller tvålen Cetaphil – om man heter Daniel Paris vill säga.

 

85 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Meeeen. Det absolut enda som fungerar på Bella är ju LCC. Måste vara deras produkter fotografen viftar med! Typ ”Bella, här är en till nyhet!”

    Alltså det är så uppenbart att hon och Odd inte är tillsammans längre. Kanske bara bor ihop och har fått det att fungera på ett bra och modernt sätt, men det är ganska tydligt att de inte längre är tillsammans. Det plötsliga umgänget med vänner HELA tiden, jobb som tar över hela tiden, inga middagar med Odd. Jag förstår att han inte vill vara med i bloggen men det är så uppenbart. Antar att hon berättar när han hittar ett annat boende på Lidingö så att de kan leva så nära som möjligt.

    Ah ja, önskar dem båda lycka till och hoppas det känns rätt för dem.

      Håller med, hoppas det löser sig för dem. Snart kommer nog en ny bok från Bella: Skilsmässo boost (eller Kris boost, om de ”bara” har en kris o sen hittar tillbaka till varandra)

      Så uppenbart.

      Nu var inte jag gift eller har barn, men när jag och exet gjorde slut gjorde jag en liknande livsstilsförändring som Bella… köpte massa nya kläder för att stilla ångesten, stod inte ut med att vara själv så umgicks med vänner konstant, tränade 5 ggr i veckan på gymmet, lade all min energi på mina studier/jobb… OCH publicerade en massa nya skitsnygga bilder på mig själv i sociala medier 🙂

      Det är så uppenbart att Odd inte kunde hänga med i svängarna. Odd ville ha en mysmamma till fru, gärna hemmafru, men när det visade sig att Bella inte är den typen av människa – ja då blev lille Odd bitter.

      Varför vet jag detta? Well. Mitt ex var likadan 😉

        Inte konstigt att din man ville skiljas från en så ytlig människa som du.

          De var inte gifta och ytlig vart hon väl först efter.
          För att hantera situationen. Därav kopplingen till Bella.

          Tror du läste texten lite fort.

            Nej, jag väljer bara att tolka hennes negativa och bitchiga kommentar om ett äktenskap hon inte vet något om på mesta möjliga negativa sätt. Hon utläser ju massa detaljer från Bellas inlägg så jag tolkar henne på samma sätt och kommer fram till att hon är en ytlig och missunnsam person som ingen man någonsin kommer att vilja leva med.

            Jaha. Det framgick verkligen inte av det du skrev.

            Om du vill ha fram din åsikt kan det vara lämpligt att vara lite tydligare från början. Så slipper du slösa tid på att förklara dig.

        Jag tror inte det. Jag tror att äktenskapet blev till för att båda såg sig vinna på det.
        Odds skäl var att fånga Blondinbella och skaffa sig karriärmöjligheter. Och barn.
        Bella såg chansen att, som hon också ofta skrev, fånga den populära killen från förr men som då dissade henne. Priset för det var att föda de barn, som, det skrev hon också ofta, Odd ville ha tidigt.
        Men. Nu några år senare.
        Odd blev utan den karriärsstege han hade räknat med.
        Bella vann många nya läsare till bloggen genom att frikostigt dela med sig av det som hon beskrev som sitt vuxenliv. Giftermål, skaffa två barn i tät följd och köpa hus.
        Bloggen växte och pengarna rullade in i takt med att läsarna strömmade till och bloggen blev då reklampelaren för LCC och Flattered. Allt fokus hamnade på Bella både i bloggen och i företagen då hon är ansiktet utåt.
        Odd och familjelivet har spelat ut sin roll och Bella inriktar sig på en ny och mer köpstark målgrupp, nämligen unga karriärskvinnor, och den gruppen fångar man inte med att blogga om familjemys, små parmiddagar hemma i köket och häng med svärisarna i en enkel stuga på landet. Nej. Den nya målgruppen läser, precis som Bella glossiga magazin, och därför handla bloggen nu om hennes nya liv som kretsar kring Bella, konsumtion, Bella, karriär, Bella och pengar.
        Det hon inte har tänkt på, är att unga kvinnor i karriären VET hur mycket arbete och tid som krävs för att göra en verklig karriär, tid och arbete som inte ger något utrymme för att driva en blogg som Bellas, och därför också förstår, att Bellas ständiga beskrivningar om hur mycket tid och arbete hon dagligen lägger på företagen inte är realistisk. Något som också har blivit mer tydligt bland kommentarerna i bloggen.

