Den bortglömde..

Odd Spångberg:

Vilket sorg man kan utläsa ur Odds inlägg på Instagram. 
”Den bortglömde”…
Fan, det är ju typ den värsta känslan någonsin – att känna sig bortglömd.

Aouch!
Det är inte en så liten pik till Lilla Exfrugan – Blondinbella.

Tack för tips, E!

101 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    #teamodd

    #TeamOddan

      teamOdd&Bella. Har man barn ihop kan det inte gå dåligt för den ena utan att det drabbar den andra, och vise versa.

    Heja Odd, verkligen! Men jag måste ändå undra, han måste ha förstått vad för sorts liv han skulle få bredvid Bella?

      Odd trodde väl att två barn i rask takt skulle lugna ned Bella och få henne mer fokuserad på familjen och hemmet. Men Odd måste ha missat att Bella bara vill jobba och tjäna pengar. Barnen får några timmar här och där och maken verkar hon inte anstränga sig särskilt för att hålla kåt, glad och tacksam.

        Ja Sigge. En kvinnas plats är ju vid spisen och vid blöjorna. Gud förbjude att hon tar egot ifrån mannen. ?

        Ja för Bella är någon man måste förändra, stackars odd som inte fick som han ville utan stötte på en stark och självständig kvinna. Vem är mannen i ett förhållande om kvinnan reder sig själv, tjänar sina egna pengar och bekräftar sig själv..

        Du Sigge. Du beskriver typ hur många manliga VD:ar och liknande som helst. Varför ska Bella vara den som är mest med barnen och vara ansvarig för sin mans humör osv? För att hon är just mamma va? Så trött på sånt tänk. Som man/hustru i en sån situation är det väl inte så svårt, antingen accepterar man eller så går man.

        Tänk att den här kommentaren ändå har 40+ likes. Jävla kvinnohatare.

          Alltid kul med diskussion. Ämnet verkar intressera många 🙂

      När man blir kär tänker man inte ”aa men hen kommer vara si o så, jag måste akta mig eller acceptera ”

        Nej man kanske inte tänker så rationellt när man blir kär, men tror de flesta tänker på sådant innan de tar beslutet att gifta och skaffa barn.

    Vilken sorg. Vilken!!!!

    #team odd

    Ok.
    Visst dålig känsla att bara bortglömd men varför fiska sympatier på sociala media!?!

    Känns lite väl planterat. Tror han läser denna blogg och har fått ispo till sin offerkofta bland kommentarerna här.

    #Teamingenavdem

      *vara

      Äh, människan har inte lagt ut något på sociala medier på ÅR, give him a break nu när han äntligen slipper stå i skuggan av frugan.

        +1 Verkligen! Bella har skrivit utlämnande om deras förhållande under flera år

        Du menar att han skulle ha stått i rampljuset annars? Hade någon ens ha vetat vem han är?

      Fullt mänskligt att vilja ha sympatier ibland.

    Erm är det bara jag som trodde att man som förälder kanske skulle nämna sina barn (iaf i förbifarten) om man ska göra en nystart på sitt liv?

      Tycker Odds handlingar visar mycket väl att han alltid är på barnens sida och med barnen. Han tilsidosatte sin egna karriär för att vara med dem dygnet runt medan Bella supade sig redlöst full och sov med sin assistent på hotell.

      #teamodd

        Det enda det bevisar är väl att han uppfyller minimikravet som förälder. Ena föräldern är borta och den som är kvar lämnar inte ungarna vind för våg i skogen, hurra!
        Han kan mycket väl vara en bra förälder, men att ta hand om sina barn är väl ändå ett minimikrav och inga pluspoäng?

        Hon hade dessutom sex med andra under deras förhållande.. Bland annat min tjejkompis, på en efterfest för Pride när hon var svinfull! Så hon har nog inte brytt sig så mycket om honom. Tycker synd om Odd.

          Say whaaaat? ?

            Pride 2014 tror jag det var! Inte den senaste. Dock var det inte i anslutning till paraden, utan en fest efter

          Menar du förra året? Hon var väl inte ens i Stockholm under tiden Pride pågick?

          Allmyghty Bella verkar haft sex på Sthlm Pridenär hon inte var där? Vem var stupfull sa du?

          Hade ej förvånat mig om det vore sant. ?

    Stackarn. Teamodd.
    Kan tänka mig hur hon bara kört över honom, aldrig lyssnat =/ aaw

      Odd har väl inte kunnat boka in någon tid med Bella för att Simon ville dansa och sjunga med henne hela tiden. Till slut trodde Bella att det var Odd som inte ville ha någon kontakt. Kommunikationskollaps.
      Nej, Odd har inte lyckats fylla ut sin egen roll som prinsgemål till Bloggdrottningen. Läste nyss i DN Lördag om hur Prins Daniel skapar sig en egen roll och identitet istället för att endast vara man och pappa. Väldigt viktigt för en man när man är gift med en drottning eller kronprinsessa.
      Hoppas Odd kan få en ny chans nu när han inte behöver tjata på Simon om partid.

