Bellas kropp verkar ha ett helt eget liv fast ändå inte..

Blondinbella:

Ni som följt mig under en lång tid vet att jag tack vare Natural Cycles har stenkoll på min cykel. Det har gjort det enklare för mig att planera semestrar och resor med allt vad det innebär. Med hjälp av termometern och appen behöver jag aldrig bli överraskad av mensen vilket i alla fall jag tycker är ganska skönt. Jag vet alltid vad som är på gång och hur jag kommer att må. På tal om måendet har jag slutat med min PMS-medicin Premalex efter skilsmässan, jag känner mig lyckligare överlag så jag behöver dom inte. Det hade mycket med livssituationen. Det räcker med att jag ser i NC-appen när PMS:n är på gång och har det i åtanke. Visst är det lite tyngre dom dagarna, men inte så tungt att medicinen behövs.//Blondinbella

Bellas kropp verkar lyda sin ägare minsta vink när det kommer till anpassa sig efter hennes investeringar.
Bellas PMS har vi ju nämligen fått följa med samma intensitet som Myggans förstoppning när den begav sig och nu är det som av ett trollslag ”poff” borta.

Vi tar det från början:

Redan 2009 skrev Bella i sin blogg att Nils brukade göra henne frukost på sängen för att förhindra hennes PMS-utbrott som enligt kalendern strax skulle infinna sig.

I januari 2016 fick hon Premalex utskrivet för första gången av sin gynekolog.

Sedan i november 2016 – skrev hon om historien här ovan en smula, allt för att passa bloggen så klart! Kryddar den lite kan man säga.
Då hette det att ”hon aldrig varit medveten om sina PMS-problem förrän hon fick barn.” och fortsätta med att berätta hur hon kunde skrika på Odd från ingenstans och att hon verkligen inte kände igen sig själv.

Så? Blev det något bättre?
Tydligen inte för i april 2017 har hon ”den värsta dagen någonsin” tillsammans med sin PMS och inte ens den välsignade medicinen hjälper.

Men, nu så – i juni 2017 –  några månader efter denna högst traumatiska upplevelse där tabletterna inte ens hjälpte så har hon alltså kunnat sluta med sin medicin eftersom hennes PMS inte alls är speciellt jobbig eller påfrestande längre.
Tydligen känner hon sig så lycklig nu efter skilsmässan så hon behöver dem inte. Det hade tydligen mycket att göra med hennes livssituation att göra. Nu för tiden räcker det med att hon ser i NC-appen när PMS:n är på gång och har det i åtanke.
Tänk på smidigt och praktiskt!?

Jag undrar mest hur Odd och Bellas dåliga äktenskap kunde vara närvarande i relationen till Nils 2009?
Den var ju tydligen orsaken till alla hennes utbrott, och till varför Nils fick göra henne frukost på sängen för att inte få en kandelaber i huvudet?
Någon som kan reda ut det åt mig?

Tack för tips Popcorn!

88 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag älskar din blogg!
    Vilken research du gjort.

      Fast det gjorde hon inte. Jag plockade fram samtliga länkar åt henne (i en kommentar som av någon anledning ej publicerades i inlägget om mutglassar).

      CamCam gör mycket men i det här fallet fick hon kanske lite hjälp och inspiration 😉

        Ja, det skrev jag i min första kommentar. Att jag fick en massa hjälp från en läsare och jag även tackar i inlägget. =)

          Vet, såg det, solar mig bara i glansen ??

            Haha!! Sola på Poppis!! =)

        Äras den som är as bör! Tycker att Camilla skulle skrivit ut ditt nick (om du använder samma i kommentaren där du tipsade) för det är ju ett stort jobb du gjort!

          *äras ska det givetvis va 🙂

          En var anonym så jag visste inte om hem ville det. Annars gör jag det gärna.

    Och vill man inte betala för det finns det en jättebra app! Jag använder p-tracker. Finns säkert fler. Om man nu bara vill hålla koll på sin cykel.

    för övrigt håller jag med dig CamCam.

    Heja!
    Denna typen av inlägg är helt fantastiska, mer av denna vara!

    Älskar också sådana här inlägg. Speciellt de som granskar Bella, med tanke på hur oerhört mycket hon ljuger.

      Ja det tycker jag med, med Bella finns det ju material att hämta om man säger så. Förstår inte hur någon kan ta det hon skriver seriöst eller på allvar längre. För mig har hon ingen trovärdighet längre oavsett vad hon skriver.