      Det är väl därför huset byggts om, göras plats för en garderob åt henne bl.a. och mindre yta på övervåningen då det bara blir en vuxen och 2 barn va vecka…..

      Sen kan hon se hur jävla roligt det blir att fylla dessa tårtbitar som skulle vart familjen och barnens….

      Ja särskilt när Elaine skrev i sin blogg att hon är så glad för Isabellas skull att hon hittat en bra pappa till sina barn. Detta tänker jag verkligen betyder att de har en kris/ska separera då Elaine kanske annat skrivit mer ”en bra man och pappa till sina barn” inget om relationen med Odd nämns alls när Elaine påpekar att Bella kommit långt i livet för att vara 26 år

    http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/zpkMq/anna-book-jag-kande-en-stor-knol-i-brostet

    Anna Book gråter ut i pressen igen. Nu om när hon för tio månader sen hittade en stoooooor knöl i bröstet och det gjord jätteont. Stackars Anna! Men det var tydligen inte så farligt för hon har inte haft tid att gå till läkare än men hon hoppas få det gjort efter sommaren.
    Men vara med i Cancerpodden och prata om sin stoooooor knöl hade hon tid med….

      Orkar inte varken läsa om eller se Anna Book längre. Här var fan måttet rågat. Snacka om att vara korkad – alltså inte bara om att hon haft en knöl och inte orkat ta sig och kolla upp den – utan att hon är så jävla dum att hon säger det i en podd som handlar om cancer. Jävla idiot.

        Hon greppar verkligen efter halmstrå när det gäller att höras och synas. Inte ens en cancerpodd är fredad.

    Haha, jätteroligt inlägg! 🙂

    Folk pratar ofta om att sura miner/ människor är energikrävande. Tycker hysteriskt glada människor är minst lika energikrävande och jobbiga att titta/ lyssna på ibland. ?

      Haha! Håller med 🙂

      Verkligen! Blir helt matt… Man vill bara säga åt dem att ta det lugnt.

    Va inne å spana lite på Bellas insta igår, jämförde med hur flödet ser ut idag till skillnad mot några månader sen. För några månader sen va det fullt med bilder på familjen och Odd, massa min älskling hit å dit. Inget sånt lägger hon upp nu. Visst det kan säkert bara vara att hon vill hålla undan privat livet men jag tror inte det. Hoppas iaf att allt löser sig för dol på bästa sätt och att dom och barnen får lyckliga liv med skilsmässa eller inte.

    Hahahhaha!!! Älskar detta inlägg!! ???

    Det är uppenbart att något är i rullning och att Bella gör allt för att dölja det för läsarna iallafall. Jag tror verkligen inte heller att de är tillsammans längre, och jag började funderade på en grej nu. Odd måste ju reagera jättemkt på hur hon har förändrat sina sociala medier på sistone? Han kan ju inte vara totalt ovetandes om vad som händer på hennes blogg, i hennes kommentarer och eventuellt här också? Det är så sjukt alltihop.

    Det gör typ ont att tänka på barnen också, för hue mycket Bella än försöker få det att låta som att allt är toppen och att hon ”fyllt familje-tårtbiten” i helgen, så fruktansvärt uttryck om ens familj btw, så är det väl uppenbart att hon spenderar väldigt mkt tid hemifrån och iallafall har gjort en radikal förändring senaste halvåret där tiden tillsammans med barnen har minskat avsevärt? Det kan ju vi som läser bloggen till och med se och fatta och vi vet ju långt ifrån allt. Så jävla kasst asså.

