Skilsmässogate fortsätter.

Blondinbella & Odd:


Nu har skilsmässoansökan inkommit till Stockholms tingsrätt – men den är inskickad av hennes advokat där det framgår att Isabella Löwengrip yrkar på skilsmässan på egen hand.

När maken Odd Spångbergs nås av beskedet blir han mycket förvånad.

– Vi är helt överens om det här. Det är bara något slags missförstånd, säger han om hennes agerande.

Han bedyrar att de varit överens om skilsmässan.

– Vi har absolut varit överens om skilsmässa men jag tror att hon bara gjort det här lite fort, haha, säger han, och fortsätter:

– Jag fattar ingenting. Jag måste ringa henne. Vi är ju överens i sak, säger han.

Han berättar att han trodde att man ansökte om skilsmässa tillsammans.

– Jag trodde att man bara skickade in en blankett ihop, och så fick man en bekräftelse ihop efter ett halvår.//Enligt Expressen

Tror ni Bella gått bakom ryggen på Oddan och ansökt om skilsmässa på egen hand utan hans vetskap eller är han bara så där allmänt obrydd som han låter här ovan eftersom han inte ens tagit reda på hur det fungerar?
Kanske ruttnade Bella på att han inte engagerade sig och såg en möjlighet att knäppa honom lite på nästan eller gjorde hon det i affekt när ryktet som Odds påstådda romans med Filippa nådde henne?

63 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    http://nouw.com/gullbrand/nagra-sista-ord-om-det-har-inspelningen-29828545

    Scrolla ner för att höra Gabb-Joe-cheater försöka få till det med sin kompis man medan kompisen är iväg. Old but gold!

    #vemärpappan

      Det har ju skrivits om det tidigare på den här bloggen men först efter din länk jag lyssnade på det. Kunde inte höra klart hela, fick typ sätta skämskuddar över öronen, men av det jag hörde…knappast att det var någon busringning?

      Alltså.. När hon frågar om han är ”sugen”.
      Pinsamt tjejen!!
      Riktigt riktigt pinsamt!!

      Hoppsan, det där lät lite mer seriöst än vad jag förstod det som. Jag trodde typ att hon och en kompis satt och fnissade och ba ”hihi hej det är Gab, är du sugen på sex eller, hihihihi, SKOJAR, hihihihi”. Men det här var ju något helt annat

        Trodde jag med!
        Men det där tolkar jag som att hon är ute efter något olämpligt.

        Hade någon vän till mig ringt min man och sagt det där.. Det hade blivit ett riktigt problem, som endast kan lösas mellan två ansikten.

    Jag tror hon fullkomligt sprang till sin advokat för att skicka in skilsmässoansökan när Odd och nya tjejen uppdagades för att det inte skulle verka som att hon blev lämnad.

      Tror jag också!

      Jag tror likadant!

      Det är säkert en sådan anledning, men kan någon förklara för mig varför man inte vill framstå som den som blev lämnad för en annan? Hade hon blivit mindre värd då, eller?

      Ja Bellas ego måste fått sig en rejäl törn!

      Jag tror Odd försöker dra ut på det, är väl inte helt lätt för honom att hitta ett nytt boende. Varför skulle man inte lämna in ansökan samma dag som man gör det offentligt? Bella tröttnade och vill gå vidare nu när det är helt slut. Så istället för att tjata på Odd om att de ska ta reda på hur man ansöker (han verkar ju inte veta baserat på de svar han gav i artikeln) så bad hon nog sin advokat fixa det på egen hand.

    För att inte vara en skvallerblogg är det ett väldigt insinuerande inlägg.

      Fast Camilla återkopplar ju bara vad media redan skrivit om? Hon späder ju inte på egna rykten 🙂

        Det blir ju rykten och skvaller när man uppmuntrar till spekulation

          Ville Bella och Odd hålla sitt privatliv för sig själva skulle de välja att agera annorlunda. Så mycket som de outar allt i offentligheten så får de finna sig i att andra intresserar sig och spekulerar.
          Man kan inte begära att andra ska låta bli att spekulera om man själv inte håller tyst. Så fort Aftonbladet eller Expressen frågar (eller de själva tar kontakt) kommer ny information som naturligtvis spär på diskussionen och göder fantasin hos alla som är intresserade av lite offentlig pajkastning. och vem är inte det?

