Mut-glass.

Blondinbella:

Vi åkte till ICA Kvantum och storhandlade. Barnen var lite trötta (jag med) så det slutade med att vi åt varsin glass samtidigt som vi packade ihop matkassarna. Lite tokigt med mat-tiden blev det men vi sköt på middagen en stund. Kanske inte vad en superförälder hade gjort men jag har andra kvaliteter. Jag har aldrig mobilen framme tillexempel när vi umgås. Det får jämna ut mut-glassar ibland.//Bella

Vad är det för argument många föräldrar använder?
”Du förstör din aptit!” är det va?

Jaha? Man får väl en ny, eller?
Om man förstör sin aptit så får man väl en ny inom en inte allt för överskådlig framtid så i det långa loppet – spelar det egentligen någon roll?

#mutglass eller #aptit ?

57 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kändes som ett otroligt krystat inlägg från Isabella. Det är bara troll som hade gått loss på henne över glassen. Hon måste ha kunnat gissa sig till att konmentarerna skulle bli ”äsch en glass då och då för väl inget”.

      Spot on. Hon vill bara få igång folk i kommentarsfältet.

        Det kommer att bli mer och mer av dessa mammaprovokationer. Bella vet att det finns en grupp läsare som direkt hugger på Bellas brott mot något slags god föräldrakod som mammatalibanerna värnar om. De ortodoxa mammornas egna sharialagar.
        Tidigare var det feministfacklor Bella kastade in, nu är det mammaprovokationer blandat med lite vegantjafs.
        Kommer att fortsätta så här blandat med reklam för LCC och Flattered. Plus förhärligande av Bella själv på otaliga sponsrade modebilder.

          Precis Greta, det är som en skiva på repeat. Det är ju inte ens kul att läsa kommentarerna längre för det är ju bara samma samma där också.

    Jag är mer intresserad av hur Isabella nu tydligen inte är hormonellt deprimerad en gång i månaden längre.

    Tycker det är fascinerande att hon lyckas bedöma det där nu. Hur lång tid har det ens gått, typ sex veckor? Två månader? Vilket bedömningsmaterial hon har. Verkar mest som att hon återigen ska tala om hur lycklig hon är nu?

      Upplevde det som ytterligare ett sätt att trycka till Odd. Men som med allt annat är det ett spel för publicitet. Det är det som är grejen med psykopater, de är alltid 3-4 steg före alla andra.

        Psykopat? Rätt allvarlig anklagelse..hoppas du har belägg för ditt uttalande?

        Tror inte att hon är psykopat. Tror däremot att hon är en djupt otrygg person när det kommer till relationer och sociala koder.

      Väldigt intressant! Någon som kommer ihåg hur länge sen det var hon började med tabletterna? Det borde ju betyda att hon haft det dåligt i äktenskapet lika länge som hon tagit tabletterna eftersom att hon påstår att det var äktenskapet som var orsaken till att hon ens behövde ta dem.

      Jag förstår inte hur Odd klarar av att inte svara på allt det hon skriver. Hade det varit jag så hade jag antagligen knåpat ihop ett långt inlägg med hur allt ser ut från min sida.

        Odd verkar vilja vara under radarn för stunden.
        Det är tyst på hans Instagram sedan 9 juni.
        Skulle vara kul att få se bilder från hans nya hem nästa vecka men jag tror inte Odd vill vara offentlig längre. Han kanske kan behålla sin nya tjej om han undviker offentligheten för den förra relationen I(alltså med charktjejen) sprack ju på att det blev mediacirkus.

          Han och Bella kan ju ha en överenskommelse. Odd är tyst, Bella fortsätter betala.

            Där har du nog kommit på något 😉

        Jag tar hennes påstående om att hon inte behöver tabletterna längre efter skilsmässan lika seriöst som jag tar det mesta annat hon påstår sig veta stensäkert som hon 3 dagar senare ändrar lite på om det behövs. Kanske upplever hon det så nu, men tror det ska mer till än ett svalnande äktenskap för att bli gravt deprimerad så att medicinering behövs just före mensen. Som sagt nu i efterhand kanske hon gör den kopplingen själv men kan lika gärna vara t.ex årstiden, semester eller det faktum att hon bestämt sig för att hon kan vara lyckligt skild som tillsammans gör att hon upplever sig själv som lyckligare nu än då. Tycker vi alla ska komma ihåg att hon bara några veckor innan hon gick ut med att de skulle skiljas och att allt varit tufft påstod att hon var lyckligare än genomsnittet. Bara för att hon skriver något i bloggen så betyder det inte att det är sant.