    Har för övrigt inte vart såhär nyfiken på vad som försiggår kring någon bloggare sen TIDERNAS BEGYNNELSE, ge oss svaaaaaaar!!

    Blir gladare av att se folk som skrattar på bilder än de som visar upp försök till fotomodell-miner med stela ansikten och blicken i fjärran.

      Eller som Ilmrud står på första bilden i dagens inlägg på bloggen.

      Halvt framåtlutad .. släppa en fis eller vad?

        Hahaha!! Eller hur?!! Underbart!! ???

        Ha ha hade ingen aning vem denna Ilmrud var men man vill ju inte missa en släppa fisbild. Ha ha, ja den posen är ju också vanlig.

    Fast jag tycker om när flickor/kvinnor skrattar stort på bild i sociala media! Kollar man på unga tjejjers Insta t.ex. så är det ytterst sällsynt – där är det det där märkliga anknäbb-smilet som gäller, det där personen ser ut som om hon just känt en riktigt äcklig lukt. Eller också en put-bild, räcker-ut-tungan-bild eller ett lätt ”förvånat” uttryck med halvöppen mun (=sexig). Nån som skrattar stort och någorlunda naturligt, det ser man nästan aldrig.

      PS. Om man ens SER nåt ansikte på bilderna…. Det är antingen bortkapat till fördel för den sexiga KROPPEN eller döljs av en mobil… DS.

        Haha Gabriella Joss! Hon ser rätt olycklig ut för att vara SÅ SÅ glad!

    Haha, ja sallader är ju så sjukt skojiga 🙂

    Tramsigt dock när vissa av hennes läsare kallar nyfikenhet å dylikt från övriga, för hat.

    Nåt skumt är det ju och det är ju Bella själv som varje dag ska analysera sitt liv, sitt jobb, sin energi, sin tid mm. Förut handlade allt om odd å nu tvärtom. Jaa folk undrar/ifrågasätter med rätta. Hennes stöddighet bidrar till det..

    Kul med glada bilder visst men de känns ju inte äkta/spontana för fem öre. Hon säljer å det blir bara fånigt.

    Off: Dahmerskan revolutionerar läkarvetenskapen igen. I ett svar på frågan varför hon är så tjock om hon nu äter bättre än Ernst och Lundgren i kubik skriver hon:
    ”Du tror att man blir tjock för att man äter fel eller äter för mycket men sanningen är mkt mer komplex än så. Kalori ut och kalori in är en förlegad ”sanning” som alla seriösa forskare förkastat för länge sen. Varför jag blev tjock är ointressant.”
    (Måste vara det där med patriarkal vetenskap som bygger på förtryckande fakta) ?

      Kalori in, kalori ut är faktiskt en förlegad sanning. Jag pratade så sent som i går med en forskare som just nu genomför ett forskningsprojekt där de kan visa att de genom en viss åtgärd kan vända bland annat fetlever och diabetes trots att försöksmössen åt samma sorts högkaloridiet som tidigare gett dem övervikt och fettlever. De ska nu återskapa resultatet och fortsätta forskningen. Det är helt revolutionerande skandinavisk forskning.

        Fysikens lagar blir inte förlegade. LD kan knappast ha hänvisat till ”din” forskare vars resultat inte är omsatta i praktiken hos människor ännu.

          Och vilka icke förlegade fysiska lagar anser du är applicerbara när det gäller kalori ut/in då om jag får fråga?

          (Facepalm)

            Termodynamikens första lag.
            Självmålet din facepalm utgör gjorde min dag 🙂

            Dåså. Du har du precis bekräftat att du inte vet mer om termodynamik än en normal högstadieunge. Precis vad jag trodde.

            Hade du studerat ämnet skulle du nämligen inte gett det svaret.

            Linda, din brist på motargument/källor och det faktim att du hemfaller åt namecalling bekräftar det jag skriver 🙂 fortsätt så.