    När karln åker ut mildras de besvär man har av PMS. Så är det bara. Riktigt vad det beror på är svårt att säga. Tror inte att det bara handlar om att man har mindre källa till irritation. Kanske reglerar kroppen hormonerna annorlunda när man är singel. Inget som forskningsmedel satsas på antar jag, så vi får sväva i ovisshet.

      Hon äter även bättre med inget kött och mindre mejeriprodukter (om hon inte ljuger). 2 livsmedelskategorier som förvärrar hormoniell obalans väldigt mycket.

        Källa tack

    Riktigt bra och granskande inlägg, Cam. 🙂

      Tack! Jag fick ganska mycket hjälp av en läsare!

        Gillar verkligen när du gör ”tidslinje” på det här sättet! ?

        Om exakt alla länkarna är från läsaren (som hon skrev ovan) så var det väl mer än ”ganska mycket”.

    Snälla CamCam, kan du inte försöka få till en intervju med Odd? Han tycker ju jättemycket om katter men har väl inte köpt kattungarna än, så du kanske kan locka med att han får gulla med THK hur mycket han (och THK) vill under intervjun?

      Haha… Jag tror inte ens att THK är tillräckligt söt för att Odd skulle ställa upp på en intervju.

      Vänta, THK är en katt? Jag trodde det var det Camcam kallade sin pojkvän för…

        Nä, han är ”MumsMums-M”….

        Du trodde att Camcam brukade kalla sin pojkvän för Tjocka HetsätarKatten?

          Inga konstigheter.

          ??

          Dör ??

    ”PMS” existerar inte, ”PMS” är egentligen = Förbannad på sin karl. Det är männen som uppfunnit ”PMS”. Männen hittade på någonting för att kvinnan skulle få skulden över hur hon beter sig. I själva verket beror det alltså på mannen, kvinnan har inte ”PMS” utan är bara fly förbannad på sin karl, och det finns det förmodligen också en anledning till att hon är. Är det inte märkligt att det enbart är kvinnor i förhållanden som har ”PMS”. Jag har då aldrig hört talas om en kvinna som är singel som har det.

      Hahaha ge dig!

      Men det har jag.

      Förminska inte PMS. Det finns på riktigt. Sen finns det dem som likt migrän kallar sin huvudvärk för det felaktigt.

      Du får nog upplysa dej lite bättre, vi är många som lider av PMS oavsett om vi är i förhållande eller ej. Men gött att du uppenbarligen slipper det iaf.

      Johanna trollar vidare…

      Dummast jag läst på länge – hela kommentaren från början till slut.

      Lilla söta nättrollet då <3

      30-årig som har varit singel hela livet, ca varannan månad kan jag inte gå upp ur sängen p.g.a PMS och har fått sjukanmäla mig från jobbet ibland. Har flera gånger legat vaken flera timmar mitt i natten för att det har gjort så ont och har även kräkts p.g.a. detta.

      MENtal illness, MENstrual cramps, MENtal breakdown, MENopause. 😉

      Jag hade lika mycket PMS som singel som jag har nu när jag är gift.

    OT: Madde Ilmrud fiskar efter fler besökare/ kommentarer på bloggen genom att skriva både på blogg och instagram att hon fått sååå många hatkommentarer, meddelanden osv ang vaccination.
    Hon har fått elva (11) kommentarer på vaccinations-inlägget….

    Lite som en annan bloggare på M anklagas för att göra med jämna mellanrum… ?

      Hon har släppt igenom 11 kommentarer. De värsta publicerade hon inte.

        Fast hon har ju inte modererade kommentarer på bloggen, så nej….

      Men hon har ju granskning av kommentarer, de går inte in direkt utan att hon el någon kollar dem först. Jag tror dock på att hon fått en del hatkommentarer till skillnad mot en del som kör med det för att få uppmärksamhet, man har sett en del Madde I fått. Tycker inte hon brukar fiska på insta som vissa andra. Ska bli spännande att se vad den andra på M ska komma med nu, hon verkar tävla med henne och härmar ofta efter ilmrud hehe skriver samma saker och likadant hehe.

      Madeleine Ilmrud är ganska bra på att överdriva saker och ting, för ett par veckor sedan skrev hon att hon hade varit en ”influencer” i 8 år, alltså innan hon medverkade i FA.

