När ska Kissie upp i rätten egentligen?

Kissie:

 Men sen åkte jag till min advokat och det drog ner mitt humör rejält ? Inte själva advokaten (hon är superproffsig), utan snarare att jag behöver ens lägga ner tid och pengar på det här fallet som nu snart har pågått i ett år. Vill verkligen inte säga att jag längtar till rättegången men vill ha det överstökat.//Kissie

Den här rättegången verkar ju ha dragit ut rejält på tiden och då är inte ens Catrin Hedlund involverad. Är det NÅGON som vet när den kommer äga rum? Har KO satt en tid ens eller är detta en följetång som kommer slå tv-serien ”Glamour” i antal år löpande?
Medan Catten Af Tälje mest verkar nöjd över att få sin senaste rättegång uppskjuten så vill Kissie mest bara få den överstökad vilket jag absolut förstår.
Fatta att gå och ha den hängande över huvudet som ett Ior-moln dagarna i ända. Det borde ju kunna sänka den mest sprudliga av människor tänker jag.

Kanske att jag borde slänga iväg ett mail till KO och ställa frågan och få ett svar, lugn i skälen och anledning till ytterligare ett inlägg till bloggen?
Vad säger ni?

18 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag säger ja!

    Ja!
    Och vad handlar det ens om??

    Lugn i skälen? :p

      själen….

    Tingsrätten har förmodligen viktigare fall som prioriteras.

    Är väl bara en fråga om hur mycket hon ska betala ändå. Om det blir tex 100.000 så kanske hon blir tvungen att låta bli att spendera 20.000/mån på ansikts-/kroppsbehandlingar på 5 månader. Undrar hur hon kommer att se ut då?? (ironi)

    Alltså, Kissie påstår att hon spenderar 20.000/mån på att bli vacker men det måste vara spons till största delen annars stämmer det inte med hennes inkomster – lön och utdelning finns på allabolag .se. Hon kan ju inte lägga hela sin nettoinkomst på utseendet för då har hon ju inga pengar kvar till hyra och mat??

      Fast det är ju inte så bara då hon kommer att behöva betala ränta på beloppet som då räknas från anmälan.

        Då kanske det blir 6 månader utan skönhetsbehandlingar 🙂

    ”På tal om måendet har jag slutat med min PMS-medicin Premalex efter skilsmässan, jag känner mig lyckligare överlag så jag behöver dom inte. Det hade mycket med livssituationen.”

    Från blondinbellas senaste inlägg.
    Jag må va partisk då jag älskar Bella, men jag trot fortfarande att odd är en skitstövel.

      Fast hon skrev ju att hon mådde dåligt en gång i månaden ju

      Haha, varför är jag förvånad?

      Innan Blondinbella började med medicinen och när hon precis började med den mådde hon dåligt en gång i månaden och det var definitivt relaterat till mensen. Alltså ja, jag förstår att hon kan använda mens som täckmantel, men varför? Hon behöver ju inte säga något alls. Jag förstår inte. Varför ändrar hon varenda historia som finns i hennes liv? Vad är sanning i hennes liv?

        Håller med! Hon ändrar sig hela tiden.
        Sen tycker jag hela ”mogen skilsmässa” verkar vara lite väl spel för gallerian. Hon pikar ju Odd lite hela tiden i bloggen, inte så moget kanske?

        PMS kan definitivt förvärras av en dålig livssituation. Nu låter det konstigt att hennes livssituation skulle vara så mycket lugnare med tanke på skilsmässan, så att den redan skulle påverka hennes PMS positivt.

          Ja, det var det jag försökte säga, men kattskrället försökte möblera om i fönstret. Tillbaka till Bella, det blir så konstigt med hur hon uttrycker sig ibland.

      Jag önskar verkligen att Odd gick ut med sin version av och syn på deras förhållande och skilsmässan. Jag förstår att han inte vill, men det hade varit väldigt intressant att läsa/höra.

        JA! en odd-intervju ala Nemo i minst fyra delar har jag som request. Från barndomen fram till ensamstående 2barnsfar ute på öööööönn

    Blondinbella använder sin skilsmässa för att marknadsföra Natural Cycles. Hur skadad kan man bli av sitt jobb att man börjar använda något så privat (och även så nytt att det blir rått) för att tjäna en extra peng?

      Men vadå? Bianca Ingrosso gör reklam för samma sak med skillnaden att kunden får ett paket kondomer och Ellen-tamponger medan i Isabellas paket finns det ett paket vanliga tamponger och ett paket Ellens. Alltså gör då Bianca reklam för att hon har börjat kn..la igen? 🙂

    Det är väldigt få mål under sommaren så det lär dröja innan det här kommer upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.