På tal om den Schulmanska flickvänsskolan.

Calle Schulman:

Inlägget från igår om den flickvänsskola som Calles nya donna ”Sahanhdhdrah” tycks ha fått genomlida för att bli en fullvärdig sidekick i hans eskapader på Instagram verkar ha uppskattats av många av er, och kanske även The C-man själv.
För i skrivande stund har det inte ramlat in ett enda ilsket mail från honom men vem vet, det kanske kommer?
Han kanske bara har varit för upptagen med att försöka skrubba rövsvetten av soffkuddarna och kommer komma tillbaka svingande här snart.

Tror ni att ”Sahanhdhdrah” fått göra en stilstudie på exet Anithas Instagramkonto?
”Kolla här nu, älskling….det är sådana HÄR bilder jag vill att du ska ta av mig!! Anitha fick verkligen till det med fruktskålen och snoppen och så… Watch and learn! Det är SÅDANA bilder jag vill att du tar av mig!”

Tack för tips!

63 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Calle var fan först på bollen med kroppspositivism!

    Får kväljningar av den karln…

      Hmmm – det där är ingen karl. Jag har mer muskler än vad han har.

        Lägg av med kroppsdiskussionerna!! Det är inte okej på varken en man eller kvinna!!

    Han verkar så… egenkär.

    Någon som kan förklara vad dessa Schulmans blev ”b-kända” för?
    Var det hans bror Alex som drev en elak blogg eller?
    Och vad åstadkommer denna Calle mer än nakenbilder på sig själv?
    Ställer mig alltid frågan vad en tjej kan tänka sig se hos denna man (om man inte är på jakt efter kändisskap så att säga)

      Hon får träffa och lära känna kändisar.
      Hon får fler följare på sin egen instagram.
      Hon får följa med honom jorden runt helt gratis när han testar hotell.

      Japp, där har du det.

        Men allt till priset av att behöva se honom naken och värre…
        Kan det vara värt det?

        Jo men hur blev han stor på sociala medier? Varför tillhör han/Schulman-klanen b-kändiseliten?
        Är det tack vare att Alex tidigare bloggade?

          Var lite för snabb, såg nedanstående kommentar. Tackar 🙂

      Schulman är kända för:
      Alex Schulman drev för många år sedan en blogg som var väldigt elak. Denna försöker han lägga bakom sig.
      Han är författare och har skrivit flera böcker där den senaste Glöm mig har blivit väldigt hyllad. Han driver sveriges största podd tillsammans med Sigge Eklund.

      Amanda Schulman, gift med Alex driver tillsammans med sin syster Hannah mediahuset Perfect Day som tex är plattform för många poddar, deras klädmärke Daisy Grace mm. Hon har skrivit två böcker tillsammans med Hannah, en tredje är på väg. De har tagit fram vitaminpillret HERS.

      Calle Schulman är mediestrateg vad en sådan nu gör vet jag inte riktigt (förutom provar hotell 🙂 ) Han har en pod tillsammans med Pontus Gårdinger

      Anitha Schulman, tidigare gift med Calle.
      Jobbar med blogg, pod (Lillelördag) samt har skrivit sketchserien mammor som visats på TV3, hon skriver nu på en bok.

      Det som är gemensamt för dem alla är att de är otroligt lättkränkta.
      Jag skulle säga att Alex och Amanda (tillsammans med Hannah) ändå är driftiga och duktiga på det de gör. Sedan att de har svårt för att inte göra tydliga reklaminlägg är ju en annan sak.

      Calle är svårare att veta vad han gör, men onekligen tjänar han pengar.

      Anitha är ju inte riktigt en Schulman längre, hon verkar också ganske driftig.

      Alex och Calle har en ytterligare bror som inte är i rampljuset.

        ”Han driver sveriges största podd tillsammans med Sigge Eklund.”

        Nej, P3 dokumentär är Sveriges största Pod överlägset.

          Det är helt riktigt, de ligger tvåa och en bra bit efter p3 dokumentär.

        Calle är ju också känd för att ha gulliga barn som säger gulliga saker

        Från början är ju Schulman släkten adlig också och Alex och Calles pappa Alla Schulman var ju journalist och arbetade med tv på bland annat SVT. Om jag minns rätt är även Amanda Schulmans mormor eller farmor känd från att ha skapat tidningar eller liknande. Så de har ju kändisskap i familjen från början också

        Var inte Alex programledare för svenska Paradise Hotel för typ hundra år sedan också? Måste ha varit en riktig milstolpe för honom, så jag är förvånad att han aldrig tar upp detta?