        ”Tror ni Bella gått bakom ryggen på Oddan och ansökt om skilsmässa på egen hand utan hans vetskap eller är han bara så där allmänt obrydd som han låter här ovan eftersom han inte ens tagit reda på hur det fungerar?
        Kanske ruttnade Bella på att han inte engagerade sig och såg en möjlighet att knäppa honom lite på nästan eller gjorde hon det i affekt när ryktet som Odds påstådda romans med Filippa nådde henne?”

        Det kallar jag för att hitta på spekulationer och skvaller.

    Jag tror att hon ville få det gjort bara. Min uppfattning är att hon är sån medan Odd är mer chill och tar det som det kommer (vilket såklart är en fördel ibland men herregud så segt det är att behöva vänta på såna). Så jag tror helt enkelt att hon tog tag i det.. kanske blev det ytterligare en knuff framåt av romansryktena men jag tror inte det var hela anledningen.

    Odd har nog ingen brådska att få skilsmässan avklarad eftersom han blir hemlös om han inte lyckas skaffa någon egen bostad.
    Dessutom är det ju Bella som har pengarna och Odd har under fem år nu haft en levnadsstandard som han på egen hand kommer att få svårt att upprätthålla. Bara att ha en lyxbil till förfogande är inte uppenbart när han blir singel.

      Visst är det väl så – men han har ju skött markservicen och barnen medan hon dragit in pengarna, så det borde väl räknas in som oavlönat arbete isåfall?
      …tycker hon haft det bra som haft någon som skött det mesta hemma så hon kunde ha småbarn och samtidigt rivstarta sin karriär.

        Kan vi inte sluta hylla Odd för att ha ”skött markservice och barn” när de hela tiden haft sina kids på förskola (trots att Odd varit ”mellan jobb”), köper in städ, har en inredare o trädgårdsmästare o all världens matkassar. Han är inte direkt hemmafrun som blivit lämnad barskrapad efter 30 års äktenskap. Bella verkar ju dessutom vara den lekande föräldern som ständigt tagit helgmornar och allt lekplatshäng.

          Helgmornar och lekplatshäng är den LÄTTA delen av föräldraskapet… hur tänkte du nu?

            Det är inte alla som ser det så. Jag avskydde helgmornar och lekplatshäng när mitt barn var litet. Så förutsätt inte att alla tycker samma som du.

            Jag håller med dig. Men fortfarande är barndagen ganska pusslig med tider som ska passad, mat ska lagas, mat ska vägras äta, det ska vägras somna o så tröttryck i allt. Jag tycker den delen Bella tar är lättare, dock ej speciellt rolig.. iaf inte Lekparkshäng :))

            vardagen…

    I Sverige är det väl ingen skillnad om man ansöker gemensamt eller inte? Äktenskapet kommer ju att upplösas även om bara ena parten har ansökt om äktenskapsskillnad. Betänketid har man som småbarnsförälder i alla händelser.
    Men det är naturligtvis lite märkligt att Bella gjort ansökan via sin advokat. Men hon är så himla effektiv så hon tyckte väl att det var enklare än att ladda hem en blankett från nätet och fylla i den vid köksbordet tillsammans med Odd. De sitter förmodligen inte vid köksbordet tillsammans längre.