        Karin: Och inte att förglömma de självutnämnda titlarna ”konstnär” (målade några ugglor) och ”fotograf”… ?

    Men dah, det finns en anledning till att det kallas ”Pissed at Men Syndrome” ?

    Det kändes som att hela hennes senaste pms-inlägg var en enda stor smäll i ansiktet på oss som lider av pms. Hela tiden har det låtit stöttande av typen ”inget att skämmas för, det är ett verkligt problem och det finns hjälp att få”. Men helt plötsligt viftas det bort som ”det är bara inbillning, det är något annat som får dig att må dåligt”. Blev så besviken på det. Men tack för din granskning camcam!

      Fröken Löwengriiiip (liksom fåglarna säger piiip piiip på Liiiidingö) har ingen som helst avsikt att stötta någon om det inte genererar klirr i kassan. Att vända kappan efter vinden (snarare de nedseglande dollarsedlarna) är mer hennes melodi. Hon började bli lite mer human och jordnära när hon sällskapade med Odd; det är bara att kolla bloggen innan för att se de mest löjeväckande analyserna om hur man t ex kan beställa ett gott liv, hur mkt hon älskar familjen Trump, hur duktig hon är som minsann ska läsa en MBA i Züüüürich (det var för övrigt inte alls i Zürich utan i byn Horgen), etc etc. Efter att hon speedat till sig lite erfarenhet i mammarollen och äktenskapsrollen så ändrades bloggens karaktär. Det blev helgknut, pepp och stöttning av ”att vara som du är”, att gå runt utan smink är bäst, pms är inget konstigt, det går inte att beställa ett gott liv. Kort och gott: hon gav ett sken av att vara lite mer ödmjuk. En annan sak: tantkläderna åkte raskt av och ersattes av lite trasiga jeans, skinnpaj och sneakers. Nu när Odd åkt ut med huvudet före så är tantkläderna tillbaka, pms-problemen som bortblåsta, foundationlagret tjockare än någonsin, fotofiltren tokmaximerade, fejkbrännan mer påtaglig än Björn Ranelids, luftslotten byggs större än någonsin och hon är lyckligare än någonsin. Faktum är att jag tycker synd om henne. Hon kan inte må bra. Något fattas henne, helt klart!

    En allmän sjukdom bland bloggare. Läckberg skriver idag på insta: ”Plötsligt händer det…. Polly har ju sovit hela nätter sen fyra månaders ålder tack vare Barnaboken, men har dock vaknat tidigt…. 04.30 – 05 nånstans har hon tyckt varit lagom att upp o hoppa… Men nu vips har hon blivit sjusovare och sover 19 – 07!”

    Jag vet inte hur många gånger hon har skrivit att Polly sover 12 tim per natt tack vare Barnaboken och bråkat med sina läsare om detta faktum – 19-07 har ungen tydligen sovit från cirka 4 mån ålder. Och nu en helt annan version.

    Det går inte att lita på något som skrivs eller visas på SM! En bunt narcisster som härjar fritt.

    Blondinbella kom aldrig riktigt över Nils och han har därför varit inblandad i Odds och BBs relation hela tiden. Blondinbella är såklart mycket lyckligare nu eftersom att hon och Nils äntligen har hittat tillbaka till varandra! ?

      Kanske kommer Odd en dag likt Diana alltså prinsessan sitta i en intervju och bekänna:
      ”Vi var tre i det här äktenskapet så det var lite trångt.”
      Måhända var Bellas största misstag att hon alltid ropade ”Åh Nils!” när hon och Odd låg med varandra? Det kan gå även en förstående make på nerverna.

        helt oviktigt men ropar folk faktiskt ut andras namn när man har sex? jag har aldrig fått känslan at ååh nu måste jag säga hans namn ååh för jag KOMMERRRR. så ja– skriker ni ut er partners namn när ni har sex som de gör i filmer?

    Hade Cloetta ringt och erbjudit reklampengar så hade hon skrivit att en rulle Center om dagen nu gjort att hon kan sluta med medicinen.

      Snarare pika Odd, han som dumpade henne…

        Att endast ge känga till Odd gratis slår inte att få betalt för ett inlägg som dessutom trycker ner Odd lite som bonus. Inlägget handlade ju om NC även om hon med flit slängde in en mening om skilsmässan.

      ????

    Snälla Camcam.. Gör en summering på Bellas alla företag hon haft och konkursat och företag hon har en fot i.