          Dagens sanning!

          Ja precis! Eller att det stämmer just i den sekunden när Bella skriver det. Sen kan hon ändra sig en timme senare. Ombytligheten hos henne är ju tydligare än hos någon annan, plus detta med att hennes liv verkar gå dubbelt så fort som alla andras.

          Är du lika hård mot vänner om att de ska ha 1 enda åsikt om allt som händer dem och aldrig liksom byta känslor? Mina vänner är less på sina partners ens veckan, nykära nästa och jag peppar dem och vet att sånt är fan livet.

          Skulle hon skriva en blogg helt utan personliga reflektioner så skulle ni kalla henne kall och bara intresserad av ting och karriär. Men när hon delar med sig av känslor så hackar ni på henne för att känslorna ibland ändras som allas känslor gör?

          Dessutom har Isabella adhd och alla som känner ngn med adhd vet att det hör till att hoppa lite mellan idéer. Det är nog även pga adhd som hon har så mkt driv och även förhör hon behöver avlastning med städning etc. Ni vrider allt till ngt dåligt men för många med adhd är hon nog en förebild. Även den som ej har pengar kan ta stöd med städning etc via landstinget om man har adhd och att en kändis visar att det är ok att ej klara allt är därför bra.

          Sedan detta med att hon pratar positivt om allt. Många gör det och när era egna morsor gör det är ni säkert stolta och ba ”girlpower”. Det betyder inte att personen saknar tvivel, bara att den kan ta sig upp fort och se nya möjligheter. En framsida hos många med adhd btw. Hon är även fri att välja vad lämnar ut om sig själv till er gamar.

          Vilka här skulle vilja outa sina misslyckanden till detta kommentarsfält? Herregud.

          Bloggbevaknings bloggare skriver om sig själv (får jag anta) på Wikipedia att hon är en av de främsta bloggarna, att hennes musikkarriär började på 90-talet, att hon flyttade till LA och blev modell osv. Inte ett ord om att hennes nuvarande blogg blivit stor mha mobbning i ffa kommentarsfälten från läsare vars elakheter får stå kvar…

          Alla försöker väl bygga sina varumärken?

    Mutglass!! Var det bästa som fanns när man var liten (nu också!). Jag tycker snarare att någonting sött främjar aptiten?! Är det bara jag?

      Håller med! Chips brukar funka väldigt bra med ?

      Har ni inte hört talas om ”tvärt-om-middag”? När mina barn var små var jag på en föreläsning där en barnpsykolog (låt mig vara lite osäker på hans exakta titulering) sa att det fanns studier som visade att om man åt i omvänd ordning INTE minskade aptiten, utan till och med TVÄRTOM, åt MER mat, då barnen inte RUSADE igenom måltiden med att sleva i sig middagen fort bara för att komma till efterrätten. Jag körde detta med mina barn några gånger och jojo, det var ingen skillnad på matintaget inte! Och de älskar dessa minnen med våra ”tvärtom-middagar”!!!

    Blev anklagad av min pojkvän igår för att vara karriärstörstig. Skrattade och visade honom Isabellas instagram-konto. Han ba, okej. Ska va tyst.

      Varför skulle det vara dåligt att vara karriärstörstig? Jag hade bara tagit det som en komplimang.

    Humorn i att Dessie haft sin Instagram privat ett tag men nu öppnat den när hon åkt till Paris (på riktigt den här gången, hennes låtsasresa til Paris i höstas är för övrigt bland det pinsammaste i bloggvärlden….). Det bara kliar i henne när hon inte får visa upp ”lyxiga” saker hon gör för omvärlden…

    Hon verkar inte köra sitt superskratt längre? Har hon läst allt som skrivits?
    Eller har jag bara missat?