      Skillnaden mellan om man gör en gemensam ansökan eller enbart ena parten ansöker är att det kan ta längre tid att få äktenskapet upplöst om bara ena parten ansöker och den andra parten inte medverkar eller kanske rentav håller si undan.
      När man ansöker på egen hand om äktenskapsskillnad så måste Tingsrätten delge motparten eftersom man formellt inlämnar en stämning i syfte att få äktenskapet upplöst. Betänketiden på sex månader börjar löpa först när motparten är delgiven och det kan ta tid om vederbörande inte medverkar.
      I detta fall vet vi ju inte hur Odd ställer sig. Han verkade ju förvånad över att de inte gjort ansökan tillsammans men det verkar inte heller som han var särskilt intresserad av att få en gemensam ansökan inlämnad.
      ”Han berättar att han trodde att man ansökte om skilsmässa tillsammans.”
      Jaha, så Odd hade förväntat sig ett papper med ifylld ansökan att skriva under?
      Han får istället skriva under delgivningen när den kommer eftersom Bella har stämt honom. Heja!

        Vadå stämt honom?

          Läs igen…: ”När man ansöker på egen hand om äktenskapsskillnad så måste Tingsrätten delge motparten eftersom man formellt inlämnar en stämning i syfte att få äktenskapet upplöst. ”

            Kvalificerad gissning.

            Bella lova han hus o pengar om allt sköttes snyggt… sen börja ryktet nå henne om att han dejta hej villt o ragga på diverse sajter. Dealen är off och bella stämmer honom o bebehåller alla pengar själv.

            Odd verkar inte vara skarpaste kniven i lådan

        Precis, det går inte fortare för att man lämnar in en stämningsansökan om skilsmässa, utan båda parters samtycke går processen rätt långsamt. Det hade gått fortare att lämna in en blankett tillsammans.

        Är nästan säker på att Odd är den som begärt skilsmässa ! Därav Bellas beteende nu .. hysterisk och tillgjord på varje bild ! Kompisar , fester hit och dit ! Hon visar att hon minsan kan leva livet utan honom! som Bella lever nu så ser det verkligen ut som hon njuter av livet och skilsmässan från Odd var lika jobbig som att vara hård i magen ! Med tanke på hennes enorma hyllning till sin man och deras super liv så verkar det väldigt konstigt att hon lever just nu som den lyckligaste på jorden ? Fast allt Bella gör är ju bäst ….. jobbar mest , lyckligaste familjen , klokaste barnen , allt hon gör är alltid bäst , mest och störst !

        Hur fungerar det om det inte är barn inblandade?

        Blir det betänketid om båda ansöker? Eller bara om ena gör det?

          För gifta par utan barn eller barn över 18 år finns betänketid endast om ena parten lämnar in skilsmässoansökan utan den andra. Lämnas den in tillsammans går det mycket snabbt!

            Edit*
            Betänketid krävs i följande två fall:
            1. Om makarna har minst ett hemmaboende barn som är 16 år eller yngre. Det spelar ingen roll om barnet är parets gemensamma eller inte.
            2. Om makarna inte är överens om att skiljas.

          Det tog 2 dagar! Så ja, utan barn går det snabbt.

    Är övertygad om att Bella givit sin advokat uppdraget att lämna in skilsmässopapperna … och att bett honom se om det finns något kryphål att slippa betänketiden på 6 månader ( det gör det nog inte) Om inte ens Odd visste om det och de skulle göra det tillsammans tyder ju på att Bella är desperat och impulsiv som vanligt ! Hon måste ha någon mer diagnos än AdHd …Hon springer hysteriskt genom livet och trampar på mer och mer människor ! Det visar tydligen hennes ”kompis. Lista ? Hon byter ut kompisar på löpande band om de inte passar henne. Hon har ju skrivit flera ggr att utan Odd fungerar inget hemma
    Allt är kaos !!! Hon är omogen , barnslig beter sig som om hon var en kunglighet ! Uppmärksamheten hon söker blir bara värre och värre! Efter skilsmässan nu kommer hon att göra allt för att synas och höras ! Odd bromsade det förut eftersom han var trött på den media uppmärksamheten hon så gärna vill synas i. Hoppas Odd hittar en jordnära tjej ? Och Bella en rik 50 årig man som kan ge henne allt … så hennes pengar kan bara ligga och växa .Innan Jul är huset sålt och hon har en lägenhet igen .

    Ja, förnedringen är total och hon vill rädda sitt egna ansikte utåt och hinna först…

    Jag tror att Odd träffade Filippa för drygt ett halvår sen.
    Hon är snyggare än Isabella så hennes ego fick sig nog en rejäl törn i och med detta. Därav den plötsliga utseendefixeringen privat och på bloggen samt det enorma fiskandet efter komplimanger från läsarna.
    Nu förstår jag hennes pik ”min bästa killkompis” som hon skrev i ett inlägg för ett tag sen. Märktes att den var riktad till Odd.
    Filippa har förmodligen varit Odds ”kompis” tills det hela uppdagade sig ?

      I sådant fall är det fördjävligt. Fyfan för Odd då. Och tycker man ska passa sig för att kalla en person snyggare. Tycker Bella är snygg och är karismatisk. Snarare att han verkar ha nån grej för blonda tjejer som äger företag.

      Sen Filippa Adolfsson om det är sant, vad är det dör människa?

        Bella verkar vara en av det ytligaste människor som finns ! Hela hon skriker !!!!!!……… titta se lyssna på mig !!! Uppmärksamhet , bekräftelsebehov alltid .

    När inkom handlingarna till Tingsrätten? Igår eller långt tidigare? Det tycker jag är det mest intressanta.

    Dom gick ju i samförstånd ut med skilsmässan på Bellas sociala medier, då tänker iaf jag att man i samma veva skickar in skilsmässoansökan, varför dröja med den? Uttalandet gjordes väl delvis för att ansökan blir en officiell handling och man vill förekomma media. Om den inkom igår så tyder det väl någonstans på att Odd förhalar det hela?

      Bella har ju varit bortrest och Odd ”upptagen på annat håll kanske ? Men eftersom Bella gör allt helst i går så skickade hon sin advokat att lämna in papperna . Kannju även vara att de är inte överens om vissa uppdelningar i hemmet + bilar … Odd har ju stått som ägare på Porschen tex…. Deras skilsmässa låter som den ” bästa … förstås som alltid ! Men tror att den kommer bli smutsig och det kommer att synas i tidningarna ! Odd svarade ju på … att han vart förvånad och skulle ringa Bella ??? Han är nog inte glad ? Bella gör allt för pengar så vem som berättar om deras skilsmässa i media ska bli intressant att se …. gissar på Bella .. drottningen av uppmärksamhet !!! Se titta på mig ??

        Så när som på Odds kontantinsats med egna pengar när de köpte huset kommer ju allt från Bella och från hennes inkomster. Odd har fastnat i hemmafrufällan dvs han har i första hand jobbat hemma med att hålla ihop barn, hus och hem medan Bella tjänat pengar som är och förblir hennes enskilda egendom.
        Visserligen har Odd kanske inte haft någon direkt framgång i arbetslivet de senaste åren men det har inte spelat så stor roll när Bella haft så goda möjligheter att försörja hela familjen. Vid en skilsmässa blir detta faktum naturligtvis extra uppenbart.
        Huset har renoverats och uppgraderats med Bellas pengar och med dealar som hon fått via bloggen. Bilarna har Bella köpt eller leasat. Barnen har klätts med sponsrade kläder och deras leksaker har kommit fritt och franko via samarbeten.
        Odd får gotta sig åt resorna de har gjort för dessa får han i alla fall behålla. Och all god mat och dryck han tillagat kan han drömma sig tillbaka till.
        Ja, hur ska det gå? De skulle behöva vara vänner för att Odd ska få med sig åtminstone någon ekonomisk behållning från detta äktenskap utöver ett strikt minimum. Han måste vid nästan 30 års ålder börja om från början. Synd om Odd.

          Jag tycker det är intressant med en sak. Bella vill visa hur det går att vara framgångrik affärskvinna och samtidigt ha en familj (vilket ju inte gick så bra för henne) men hon skulle ju inte blivit så framgångsrik om inte Odd kunnat hjälpa till så mycket. Tycker därför att det är lite orättvist att hon tar med sig alla pengar och inte delar en viss del med Odd då han till viss del har möjliggjort hennes framgångar. Skulle tyckt precis samma om det var tvärtom också. Vi får väl se hur det artar sig.