          Facepalm de luxe…det var knappast det jag sa heller. Jag vara upplyste om att forskning pågår som visar att kalorier inte är allt som påverkar vår vikt. Hade du tänkt ett steg längre hade du kommit på att den forskningen inte skulle genomföras om det inte fanns teorier och underlag som visade att ”kalori in, kalori ut” är en förlegad sanning.

            Lite intressant med tanke på hur t.ex. befolkningen i Venezuela i genomsnitt gått ner ungefär 8 kg i vikt per person på senare tid, pga av deras ledare som är på väg att krascha landet fullständigt. Folket har inte råd att köpa mat längre utan äter kanske en gång om dagen – och går ner i vikt.

            Fortfarande – äter man mindre än kroppen behöver, tar kroppen bränsle någon annanstans. Dvs från fettedepåer och senare även muskler etc. Man kan lätt svälta sig till döds, till exempel.

            Jag känner en kvinna, som påstår att hon enbart äter några Riskakor om dagen, och dricker svart kaffe därtill, men ändå inte går ner ett gram i vikt utan är rejält rejält överviktig. Att hon därtill inte avlidit av undernäring är ett mysterium …. eller också …. Hm.

        Sysslar med fetmaforskning själv och visst är det så att det inte är så enkelt som ”kalori in, kalori ut”, men i slutändan handlar det trots allt om intag vs förbrukning.
        Sedan ska man också inte glömma att steget från preklinisk forskning på möss, till att nå en revolutionerande slutsats som kan vara av värde för människor, är väldigt lång.

          Absolut, steget är långt och det sa han också. Men resultaten var slående och väldigt intressant. Det är ett steg på vägen att utveckla nya behandlingar för människor som lider av diabetes och fettlever pga fetma. Kan de återskapa resultaten kommer det publiceras i Science troligen.

          Föresten, glömde skriva, just det här forskningsprojektet är så revolutionerande för det visar att just det du skrev, intag vs förbrukning, inte stämmer. I det första stora försöket fick mössen först en högkaloridiet som gjorde dem feta. Sedan fick de exakt samma högkaloridiet men med en behandling som gjorde att deras vikt sjönk och dess biverkningar (fettlever, diabetes) försvann. De åt alltså samma antal kalorier och samma sorts mat men fick en helt annan effekt pga av det som forskarna ändrade.

            Det är fortfarande inte ett argument sim bekräftar LD:s ur röven dragna påstående om att ”kalori in/ut är förlegat som alla seriösa forskare förkastat”.

            Anonym: för femtioelfte gången: det har jag heller inte påstått! Det är som att prata med en ovanligt kokad vägg…

      Nej, bara för att en äter 1000kcal och förbränner 1300kcal måste en inte gå ner i vikt. Nej, baraför att en bara äter sallad måste en inte gå ner i vikt. Det finns tusentals anledningar att en tjock person inte blir smal. Du har uppenbarligen tillgång till internet, så du kan faktiskt googla det själv.

      Nej. Nej. Nej.

      Jag vet att jag är lika anonym som du med mitt namn, men någon form av ryggrad har du väl så att du kan skriva under ett annat nick än ”Anonym”?

        Rätt oväsentligt vad man kallar sig.
        Finns inga registrerade användarnamn här.

        Alla kan kalla sig vad de vill.

          Ingenstans står det att ingen inte får kalla sig vad de vill. Personligen tycker jag att det är tråkigt med just ”Anonym” eftersom de flesta med en alternativ, smått provocerande åsikt inte fyller i ett namn.

          Ryggradslöst.

        Jag har ju valt namn. Val av ett anonymnt nick är inte en indikator på ryggrad. Att skriva som du gör är däremot härskarteknik. Prova i stället ”jag håller inte med dig för att [infoga argument]”.

        För att förbränna endast 1300 kcal om dagen måste man i stort sett vara sängliggande….. Bränner man 2000 kcal om dagen men endast tar in 1000, lär man definitivt gå ner i vikt.