    Det står ju den bortglömda inte bortglömde ?

      Amenåh

      Det är faktiskt CamCam som har skrivit rätt, Odd har skrivit fel när han valt att använda ”bortglömda”. Visst, han är inte korrekt citerad men om vi ska snacka korrekt språkbruk vinner Camilla ronden.

        Nja, det går att argumentera för båda. ”Bortglömde” är böjt enligt sexus, något som till viss del blir ovanligare.

        http://blog.svd.se/sprak/2012/03/26/den-sote-pojken-eller-den-sota-pojken/

          Ja, både a-formen och e-formen kan användas även om det syftar på Odd.
          Inget nytt fenomen i svenskan – Karlfeldts dikt ”Svarta Rudolf” publicerades redan 1909. Svarta Rudolf syftar på Albert Engström så puristerna skulle kanske tycka att Karlfeldt skulle kallat dikten ”Svarte Rudolf”.

        Min mening var inte att påpeka vad som var språkligt korrekt, trodde bara att hon citerade Odd ”den bortglömde…” när han faktiskt skrev bortglömda ?

          Odd skriver som en kratta ! Räcker ju att titta på hans sida på linkedin .. ???

    Usch hemska karl! Han som inte skulle sannäs i medierna har fått lite extra fickpengar nu, fått smak för det och kommer mjölka ur allt han kan från den här skilsmässan.

    Är det bara jag som tycker att det här kom otroligt lägligt? Precis efter att han fick erkänna att han hade träffat Philipa I några veckor.
    Eller så är jag bara väldigt cynisk ☺

      I såna fall är jag lika cynisk 🙂

      Uppfattar inte Odd som någon vidare strateg. Så hans känslor är nog sanna och riktiga.

    Jag uppfattar det som att det är han som glömt bort sig själv. Intressant hur olika en kan tolka texter.

      Så tolkar jag också

      Tolkar det också så.

      Jag tolkar det likadant. Tänkte inte alls att det var en pik mot Bella utan snarare en reminder till sig själv, att han behöver fokusera på sitt eget välmående och att bygga upp sitt ”nya liv” som ensamstående pappa.

    HAHAHA vilken offerkofta han tar på sig. Orkar inte

      Är det ”offerkofta” när man känner att man glömt sig själv ? Odd har jobbat, tagit hand om hushållet och all markservice hemma samt barnen själv. Få sin tid med frun planerad av en annan man. Bara få en liten tårtbit av familjetid….

        Fast det är väl inte riktigt hela sanningen? Odd har ju varit arbetslös en stor del av tiden (och haft barnen på förskola) så helt naturligt att han tar den större delen av hushållsarbetet (de har ju dessutom köpt in en del hjälp).
        Jag har även nåt minne av en period då de kommit överens om att Bella skulle börja göra middagen?
        Nä, jag tror nog det är Odds sårade ego som talar. Hans egna försök till karriärer gick ju inget vidare, verkar mest som Odd blev bitter av att stå brevid och se hur Bellas karriär gick bra medan hans misslyckats gång på gång.
        Han hade nog tänkt sig nåt annat då de gifte sig. Han verkar ju ha höga tankar om sig själv och trodde nog hans karrär skulle ta fart fort med Bellas kändisskap i ryggen och att de snart skulle vara lika ”kända och framgångsrika”.
        Att sedan misslyckas med det ena projektet efter det andra medan Bellas företag bara växte var väl inte så kul…
        Missunnsam och bitter upplever jag honom som, han verkar vara typen som gärna skyller på andra istället för att själv ta ansvar för situation.

          Amen! Förstår heller inte varför många verkar tycka så synd om Odd. Som du säger, barnen är på förskolan och de har både städhjälp och trädgårdsmästare. Om Odd inte arbetar är det väl fullt rimligt att han tar hand om hemmet medan Bella arbetar och försörjer familjen.

        Det är så länge sedan vi hörde ifrån Odd förutom det lilla vi sett och läst i tidningen och kommentaren ovan. Men jag tror att han precis som alla andra unga människor har försökt hitta sin plats i tillvaron och lärt sig mycket under resans gång. Han har inte alltid varit den mest sympatiska, skarpaste eller duktigaste men han har försökt och som sagt lärt sig av det. I motsats till missunsam och bitter är han nog rätt trevlig. Det är lätt att bli både arg och frustrerad om det inte blir som man tänkt. Det betyder inte att han inte kan hitta en lämplig roll åt sig själv som ligger inom hans intresseområde och kompetens och som kan göra att han trivs bättre. Då kommer han nog också att framstå som en härligare människa.