    Hon säger ju sig vara så driven och duktig, men då lägger man väl inte ner flera företag?

    Jag minns Bellme, classified, egobost, hennes smycken.

    Jag tror Bella egentligen är ganska blåst på ett sätt.
    (hon ger alltid ett vädligt flamsigt och uttryck att vara fjortis)
    utan allas hjälp såsom Pingis osv så skulle Bella aldrig kommit så långt.

    Jag skumläser enbart Bellas blogg.
    Hon är så full i lögner faktiskt.
    Minns när hon gick på acnebehandling med blått ljus som var SÅÅÅÅÅ BRA…
    Jag led själv av allvarlig acne och såg ut som skit, men va verkligen så jävla dum och la typ alla sparpengar på dessa skitbehandlingar som inte fungerar alls.
    Va arbetslös och desperat helt enkelt och ung och dum. Diverse antibiotika funka inte då.

    Så efter den niten så tror jag inte ett jävla skit på Bella.

      Att man startar och lägger ner företag är i sig inget konstigt. Det kan snarare vara bra att veta när det är dags att dra ur proppen. Tänk på Steve Jobs t.ex.som inte alls hade en spikrak karriär.

      Med det sagt så tror jag inte att Isabella är smartare än någon annan utan varit modig, tagit risker, utnyttjat tajming, kontakter och har varit duktig på att skaka av sig och resa sig igen där andra kanske gett upp. Hon saknar också studieskulder och annat som håller tillbaka många andra i hennes ålder.

        Ja, vem vet, kanske Bella kommer att tvingas bort från LCC av Pingis. Steve Jobs tvingades ju bort från Apple som han grundat eftersom han ansågs vara en visserligen karismatisk men ändå oberäknelig och despotisk ledare som inte längre var till fördel för Apple.

          Det ska nog väldigt mycket till för att Pngis ska tvinga bort Bella. De behöver ju varandra. Bella behöver Pingis för att det är hon som driver företaget medan Pingis behöver Bellas medier för marknadsföring. I princip alla företag Bella har varit involverad i har fått lägga ner ungefär samtidigt som hon klivit av och slutat markknadsföra företaget. Tror inte att LCC skulle vara något undantag.

          Det är väl kanske därför hon gjorts mer och mer till en spray-tan-dränkt skyltdocka än något annat på sista tiden… Gör att hon har mindre tid till att peta i det operativa och strategiska. 😉

      Utöver Löwengrip Invest dvs bloggen och samarbeten och investeringar som resultat av bloggandet har Bella inte startat något lyckosamt företag på egen hand.
      De två företag som går bäst är LCC och Flattered och de är bägge startade tillsammans med andra – främst Pingis. Style Level är en passiv investering.
      Alla andra företag Bella varit involverad i har antingen floppat eller lagts ned av andra skäl.
      Samarbetet med VJ Since 1890 när det gällde smycken blev en flopp för smyckeskollektionen men finansiellt bingo för Bella eftersom hon fick aktier som ökade i värde på grund av omständigheter som Bella inte påverkade.

      Företag jag kan komma på som Bella varit involverad i: Bellme, classified, egobost, VJ since, Spotlife, Natural cyckles, Style level, LCC, Flattered, Löwengrip invest, Economista.

      Finns säkert många fler. Man hör mycket om ett företag och sen vips har de försvunnit utan att läsarna får någon förklaring till vad som hänt. Bella skryter gärna om sina framgångar men är inte ödmjuk nog att prata om sina nederlag.

        http://www.isabellalowengrip.se/2012/04/rensa-bland-bolagen/
        Bellashop ILIA Group AB som Bella startade med några nissar i Göteborg la hon ner direkt utan att den kommit igång. Kanske lika bra det.
        Economista med konferenser och rådgivning mot abonnemang floppade men lever kvar i den sporadiska podden och bokutgivningen. Economista är för övrigt moderbolag till LCC och Flattered.
        Spotlife gick bra i början på grund av dålig konkurrens men eftersom Bellas pappa var delägare och inte ville sälja sin andel till Bella efter brytningen så avvecklade Bella sitt engagemang där.