          Jag äter 1600, går inte ner ett gram. Aldrig gjort det heller.

      Kalori-in-ut är en förenkling. Finns massor av faktorer som spelar in: blodsocker (kolhydrater höjer blodsockret betydligt mer än fett trots samma kalorimängd), tarmflora, hormoner (t.ex. leptinkänslighet) osv. Kalorier är inte allt!

      Jag äter enligt en ketogen diet (högfett – lågkolhydrat) och kommer lätt upp i 3000 kalorier de flesta dagarna, men har gått ner 10 kg sedan januari.

    nu är kockan snart tolv och hon har inte uppdaterat bloggen än. Bakis? Vad hände egentligen med bästa killkompisen igår?

      Don tog väl in på hotell skulle jag gissa ?

      Helt klart nåt som hände igår. Lång tystnad på instagram och bloggen, sen ett typiskt förinställt alt. nödinlägg på bloggen. Samma på instagram. Nåt är inte som det ska. Tycker synd om både henne och Odd.

        Hon har ändrat i det gamla inlägget från ”bästa killkompis” till ”kompis”.

          När jag kollar så står det fortfarande ”bästa killkompis”…

            Men det måste vara ovanligt att hon inte bloggat från typ 16-tiden föregående dag tills 12 nästa dag? och inlägget om lattétapeten räknas väl inte ens. Något hände igår.

            Det står bara kompis nu, kill är borta…

            Nej, hon har skrivit om det i två olika inlägg. Det står fortfarande bästa killkompis i första inlägget!

      Bella la just upp ”throwback to London last week” på Instagram. Så någon form av aktivitet äger rum.
      Imorgon sticker hon till Barcelona så då lyckas hon roa sig några dagar utan familjen.
      Tänk om Odd strejkar och säger att han inte tar barnen i helgen? Då blir det panik och barnen kommer troligen att skeppas iväg till Bellas mamma på Uppsalaslätten. Där finns i alla fall en sponsrad lekstuga de kan hålla till i.

      Molly, Tess, Greta och Sara: fy fan för er! Sådana jävliga, elaka föraktande människor ni är! Så jävla elaka och bittra undermänniskor som sitter och gottat er och glädjer er åt lite långsökt och obekräftat skvaller om en familjs sönderfall. Ni förtjänar inget gott i livet, ni är värsta sortens ynkliga drägg till ”människor”. SKÄMMES TA MIG FAN! Kryp ner under en sten och lev era svarta, fattiga, kärlekslösa liv så vi slipper se er! Jag spyr på sådana som er!

        Gissa vad: detta är priset för att i årtionden fläka ut sitt privatliv på en blogg. BB har sålt sitt liv till högstbjudande och tjänar pengar på att lägga ut det på nätet. Det finns absolut inget moraliskt förkastligt i att gransks produkten som hon gjort sitt och sin familjs liv till.

          Så hon har valt ett liv i rampljuset så det gör det ok att spekulera hej vilt utan minsta hänsyn till Bellas känslor eller människorna i hennes närhet? Hon har en lillasyster, tänk om hon är här inne och läser alla snaskiga kommentarer? Det är dessutom en stor skillnad på att spekulera eller undra och att med illasinnad glädje sprida falska rykten och gotta sig i folks eventuella olycka. Den här sortens personer är samma personer som söker upp bilderna på dödade människor efter terrorattacken på Drottninggatan. Samma önskan att se och ”förskräckas” över människors olycka.

            Är det kanske du som är Bellas lillasyster Julia? Du verkar engagera dig väldigt personligt i detta.

            Ja.

            De enda jag tycker synd om i detta är barnen. Eventuellt Odd, beroende på vad som hänt bakom kulisserna. Bella har som sagt levt på att sälja sitt liv på bloggen länge så henne är det knappast synd om.

          ”Granska” är en sak, att förtjust spekulera i att hennes äktenskap är över är en helt annan. Jag förstår och håller med Anonyms avsky inför era kommentarer.