    Och en mutglass tycker jag är okej!
    Nu är mina bara två och snart ett, så jag har bara mutat med majskrokar än sålänge, men det funkar och man får en lugn stund☺

    Märkligt hur Odd i Bellas historieskrivning sakta men säkert förvandlas från mysig make med chili på spisen och snus i mungipan till någon som blir skyldig till massor med elände som tydligen drabbat Bella senaste åren.
    Nu är det Odds fel också att hon haft PMS och beviset för det är att hon slutat med sin PMS-medicin och är lycklig ändå.
    Men Bella har väl alltid varit lyckligare än en genomsnittlig människa? Det var så hon skrev ett par veckor innan hon gick ut med skilsmässan.
    Att Bella gärna skriver om historien vet alla som följt hennes blogg genom åren men detta är stalinistisk historieskrivning. Snart har väl inte Odd alls funnits och Gillis och Sally har kommit till genom den heliga andes försorg. Jeez.

      Ja, hon gör en riktig kullerbytta här. Skiljer sig och kan sluta med Premalex, som hon använt ganska länge. Kommer inte ihåg när det var, men då blev ju allt toppenbra direkt. Allt var tydligen Odds fel.

      Jag var också mycket lyckligare efter mitt förra förhållande tog slut trots att mitt ex inte var elak eller ett svin. Varför skulle man avsluta en relation om man är lycklig i den?

        För att din partner inte är kär i dig längre, även fast du fortfarande är kär? Ska du tvinga denne att vara ihop med dig?

        Bellsan lade upp en bild för några månader sedan med texten ”your carrier won’t wake up one day and tell you it doesn’t love you anymore”.

          Ja, då är man väl inte lycklig i relationen.

            Du skriver: Varför ska man avsluta en relation om man inte är lycklig?

            Bella var säkerligen otroligt lycklig i deras relation tills Odd inte längre ville vara ihop med henne. Hon avslutade inte förhållandet och försöker desperat att visa det visst det var hon som avslutade relationen med ”elaka” Odd.

            Om man är lycklig* 🙂

            Hur vet du det? Det kanske var tvärtom? Känner du Bella och Odd?

            Jag tror också det är så att han gjorde slut, men jag tror Bella just nu känner vilken frihet hon har trots att hon egentligen ville hålla ihop först. Många av de här kommentarerna tror jag kommer från Odd, att han varit så på om att de ska bete sig som man ”ska” och Bella har ju aldrig varit sån. Så hon ursäktar sig nog nu av ren vana, förut till Odd men nu till oss på bloggen. Det går nog över om några månader när hon vant sig vid att det är hon själv som får bestämma nu!

    Inte mutglass. Däremot man man få glass efter maten sen.

    Någon som provat lcc ’s intimserie? Är den bra mot röda prickar och inåtväxta strån?
    Mvh provat A L L T !

      Skit

      Har du prövat AHA-syror?

        Hej ”hej”
        Utveckla gärna, jag har inte testat aha syra.
        Vilken köper jag? Hur ska jag använda det?
        Tack på förhand

          AHA=Alpha Hydroxid Acids och det brukar motverka inväxta hårstrån och röda prickar!

          Svenska sidor
          RFSU – Intim Ingrown Hair Cream (Glycolic Acid)
          gajas.se säljer kemisk peeling
          Skinplan finns på eleven.se
          (ej prövat dessa dock)

          Jag köper mina saker på ebay, Silk Wrap Body Lotion från Alpha Hydrox är bra! Och så har jag en flaska Lactic Acid 80% som jag blandar egen ahakräm/spray med

          Också bra mot Keratosis pilaris!! Men alla syror gör huden väldigt känslig för sol! Så använd ej över hela kroppen på sommaren och ha alltid solskydd

            Stort tack!

      Rakning funkar inte för mig, men jag har hittat en bra hårbotttagningskräm som man kan använda i underlivet, Blitzblank heter den. Tycker den ör mycket bätte än tex Veet. Använder den och Hair helper från RFSL (motverkar inåtväxta hårstrån). Kan inte svära på att dessa funkar för alla, men för mig har båda varit super!

      Om du rakar, prova att vaxa istället.

        Vaxning är lika kass då hårstråna blir mjukare och inte orkar växa rätt upp igen utan kryper in som ett inåtväxt hårstrå istället. Har till och med gjort laser för ex antal tusenlappar utan något som helst resultat. Skrubbar, vaxar, rakar medhårs, smörjer med krämer mot inåtväxta hårstrå och röda prickar, oljor lika så. Använder kroppspuder, luftar mm
        Ja det känns som jag testat allt. Utom just syror som jag blev nyfiken på nu.

