Kanske något för Oddan?

Odd/Tyra:

Well, well, well…
Det här kanske vore något för Odd och hans ZUG AB?
Övertagandet av Bellas alla personalfrågor var ju ren framgångssaga så kanske borde han ta sitt vinnande koncept till den Sjöstedtska skutan och segla mot horisonten med Tyra i sann Titanicanda?
ODD!! I CAN FLYYYYY!!!

Vad tror ni? Ett vinnande koncept?
I think so!

29 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  http://tv.aftonbladet.se/abtv/articles/217538

  Såklart, snart kommer väl ”skiljsmässoboost” ut!! inte dejta någon med skulder? Ibland behöver det inte betyda på att man skitit i allt.
  idiot….

   ”man måste göra en PLAN innan man gifter sig och får barn!!”

   Säger hon som nyss skiljt sig…

    SKILT sig för bövelen!
    …börjar bli ett heltidsjobb det här, att försöka lära er stava till SKILSMÄSSA och att man SKILJER sig men är SKILD (och inte skiljt sig…)
    Puh…

     Ja uppenbarligen kan du inte har särskilt mycket annat till liv om du har så mycket tid att rätta andras stavfel.

     Tänker alltid att ni självutnämnda ”språkpoliser” måste vara riktiga nolifers som håller på sådär. Vi skriver i ett kommentarsfält på en skvallerblogg, inte en doktorsavhandling.
     Tönt.

   Men det är väl typiskt Bella och hennes ytliga sätt att se på saker och ting. Om en person har skulder MÅSTE det vara en vansinnigt dålig människa och man ska ha respekt för sig själv och inte närma sig en sån hemsking. Är hennes resonemang typ. Hon har en så kass människosyn och dålig insikt i att alla har olika förutsättningar och att alla inte fattar de mest rationella besluten alltid.

   ”Ta en UC på någon man börjar dejta” säger hon som ingenting. Fyfan! Hade någon jag dejtat droppat den kommentaren till mig (som inte har skulder) hade jag stuckit på två röda. Desperat och pengakåt minst sagt.

   Hon vill ha ALLT så ”perfekt”. Livet fungerar inte så. Hon borde väl ha insett det NU?

    Bara jag som kan förstå hennes resonemang angående detta? Alltså en ”normal” privatperson hade jag tyckt varit konstigt om man hade gjort en UC innan en dejt men hon är ju ändå väldigt rik. Man vill inte riskera att utsätta sig för någon som har en baktanke med dejten kanske. Och nej, menar inte alla som har en betalningsanmärkning är sånna men det kan ju ändå ge en pointer liksom?

     Bella förespråkar ju både samboavtal och äktenskapsförord så då fattar jag inte varför hon behöver ta en uppysning också?!

     Dessutom kan man som privatperson inte ta upplysningar på folk- eller?

      Jo du kan ta upplysning som privatperson men det kostar och den person du tog upplysning på får ett meddelande att du tagit ut en. Kan ju bli lite knepig stämning efter det…

     Det jag inte förstår är Blondinbellas attityd gentemot att beställa en kreditupplysning då det enligt kreditupplysningslagen krävs att Beställaren/frågeställaren ska ha ett så kallat legitimt behov vilket innebär att det ska finnas ett ingånget eller ifrågasatt kreditavtal mellan parterna eller att det finns ett behov av en ekonomisk riskbedömning (tex vid uthyrning av lägenhet) Kreditupplysningsföretag som UC, Bisnode eller Creditsafe skulle aldrig sälja kreditupplysningar till ett företag eller privatperson som inte kan redogöra för sitt legitima behov då de i sådana fall direkt bryter mot KUL och skulle kunna bli ersättningsskyldiga. Så jag tycker hennes uttalade är direkt pinsamt.

    blondinbella vänder ALLTId kappan efter vinden!! först gör hon en egoboost, sen en babyboost, sen sitter hon och föklarar hur och vad man ska göra för att förhållandet ska funka och blablabla!!

    Och nu idag sitter hon här ensamstående med två barn och är plötsligt expert i DET området hur man ska göra även där.

    Är så jävla trött på hennes patetiska ”jag vet bäst om allt” attityd!!

    Snacka om att allt detta är direktrelaterat till att odd har skulder. är nästan ren uthängning där!

  Det här tycker jag faktisk bara är hånande mot Odd.

  Hur var det nu, var det inte fel enligt dig att skriva om bloggarnas partners? Och håller med Anja, tycker hela inlägget bara går ut på att håna odd.

  Och nu har Tyra varit i ”Glanravinen”. Ehhhh… kan ju vara bra att veta var man är. Glan ( en sjö ) ligger en bra bit från Kolmården. Skulle gissa på att hon menar ”Getåravinen”. Hallå… helt förvirrad, eller!?!

   Gud vem bryr sig vad det heter

    Helt rätt… när jag varit iväg någonstans så skriver jag bara nåt som verkar okej eller låter ungefär lika. Typ som när jag var på Södermalm så skrev jag Södertälje… för vem bryr sig liksom…skit samma…

   Bra skoval för att vara ute och utforska i naturen, LoL.

  Undrar om Bella gjort som hon lär och betalat in extra för Odd då han var hemma ned barnen? För pensionen alltså.

  Tokbooken har verkligen lyckats gå ner i vikt, och ser mycket smalare ut. Lite märkligt då hon aldrig äter och hennes övervikt beror på en sjukdom. Grattis Booken!

  Ps. Vad har hon gjort med tänderna? Nån som vet?

   Undrar om hon är en av dem som ska fortsätta hemma? Hon måste ju åkt ut i förväg för inte har det väl gått 5 v?

    Snälla camcam kan inte du skriva ett inlägg om hur TV4 lagt upp inspelningen så alla dessa onödiga spekulationer slutar?!

   Fasader skulle jag tro, de ser väldigt stora ut för hennes mun ja

    Håller med, synd om man gör ett sånt stort jobb med tänderna och det bara ser konstigt ut. 😳

  Odd försvann ur ZUG AB direkt när han slutade jobbet. Nu verkar det vara Pingis och hennes pappa(?) som sitter i styrelsen.

  Tror det är så att deltidsanställda inte syns. Studubuddy har iallafall löjligt få anställda enligt allabolag jämfört med hur många studiecoacher som jobbar hos dem.

   Antal anställda räknas alltid om till medeltal heltidstjänster annars går det inte jämföra mellan bolag

  Odd… vad livnär han sig på? Jag tänker han ska ju nu köpa nytt på Lidingö och jag antar att det kostar rejält med kosing. Såklart får han ut pengar i bodelningen men sen ska man ju kunna gå runt oxå. Han hade väll ett bra manager jobb, sen slutade han för att satsa på melodifestivalen och sveriges måsterkock… det gick ju åt helvete rent ut sagt. Sen krängde han Du padri vin och app för pappalediga pappor så dom kunde finna varandra och ta en latte. Sen på tv 4 en kort sväng, till att jobba med Blondinbella å sen nu på Otto….

  Vad har han för inkomst? Hur tjänar han sina pengar? Han har väll inte jobbat ”ordentligt” på flera år ???

   Jag tror att det var BB som hejade på honom att testa allt nytt. Han kändes aldrig bekväm i det han gjorde.

  Kollade på Tyras blogg. Skriver att hon pga ryggproblem inte kan lämna Häringe utan måste stanna i sitt ”lilla lilla rum”
  I ett tidigare inlägg skriver hon att hon bokat in extra nätter på samma ställe.
  Jamen då går ju allt enligt plan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *