Bingo Rimér vill göda sin dotter tjock så ingen kille ska vilja ha henne.

Bingo Rimér:

Men fy fan alltså!
Att Katrin när ett tjockisförakt vid sin barm av sällan skådat slag vet väl de flesta men att Bingo Rimér har samma inställning kommer som lite som en överraskning faktiskt.
Han har alltid framstått som den sunda av de två men ack så fel jag hade…
Jag undrar om han skulle förskjuta sin dotter om hon blev tjock på samma sätt som George Bush den yngre skulle göra om någon av hans döttrar visade sig vara homosexuell?
Känns fräscht verkligen!
Bra pappaförebild där!

Den enda ljusglimten i det här klippet är när Nova säger åt honom att inte lägga ut klippet eftersom man faktiskt kan vara tjock och åtrås av killar.
Kanske ingen kille som hennes pappa men vem fan vill ha en kille med så unken kvinnosyn – förutom Katten Zyto då så klart?
Kaka söker maka, fast en fatfree, lowcarb-kaka då så klart!

*hämtar spyhink*

Tack för tips!

32 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Varför överraskad? Har du sett de kvinnor han fotar? Jag tror att Katrin blev så illa som hon blev mycket pga av Bingo, tror hon ville passa in och kunna bli fotad och duga.

      @Anonym

      Hon var illa redan från födseln. 😉

      Moa

      Tänker samma som du anonym. Varför förvånad?

      Har någon missat Bingos ”uppmuntran” när Katrin skulle springa sig smal? Alla kommentare om hur tjock den och den kroppsdelen var. Allt medan han sprang bakom henne och filmade/fotade samtidigt för att sedan läggas ut för alla att se.

    Jag har alltid tyckt att Bingo har varit skön men ack så fel jag hade.

    Och vad är grejen med att pappor ska lägga sig i sina döttrars kärleksliv? Har aldrig förstått det där

      Och att brorsor ska lägga sig sina systrars kärleksliv…

      Hederskultur

    Fattar inte hur någon med en hjärna kan tycka han nånsin verkat skön eller vettig.

      Håller så mycket med. Har alltid tyckt han är en slimeball.

    Äcklades av det där klippet. Kanske inte så konstigt att många unga tjejer mår dåligt i dag när det t.om. finns föräldrar som säger så till sitt barn. Fy så vidrigt!?

    Men blev verkligen glad över att hon sa emot, hon verkar klokare än sin pappa.❤

    Världen blir bara sjukare och sjukare

    Detta fick mig att må lite illa med tanke på att min pappa gjorde just detta mot mig fast på fullaste allvar, inget skämtsamt i det alls. Sen växte jag upp och mådde dåligt över att jag ”aldrig blev smal nog för att få någon kille”.

    Ätstörningar? Japp. Jag var väldigt lättpåverkad tyvärr och det förstörde mycket för mig. Tack och lov har jag tagit mig långt sedan dess, skulle aldrig utsätta mina barn för detta, inte ens på skoj. Ord kan göra extremt stor skada. Hoppas hans dotter är starkare än jag var.

      Var med om exakt samma. Förstörde mycket för mig, min ungdom och självbild.

      ?

      Skulle bara vilja säga ett par saker: för det första, du var absolut inte svag för blev ledsen när din pappa var elak och tanklös. Barn är extremt lojala mot sina föräldrar, älskar dem och vill vara dem till lags. Föräldrar som utnyttjar den dynamiken för att trycka ner sina barn är fanimig vidriga. Skönt att du har tagit dig vidare och har bestämt dig att inte överföra dina problem på dina egna barn.
      För det andra håller jag helt med dig, det s k skämtet inte ett dugg roligt, oavsett om hans dotter tar åt sig eller inte. Bingo verkar ju iofs ha en inte alltför fräsch kvinnosyn men det här förväntade jag mig nog inte ens av honom. Alla som ”skämtar” på det sättet förtjänar en spark i röven och en stor hög bajs.

    Brukar inte ta åt mig men fyfan vad illa jag tog upp av detta klipp..

      jag tog illa upp*

    Och var så gravallvarlig också…not!

    För övrigt: Aftonbladet förklarar Därför publicerade inte Aftonbladet bild på den pedofilmisstänkte tränaren
    http://www.aftonbladet.se/a/GVlW4

    Han är ju för fan dum på riktigt!!! Hur kan man göra ett så otroligt nedlåtande och diskriminerande inlägg!!!
    Den killen är enbart ett stort skämt! Dessutom otroligt oseriös som arbetsgivare.

    Det är väl ganska uppenbart att han driver? Sedan har dottern full koll på att det han säger är idioti.

    Inte så förvånande iof om han nu verkligen tycker att det är så med tanke på Katrina kroppsobsession.

      Katrins*

      Men snälla. Han skämtade på samma sätt med Katrin, och du kan tro vad du vill men även skämt kommer att krypa under skinnet på en till sist när det kommer från nära och kära samt jag tror faktiskt att han menar det rätt mycket men döljer det som ett ”skämt”.

      Vem som är höna eller ägget till Katrins tjockhat finns det nog mycket att spekulera i.

      Man kan inte släta över exakt allt med ”det är ett skämt”. Ganska många killar säger hemska saker, om nån reagerar får den höra ”men har du ingen huuuumor elleeeer?!”.

      Det är inte okej bra för att han ”driver”, det bygger på ett tjockis-förakt

    Men ”det var ju bara ett skämt”. Heeelt oskyldigt enligt Bingo själv och han förstår verkligen inte varför han ska analysera sitt skämt… Titta på kommentarerna på hans IG. En vettig tjej skriver en saklig, pedagogisk kommentar angående hans skämt men han bara skyller ifrån sig och börjar klanka ner på tjejens bilder.

      Camcam gräv i detta!

    Är inte alls förvånad. Bingo är inte klok någonstans. Minns ni inte våldtäktsryktena omkring honom där en känd glamourmodell påstod att han våldtagit henne och Katrin sedan smutskastade henne och basically kallade henne för slampa för att hon haft en trekant (alla vet att slampir inte kan våldtas…)? Unkna människor båda två.

    Jag tycker inte det är så farligt.
    Han menar uppenbarligen att han inte vill se henne illa behandlad av nån pojkvasker, och så kommer han på något klumpigt som ”åtgärd”.
    För mig är det uppenbart att han menar väl och drar en lättsam parallell.
    Orka drunkna i näsblod över varje ord någon uttalar.

    Vill man förlora hjärnceller, lyssna på deras podd 🙂

    Men det var ju skämtsamt sagt. Dessutom inte sant

    Diskussionen är igång igen på hans näst senaste bild, den med han och Nova. En som länkade till detta inlägg därför jag hamnade här, verkar som alla missuppfattat tjejens kommentar och trodde han enbart hade sagt de där med att låsa in sin dotter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.