    Nästan lite sorgligt. Bellans framgång har ju säkert förändrat henne.
    Hon verkar helt ”pengagalen ”.
    Synd om barnen förstås.

    Han har fått dra hela lasset själv. Inte undra på att han känt sig bortglömd.

      Om man har en schysst partner så känner man sig inte bortglömd pga att man gör mer hemma!

        Tänkte samma sak. Man ska inte behöva känna sig bortprioriterad och bortglömd bara för man har en upptagen fru/man/partner/sambo (välj vad du vill).

      Men Bella har fått dra hela lasset själv med den ekonomiska biten iom Odd va mkt arbetslös?! Då bör de bli så att den som är hemma gör mer för att någon ska kunna tjäna pengar? Eller hur?

        Bella har svarat att Odd har tagit ut lön ur sitt företag under tiden som han var arbetslös! Han deklarerade runt miljonen i årsinkomst så tror han faktiskt kunnat ”försörja sig själv under tiden som hemmaman .

    Äh, mannen utan ögonbryn har nog mest ett känsligt ego. Inga av hans äventyr i det offentliga har jugenererat någon större framgång är lilla exfrugans. Nu säger han att han ska dra sig undan offentligheten. Det tror jag inte alls på och den här melodramatiska posten är ett tecken på det.

      Men Gud! Aldrig reflekterat över ögonbrynen men såg nu att dom är obefintliga ?

      Hahahahaha men neeeej! Scrollade upp och ser nu – VART ÄR ÖGONBRYNEN?!

    Har aldrig gillat Odd, han ger mig riktiga creep-vibes. Jag blir lite smått förvirrad av hur mycket stöd han får här inne, å andra sidan verkar de flesta hata bella så det har kanske inte med honom att göra alls.

      Har alltid gillat Odd, han ger mig inga konstiga vibes övre huvud taget.

      Har levt i en relation med en företagare som på många punkter påminner om Bella. Jag fick vara ”Odd” i förhållandet. Därför har jag alltid (sedan första gången) både tyckt:

      1) om odd
      2) synd om odd

        Håller med ! Kommer ihåg när Bella la ut bilder som Odd skickade henne från mobilen till henne… att han var trött på att städa upp efter henne.. bilderna visade en lägenhet i kaos efter hennes framfart på morgonen ! Odd gav henne födelsedagspresenter som hon krävde han bytte som inte dög för henne! Han vill ha ordning på tomten ..Bella struntade i det. Odd har städat och servat denna omogna bortskämda tjej i flera år …. Gissar att flera kg lyftes från hans axlar i samband m skilsmässan !När inte Odd städar upp efter Bella längre så anställer hon folk som får göra det åt henne. Allt som hör till ett normalt vuxet liv att klara av att sköta skiter Bella i tråkiga saker ?? Det får andra ta rätt på .Tragisk människa som aldrig kommer bli vuxen .

    Bra val att fokusera på sig själv! Ingen här kan ju veta hur det faktiskt ligger till, men nog verkar det som att det är svårt att leva med Bella. Hon verkar bry sig mest om sig själv ärligt talat. Men som sagt, vad vet jag? Hur som helst så hoppas jag att de båda mår bättre nu efter skilsmässan och känner att det var rätt beslut!

    Troligtvis inte många som hade höjt på ögonbrynen nämnvärt om Bella dragit största ”lasset” hemma. Om dessutom Odd höjt henne till skyarna i egen blogg som Bella gjort med honom, just för att han tar den biten så bra, hade han varit en riktig jäkla hjälte.

      vart är odds ögonbryn?

        ?

    ”Jag vill dra mig undan från offentligenheten” sade han och lade upp en stackars-mig-bild på sitt Instagramkonto med nästan 12K följare (som han fått för att han varit gift med Bella.)

    Så skulle jag INTE göra om jag ville dra mig undan offentligheten. Då skulle jag registrera ett nytt Instagramkonto som jag bara skulle lämna ut till mina närmaste och sluta svara i telefon när Hänt Extra ringer.

    I call bullshit.

    Intressant. Undrar om han trots allt vill vara kvar i rampljuset.

    Verkar som om Oddan tagit ner tyck synd om mig inlägget nu

      Nej då, det är kvar..med ett nytt om tvspel.

    Han kanske kan låna en offerkofta från Birro. Alla dessa män sim det är så synd om… buhu buhu

    Not.

    Team Bella.

      Killar, börja visa känslor!
      Okej, visar känslor
      Men håll käften med er!