            Jag är benhård feminist och gillar framgångsrikt kvinnor. Men som du skriver. Har har tagit hand om allt hemma borde han få något för der arbetet

            Han har fått leva över sin standard och fått två barn. Barnen har gått på dagis och de har haft städhjälp.

            Molly: Gissningsvis har du inga barn.

          L:

          ”Kan vi inte sluta hylla Odd för att ha ”skött markservice och barn” när de hela tiden haft sina kids på förskola (trots att Odd varit ”mellan jobb”), köper in städ, har en inredare o trädgårdsmästare o all världens matkassar. Han är inte direkt hemmafrun som blivit lämnad barskrapad efter 30 års äktenskap. Bella verkar ju dessutom vara den lekande föräldern som ständigt tagit helgmornar och allt lekplatshäng.”

          +1

          Bella har flera gånger sagt i bloggen att de delar lika på alla utgifter hemma. Inte för att jag förstår hur det har gått ihop sig med Odds jobb, men ska man lita på det så har han ju inte levt på henne.

            Hon förespråkar ju annat än dela rakt av..?

    Korkade läsare här. Värderingen av huset utgår ifrån datumet då ansökan om äktenskapsskillnad blev diarieförd. Är det fortfarande ingen som förstår?

      Och hur mycket mer skulle huset ha blivit värt om Odd och Isabella lämnat in en gemensam ansökan någon eller ett par veckor senare?
      Det är fortfarande stor spännvidd när det gäller värderingar av fastigheter i dessa tider. Bella har tydligen bara en värdering och det borde vara minst två.
      Odd behöver för övrigt inte acceptera den värdering som Bella föreslår. Han kan faktiskt låta huset gå till offentlig auktion eftersom det är samägandelagen som gäller. Då får Bella ropa in kåken och Odd kan få mer pengar än om de kommer överens om en värdering och fördelning.

      Jag är trött och fattar inte. Förklara gärna!

    Gränslöst trött på Bella och Odd ?

    En sak får jag inte ihop. Isabella vill att barnen i framtiden ska kunna läsa om att hon och Odd gjorde sitt allra bästa för dem under separationen.
    Då måste kommentarsfältet rensas ordentligt. För där tycks det rejält…..om man nu vill skydda barnen. Och varför ska de ens läsa om det som äldre?

    Men vänta lite här…. Nu luktar det Foki och Ricky-drama bland kommentarerna.

    När Ricky både fotade och skrev inlägg till Fokis blogg och det tog slut så förtjänade tydligen inte Ricky några pengar. Men när det tar slut mellan Odd och Bella så förtjänar Odd pengar?

      Var Ricky och Foki gifta?

        Nej, iofs inte. Men Ricky gjorde iallafall något som hjälpte Foki i hennes arbete. Det har inte Odd gjort.

    Odd lär ju ångra sin tatuering med Isabellas namn lite lagom mycket nu!

      Han får göra som Bingo Rimér, göra ett kryss över och sen tatuera in nästa tjejs namn under.

      Han ångrar det väl lika mycket som sin första kärleks tatuering som han gjorde innan Isabellas. Får se om han lärde sig det nu eller om det blir en tatuering tredje gången gillt.

    Jag har dock aldrig hört att personer ansöker skilsmässa tillsammans. Brukar ju oftast vara en av parterna som gör det och den andre skriver under den sen, eller har jag fel?

      Det finns statistik som säger att de allra flesta ansökningar om äktenskapsskillnad är gemensamma.
      Av totalt drygt 30 000 ansökningar 2016 var 21 000 ansökningar gemensamma och endast 9 000 var talan om äktenskapsskillnad genom stämning dvs ansökan endast från ena parten.
      Så att gemensam ansökan skulle vara undantaget är inte det som gäller i verkligheten. Sen behöver naturligtvis inte en skilsmässa gå som på räls för att man ansökt gemensamt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.