        Anitha är även designer och gör porslin.

      De hade en grej tillsammans som hette 1000 apor för ett 10-tal år sen ca. Där skrev de o trakasserade Sveriges kändisar, riktigt jäkla otrevliga. Tror inte alla som var utsatta har glömt det helt. Skäringer&Mannheimer tar upp en del i sin senaste pod.

    Sjukt osmaklig kille. Jag ryser av obehag. Usch

    Han ser ut som naken-Janne på bilden. Inte positivt menat.

      Kan det någonsin vara positivt menat, när man jämgörs med Naken-Janne????

        Beror väll på vad man tänder på. Alla mina killar och tjejer jag har haft, har haft stora näsor. Och det är ju ett ”big NO” för vissa.

    Åh det var någon här på BB som myntade ett så bra begrepp på att vara barnslig men ändå ansvarsfull och vuxen, någon som kommer ihåg?

    I vilket fall, jag är allt för att vara barnslig och lekfull ända in till döden, men det här är bara fjantigt barnslig. Fånigt!

      Real?

        Ha ha, japp Real! 😀

          Men väldigt, väldigt, väldigt trött! 😉

    Vad händer med egoinas heltidssatsning på bloggen? ?Ett inlägg vid 11-tiden igår om att hon ätit frukost och sedan ett sponsrat inlägg om mobilskal vid 19… idag, ingenting. ??‍♀️

      Fattar inte varför hon valde att sluta på sitt jobb och satsa på bloggen. Hon kunde ju ha sökt ett nytt, mer avancerat jobb i stället och klättrat på karriärstegen?! Bloggtrenden verkar försvinna tycker jag, det är istället Youtube och andra sociala medier som det verkligen lönar sig att satsa på. Dessutom ser jag inte henne passa in i rollen som offentlig person, hon är nog mer mån om sitt privatliv.

        Jag hade nog behållit jobbet och lagt ner bloggen istället..

        Håller med. Hennes blogg håller inte måttet då det inte finns en intressant vardag att dokumentera. Och det är ju just det temat hon har på sin blogg.
        Så ja. Hade valt en anställning alla dagar i veckan.

          Fast med en ”vanlig” anställning så brukar det vara krav på en viss arbetstid…. inte typ en timmes engagemang/dag som Egoina, tyvärr, verkar göra nu.

    Sicken skäggbiff han sitter inne med! Undrar om
    Flickvännen tillåts ha samma?

      Inte omöjligt. Min karl föredrar hår men vill att jag gör vad jag trivs med oavsett om det är buske a la Scary Movie, rakat, landningsbana eller vad det nu kan vara.. så jag kör Scary Movie?

    Finns värre saker att reta sig på.

    Positivt – att han inte ser ut som en fotomodell och inte verkar hoppat på jävla kroppshetsen.

    Negativt – hade föredragit om det var någon annan

    ? du är sjukt modig som vågar skämta på hans bekostnad. ? Examen för flickvännen är väl då hon träffar headmistress Amanda Schulman ? Anitha klarade inte det provet å se hur det gick ??

    Åh fy, nu kräktes jag lite i munnen igen.

      I munnen? Äh, för vanligt, själv kräktes jag lite i örat

    Jag kan inte ta någon kommentar eller åsikt på allvar här inne längre- ser bara framför mig hur de flesta som kommenterar gräver i sina rumpor och luktar på sina fingrar. Önskar att jag aldrig läst det där inlägget då jag bara tänker att det är konstiga människors åsikter. 🙁

      Hahaahahah? Känns det lugnande på något vis så finns det en här som aldrig gjort och förmodligen aldrig skulle göra så.. Jag har andra äckligheter för mig☺

      A-K: För mig så förklarade kommentarerna under det inlägget mycket för mig om saker och ting om vad som skrivs här. ??

      A-K: du kommenterar här så jag drar slutsatsen att du är en rumpgrävare. Den som sa det…

        Herregud vilken nivå. Är du fem år?

    Nu väntar vi bara på Shanhdrhahs kärleksförklaringar om prinsessan Sofia efter att de träffats för första gången via Calle. Alla b-kändisar ser det som oerhört viktigt att dela med sig av sina möten med Sofia, då är man lite närmare att bli fullt ut accepterad i kändisgänget hon ingår i (Saliba, Läckberg, Blondinbella, Annie Lööf, Gynning, Neurath, …, …., …, ….).