        ???

        Bästa ”Anonym”, först gratulerar till ett välformulerat och svavelstinkande dissande av mig och några till. Jag blir rörd över att ha lyckats riva upp så starka känslor hos dig.
        Men kunde du verkligen inte hitta på ett alias? Med ditt goda ordförråd så borde du haft lätt att komma på något som kan stämma in på din hätska sinnesstämning.
        Svavelflickan kanske? Om du nu är en flicka förstås…

          Jag fick dig att reagera tillräckligt mycket för att skriva en replik i ett försök att verka opåverkad.

    Alltså bland det roligaste jag vet är att läsa bellas kommentarsfält. Så mycket drama och känslor och man blir precis lagom upprörd över mänskligheten.

    Nej men helt seriöst. Jag FATTAR INTE alla galna bellafans som så fort någon ifrågasätter Bella, ens lite, TOTALT flippar ut. Hur kan man inte förstå att bella är ett varumärke och skriver sina inlägg skickligt provocerande för att maxa uppmärksamheten hon/bolaget får och därmed sin vinst och omsättning? Inget fel i det, men undrar om typ IKEA startade en blogg om dessa personer skulle sitta och kasta paj på alla som tyckte att en viss stol var obekväm…

      Jag har hört att många bellafans nu vill ha ADHD-medicin för att bli smala och komma i de kläder de klickar hem på Bellas adlinks.
      Tidigare ville bellafansen vara mulliga med muffinsvalkar över bikinitrosan och ansiktet fullt med finnar. Men deras idol har ju helt ändrat stil efter att ormen ringlat in i paradiset.
      Och bilderna på den skrattande Bella är förstås tagna när hon är på väg till banken.
      Det är därför som hon fortfarande är så glad och dessutom lyckligare än de flesta andra. Heja!

        Gud vad du är obehaglig.

          Tack för komplimangen.

        *hysteriskt skratt* ??????

    Hittade den här kommentaren hos blondinbella och kände att jag behövde dela med mig, under inlägget med alla modebilder från igår.

    ”Hihihi, jag ska bara lyfta upp håret såhär naturligt och visa halva BH:n”:D Vet inte riktigt ens vad man ska tänka om detta längre. Du har blivit som en blandning av Hollywoodfruarna och typ… reklamfilm för tamponger. Så HIMLA glatt och fräscht och bara ljusa byxor:D”

      Så jag skrattade när jag läste den kommentaren igår, helt underbar och mitt i prick på nya bella ???

    Jag förstår inte hur hon klarar av att ta emot all skit hon får i sina kommentarer. Dock förstår jag reaktionen från hennes följare för hennes blogg har ju förändrats. Den har blivit mer finslipad och mycket mer busniess chic. Och jag själv tycker det är rätt tråkigt. Jag gillade bloggen mer som den var förr men vad vet jag, jag ogillar förändringar på alla fronter så mycket har väl med det att göra.

    Varför togs mitt inlägg om källhänvisning till https://thehairpin.com/women-laughing-alone-with-salad-9c3f2f350ef6 bort?

    Eller är det bara nåt knas som gör att jag inte kan se det?

      Hade du med mer än en länk? Då fastnar den u moderering. Bilden kommer från mitt tidigare inlägg om Daniel Paris som det länkas till ubder bilden.

    Nu nu nu! Nu händer det! Kolla bloggen!

    BREAKING NEWS:
    ”Jag har försökt att upprätthålla en glad sida i bloggen men ni ser ju igenom vilket jag förstår. Jag går igenom en tuff period just nu och det är oerhört svårt att tackla den samtidigt som som bloggen måste uppdateras. Om jag får önska något är det att ni låter mig hantera allt som sker i lugn och ro. Och blir det färre inlägg ett tag är det för att jag inte kan pressa fram något. Jag är ledsen för det.”

      Nu är det nära och sen är det 2 kändisbarn till som ska kuska runt mellan två vilsna föräldrar…..

      Stackars ungar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.