        Killar kan visa känslor men när känslorna kommer från ett sårat ego för att kvinnan gör karriär istället för att stå vid spisen och ta hand om barn så är det patetiskt.
        Eller om dom sårade känslorna kommer från att tjejer är lite för arga över hur illa dom behandlas så är det också patetiskt.
        Tycker att Bella är ett praktexempel på hur mycket skit en tjej får bara genom att inte följa klassiska könsstereotyper. En man kan enbart göra karriär men en kvinna måste vara en bra mamma, fru och sen karriärist. Tröööttsamt!

          på tal om ”lite för arga”…

    Möjligen inte helt rätt väg att gå om man ”aktivt försöker undvika offentligheten”…

    #teamodd

    Han må ha varit både lite hunsad och bortglömd + säkert inte fått särskilt mycket uppskattning för allt han ställt upp (stått ut med) hemma. Men samtidigt vad hade han förväntat sig? Att Bella skulle sparka av sig klackarna och hänga in kostymen för att bli hemmafru? Vilken kvinna skulle kräva det av sin man speciellt om han var egenföretagare? Nog för att Bella är extremt men det visste han väl redan när dom började planer barn och bröllop!

    Men buhuuu! STAAAAACKARS Odd då. Nä jag känner noll sympatier för honom, han verkar varit ett riktigt as. Dessutom verkar han korkad.

    #bathinmaletears
    #teambella

      På vilket sätt verkar han ha varit ett riktigt as?

      Jag hoppas du känner honom privat. Annars är du bara elak som gissar dig till hur han är. Eller har du nått exempel, så vill jag gärna ha länk?

        Som om alla känner Bella privat här..

    Jag förstår honom precis. Bella är inte någon rolig person att vara med. Hon tar en massa energi men ger inre mycket tillbaka. Företaget är det bästa hon vet. Barnen och Odd kom alltid efter det när hon hade tids

      Jag hoppas du känner henne privat. Annars är du bara elak som gissar dig till hur hon är. Eller har du nått exempel, så vill jag gärna ha länk?

    Vadan oskicket med ”team odd” och ”team Bella” Man kan stötta men det att välja sidor i skilsmässor har alltid haft en gigantisk röd flagga på sig, i mina ögon.

    Tragiskt är det hela. Punkt.

    Men alltså. Var är hans ögonbryn?

    Tror att allt kommer att bli bra för dom båda i framtiden.Var och en sköter sitt:)

      För dem ja. Men intr för barnen 🙂

        Och varför inte för barnen ?
        Tror nog man gör allt för att barnen ska få det
        så bra det bara går…..eller har jag helt fel ?
        Vivvi.

          Med en så frånvarande förälder som Bella som sagt att hon egentligen inte vill vara mamma säget rätt mycket om enned arrangemang. Med Odd får dr nog säkert bra.

    Tänker på alla rykten om otrohet mellan dom, eller spekulationerna.. Kolla Blondinbella på youtube, det finns två videos då hon svarar på hennes frågestund, hon är höggravid i en lila klänning, kommer inte ihåg om de är del 1 eller 2 hon säger att varken hon eller Odd skulle förlåta otrohet.. men de var väll något annat hon skrev på bloggen för nån månad sedan? hmm.. .

    Så vidrigt att han går ut ch gnäller offentligt. Känner han sig bortglömd för att ingen gillade hans försök till kock eller sångare. Patetiskt.

    Det där med att vilja lämna offentligheten verkar ju gå sådär

    Men nu får ni fan ge er, herregud visst att han kan vara sårad men orka spela ut det på sociala medier. Vad jag kommer ihåg så var inte han världens ängel under småbarns tiden då Bella knappt fick duscha eller gå på toa utan att fråga om lov först? Då skrev alla och undrade varför dom var ihop och att Odd inte var bra osv.

    Bittra människor som försöker trycka ner framgångsrika kvinnor och skylla skilsmässan på dom. Hade det varit tvärtom om så hade det inte ens varit tal om skilsmässa utan kvinnan hade gott fått nöja sig med att mannen inte var hemma så ofta.

      Preach sistah!

    Nu skriver han på Insta att han ska lämna stan tre dagar. Undrar hur BB ska klara det om ungarna blir sjuka och hon måste missa en styling eller en viktig fnittershoot någonstans. Han har väl ställt upp hela tiden på hennes jobb, visst det är hon som har tagit hem pengarna men ändå. Känns som om verkligheten kommer ikapp nu.

      Jag tror faktisk inte att hon klarat sig lika bra med jobbet om inte det vore för Odd.

      Men herregud. De har väl ett tredagars upplägg, där hon har hand om barnen i tre dagar och han i tre.

    En kränkt man som träffade en stark, driven och framgångsrik kvinna som vägrade leva livet som bullmamma. Allvarligt talat, det är 2017. Odd är bara patetisk. Klarar inte av att Bella är mer framgångsrik än vad han är, sån jävla looser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.