    Är det en rumpchock man kan skåda i BBs senaste inlägg om LCC? Bilden där hon har ryggen emot kameran vid hyllorna. #litehäntextrafeeling

      Det är skuggan från personen jämtes händer som gör att det ser ut så. 🙂

    Pms-besvär kan ju variera över tid och efter barn och sådär. Så även Bella gör reklam för Natural cycles. Väldigt vad du nämner Myggan idag, har ni inlett samarbete? 😉 Där har vi ännu en som kryddar, troligtvis ännu mer än Bella

    OT: Yoga Girl pushar för LCC i sin instastory idag (räknas det som reklam?)
    Tydligen träffades de för att spela in ett poddavsnitt idag.

      Känns ju inte så genuint direkt… lägligt om hon ”råkar” komma på att hon tycker om LCCs produkter samma dag som hon poddar med Isabella men aldrig rekommenderat produkterna tidigare.

    Om man googlar lite kan man ju dock läsa att stress kan vara en riskfaktor för PMS och att man kan få lindring av PMS:en om man minskar stressen. Inte om man har grav PMS, men mildare.

    Så om man är i en relation som är dålig är det ju inte orimligt att det orsakar psykologisk stress som förvärrar symptomen. Och följaktligen om man bryter sig ur situationen så kan symptomen minska och bli lättare att hantera. Då kanske det räcker med att man vet när man ska förvänta sig dem så man kan förbereda sig mentalt och klara sig med en Alvedon?

    Det kan ju finnas andra förklaringar än BLONDINBELLA LJUGER, men det är det ju bara jag som anser förstås.

    Brasklapp: jag har själv aldrig lidit av PMS så jag har ingen egen erfarenhet, men jag är en nyfiken person så jag googlade. Och nej, jag hämtade inte min data från wikipedia 🙂

    Det verkar som mekanismen är ganska enkel:
    PMS om man är singel beror på faktorer inom en själv.
    PMS om man lever i en relation beror på ens partner.
    PMS är alltid värst om man är i en relation. Som singel har man ofta ingen PMS alls eller en mild form.

      Vilka vetenskapliga studier grundar du det på?

        Det var vad Bella skrev och hon narras väl inte?

          Haha!

          Min kommentar hamnade fel. Förlåt! ?

    Jag är väldigt nyfiken på hur många gånger hon skrivit ”vi växer så det knakar” när hon skriver om bolagen! ?

    Herregud. Du kan ju inte om riktigt tycka att detta inlägg var bra. Skämskudde. Ingen har sagt att Odd var orsak och om det nu hade varit mannen som var orsak så vore det ju bara logiskt om Nils hade samma effekt. De flesta män är ganska jobbiga att leva med för den som ej trippar på tå.

    Pms är för många outhärdligt när man är deprimerad eller stressad men hanterbart annars. Om det nu skulle vara så att en kvinna mått dåligt i sina relationer så kan väl ni gamar låta det vara bara. Herregud. Hon hymlar ju inte med att hon är delägare i den där appen?

      Har du glömt äta dina kalaspuffar till frukost eller? Du verkar sällan nöjd…

    Tror mest det var en känga till Odd.

    De söker personal just nu.

        ”Sök jobbet senast 24 november 2017” haha inga snabba ryck här inte…

    Ett tips för att lindra och i många fall helt bli av med pms är att förändra kosten. Ändra kosten och ät växtbaserat. Det hjälper främst eftersom växter inte innehåller (naturliga och tillförda) tillväxthormoner ?

      Källa tack

      Det där är sån bs. Finns 0 vetenskapliga bevis för det.

    Har man PMS, eller PMDS, förvärras den enormt om man inte övrigt mår bra. Jag upplever inte heller att jag haft vidare problem med PMS innan barnen föddes – jag kunde absolut vara arg och tvär och flyga i taket för inget = hennes inlägg om frukost på sängen. Efter barnen däremot, vi snackar nivå bygga atombomb i källaren om jag överhuvudtaget kunnat ta mig för nåt alls förutom att skrika på allt och alla och samtidigt vara suicidal = upptäcker sina PMS-problem efter förlossningar trots att dom kanske eg alltid funnits.

    Med vänlig hälsning, slutade också med Premalex pga förbättrad livssituation nyligen ?

    Oavsett vad som hänt mellan Isabella & Odd så tycker jag synd om honom.
    Hon outar grejer om deras förhållande, trots att hon uttryckt sig ”att hon inte vill kommentera deras separation.”
    Det har inte hänt en eller två gånger heller, utan måååånga gånger. Allt för statistiken på bloggen.

    Hade varit spännande att få veta hans sida av historien också..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.