      Tea tree oil är jättebra! Bakteriedödande/hämmande och öppnar upp porerna (så håret inte växer inåt). 🙂

      Jag brukar ta några droppar efter rakning och får nästan inga somhelst problem med prickar dylikt. Är även bra mot finnar (speciellt om man har på en droppe när mankänner att en är på g) och kliande myggbett (minskar både kliandet och infektionen).

      Är dock starka grejer så några droppar räcker långt! Och det kan även vara värt att späda ut det med t.ex. kokosolja eller något annat om huden är ovan

    Inga mutor när det gäller barn. Men jag äter när jag vill. Man har en mage till mat och en till gottis. ?

      Haha, samma här. Typ som när man ätit en brakmiddag och klagar över att man är så mätt och sällskapet tror att man inte kan äta efterrätt pga det? Det får alltid plats med nåt sött och gott ?

        Har hört av en konditor att socker finns det alltid rum för, till en viss punkt. Socker triggar en punkt i hjärnan, vilket får hjärnan att tro att jag är lite hungrig 🙂

    Är ju mer intressant hur hon försöker provocera med att skriva om hur jobbiga nattningarna var tex, klart hon vet vissa kommer reagera då det skrivits mycket om hennes mammaroll. Detta är så sjukt tycker jag, hon vill verkligen ha tjafs om såna grejer. Snacka om narcissist, iskall..

    Plus det där med odd förstås, att hon säljer nc med att försöka hinta om hur dåligt äktenskapet va. Trots sång i bilen å alla high five de hade för sig! Så falskt.

      Eller så kanske hon vill svara på ett värdigt sätt till alla illvilliga läsare som letar fel och skriver elaka kommentarer.

      Missbruka inte diagnos-ord, tack. Ska du hobbymärka Bella med den diagnosen så kan du även ge den till denna blogg och alla här som skriver självgoda kommentarer.

      Nån skrev att hon är kall. Vem är det som är kall. Fattar ni att det är människor ni skriver om?

        Eftersom hon har proffsbloggat i över 10 år vet hon effekten exakt, hon vill ju att hennes kommentarsfält ska se ut som det gör och verkar njuta av eländet då hon aldrig bemöter nåt längre heller. Inte schysst mot alla som blir så otroligt sekundärkränkta å hennes vägnar??

        Hon skrev för inte länge sen att karriären är lika viktig som familjen/barnen.. hur fan tänker hon ibland alltså.. nä jag tror hon e narcissist sorry

          Kommentarsfältet i Bellas blogg börjar mer och mer bli som en svensk version av The Jerry Springer Show.
          Kanske är det något sådant Bella tänker ge sig på när hon nu startar något online?
          Jag tror mer på henne som Jerry Springer än som Oprah Winfrey 🙂

    Bra inlägg tycker jag. Mycket roligare med lite roliga texter som inte mobbar ngn utan som ger sig på ett fenomen.

    Tror inte ett dugg på hennes lovordande kring nc och hur hon har stenkoll på PMS och allt annat. För inte så längesedan skrev hon ju i bloggen om att – hoppsan, det var visst mensen som var på G- när hennes humör var svajigt. Många reagerade då över uttalandet eftersom hon påstod sig köra nc och därmed borde ha bättre koll.

      Bella tjatar om NaturalCycles för att hon fått en liten aktiepost i utbyte mot att hon ska göra reklam för appen i sociala medier.
      Om det inte var på grund av detta affärsförhållande skulle vi bloggläsare slippa höra talas om NC. Då skulle vi inte heller behöva veta något om Bellas personliga förhållande till NC och hon skulle slippa ljuga ihop historier om hur hon håller koll med sin menscykel och hur hon blivit av med sin PMS.

    Jag läste MUTT – glass och men vad kattsingen har hon hittat på nu?? Faktiskt lite besviken att det bara handla om gassande före maten ????

      Och jag läste kalsingen istället för kattsingen 🙂

    Både barn och föräldrar jan behöva höja blodsockret i vissa situationer, som annars kan bli onödigt ansträngande psykiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.