    Är likgiltig inför samtliga shulmans men kommentarerna är på jävligt låg nivå, och för att vara sån, jävligt få hade varit acceptabla om det rörde sig om en kvinna. Yes, så tråkig är jag…

      Jag håller med dig när det gäller kroppskommentarer, om man inte får kommentera att kvinnor är för smala eller ser ut som barn (som någon skrev under den andra nakenbilden då könshår inte syndes) så borde det inte vara okej att säga och skriva det om en mans kropp.

      Då är jag lika tråkig som du Matilda för jag tycker samma.

        I så fall jag med för jag har sagt ifrån på skarpen nu! Det är inte okej på varken killar eller tjejer!

    Och nu kommer jag aldrig äta frukt igen…

    Kan någon hålla reda på vilka hotell dessa äckliga typer brukar bo på (göra smygreklam för) och göra en lista över vilka hotell m.m. som man ska bojkotta om man inte vill sitta i samma soffa som naken-Janne suttit i. Deras reklamjobb bör bli anti-reklam = varning för dessa hotell. Samt bilar, flygbolag etc.

    Jag förstår inte varför folk ska skriva kommentarer om att de typ är äcklade eller aldrig mer ska äta frukt, det där är väl en helt normal kropp liksom och man ser ju inte mer än vad man gör på en strand i juli. Själv tycker jag att alla människor ska få vara nakna om de vill utan att någon ska sitta och kommentera om hur äckliga eller fula de är. Det är inte okej. Ifall ni genuint tycker att någon ser ful eller äckligbut så får ni väl tycka det då, men ge isf tusan i att öppna kakhålet. Slut på meddelande.

      Lugn. Han är inte äcklig, situationen är äcklig, där han lägger sin pung lägger en annan sin macka. Typ så. Hemma fine men gå inte runt å olla på hotell ?

        Jag tycker då att pungen ser ut att hänga fritt, men visst, var det så att han faktiskt la den på bordet så kan jag köpa att just det anses äckligt. Å andra sidan – när jag och min partner är på semester kör vi nakenlekar högt och lågt i hela hotellrummet och är knappast ensamma om det. Man får väl ändå räkna med att folk är nakna på hotellrum. Sen att föreviga det hela på internet är inget jag skulle göra… Kanske ska börja nu? Köra all in och knalla ner till frukostbuffén i min birthday suit, och posera framför ett par strategiskt placerade muffins som i ”Kalenderflickorna”? Och en croissant framför fiffi. Lite classy sådär.

    Tycker så synd om hans barn. Hade aldrig velat se såna bilder på mina föräldrar på nätet. Och bullshit att vissa fortfarande kör på ”kroppen är naturlig, det är bara ett könsorgan osv”, tror ingen av er hade tyckt det varit så kul om det varit era föräldrar. Riktigt osmakligt tycker jag.

    Sandhra och Anitha får mig att tänka på en av familjerna i Familjen annorlunda. Var tvungen att googla… Ungarna hette Mhy, Noha, Wihlmer, Elijhan, Emanuehl och Matheus (det kanske har kommit fler).

      Svar till mig själv: det finns fler ungar ju. Alexsander, Nathalie, Theodore, Timothy, Evangelinah och Wilhelmina.

        Varför fick inte Alexsander nåt ”h”? 🙁

          Han har en annan phappa, kanske därför.

    Nu kommer det väl knappast att hända, men OM jag nu skulle bli bjuden hem till Calle och hans khvinnah, så skulle jag nog känna mig lite lätt obehaglig till sinnes om jag ombads att slå mig ned i soffan och ta för mig ur fruktskålen…
    ?

    Varför funkade det inte melllan Anitha och Amanda? Vad hände där?

      Det sägs ha berott på att de inte ville ge Anitha jobb på Perfect Day när det begav sig. Men de har alltid förnekat i intervjuer att det fanns nån konflikt, dock alltid sagt med väldigt spända och besvärade röster….

    Bryr mig inte så mycket om hur hans kropp ser ut men däremot tycker jag det är märkligt att Instagram inte har plockat ner bilden. För mig känns det här betydligt mer sexuellt än bilder på ammande kvinnor och (kvinnliga) bröstvårtor som uppenbarligen plockas ner till höger och vänster..

    Gött att han har hår därnere för det har en funktion oxå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.