Är det här Tyras nya blogg?

Tyra:

Så här ser Tyras senaste inlägg ut och jag fattar inte riktigt om det är layouten på hennes nya blogg eller om detta är mer av ett kollage hon snickrat ihop.
För mig är det bara rörigt som tusan men tydligen så ska en kvinna ha brutit sig in i hennes sommarstuga – antar att hon har en på tomten – och bott där utan att Tyra ska ha märkt någonting alls.
Och när kvinnan till slut blev påkommen så ska hon ha blivit så till den milda grad våldsam att polisen behövt rycka ut.

Fy, så obehagligt. Det är typ min skräck – att någon ska ha bosatt sig på vinden eller liknande eller tar sig in i min lägenhet när jag inte är hemma. Som spanar på en genom ett hål någonstans. Nu har vi ju ingen vind men ändå…
Jag tror jag var 25 innan jag slutade kolla under sängen för att försäkra mig om att det inte låg någon där. Jag behöver också alltid kolla så att ingen tagit sig in i bilen och ligger och trycker i baksätet och som dyker upp i bakspegeln när jag börjat köra.

Har jag sett för många creepiga filmer eller?

22 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Och jag som tänkte hennes blogg var rörig nog, med alla dessa hundra bilder per inlägg

  Hehe, jag kollar alltid i bilen, carporten och överallt annars 😛
  Som nicket tyder så bor jag aningen avsides, och har väldigt bra bärmarker kring huset. Så vid bärsäsong är jag alltid extra noggrann, en och annan bärplockare har smugit sig in där de inte har lagligt tillträde..
  Ibland känner jag mig en gnutta paranoid, men vafasen. Lika bra å kolla en gång för mycket än en gång för lite,, 😉

  Det här inlägget är ett bra exempel på hur du kan skriva objektivt om Tyra och samtidigt uttrycka din egen åsikt utan att du gränsar eller uppviglar till mobbning. ?

   Bra kommentar! Håller med!

  Filmtips ”sleep tight” ??

  Det där med bilen gör jag alltid. Har väl sett för många skräckfilmer eller nåt 😀 måste alltid slänga en blick i baksätet så ingen ligger och trycker där

  Haha, jag är 26 och måste alltid kolla baksätet på bilen, och om jag är ensam hemma kolla alla rum, garderober och ställen där någon skulle kunna gömma sig innan jag går och lägger mig, samt har en kniv på nattduksbordet. När min sambo är hemma räknar jag med att han ska beskydda mig, alt. bli nerhuggen först så jag hinner springa. The struggle is real…

   Hahah anledningen till att man har en sambo ju!

  Hennes inlägg gick inte ens att läsa så litet och rörigt var det, hade behövt gott om tid och förstoringsglas

  För många år sedan var det en snubbe som bröt sig in på vinden i vårt lägenhetshus, bröt upp vårt förråd och bosatte sig där. Han blev påkommen när min pojkvän skulle upp och hämta ett par skridskor mitt i vintern. Där låg det en snubbe i min pojkväns sovsäck. Han hade rökt i vårt förråd, roat sig med att läsa mina dagböcker och använt en papperskasse med mina sommarkläder som toalett. Aldrig känt mig så jävla kränkt.

   Men vilken mardröm!! Fyfan

   FYFAN! Vad hände med snubben? Och gick det på försäkringen? Antar att du slängde kläderna tex.. 🙁

   Nej men herregud! Vad hände sedan? Blev han sur när han blev påkommen? Hur länge hade han varit där? Fälldes han av en domstol för olaga intrång?

   Han blev inte sur, förmodligen mest bara förvånad och rädd när han blev väckt av en polis. Jag tyckte lite synd om honom eftersom han förmodligen var hemlös mitt i vintern. Vi fick slänga kläder, campingutrustning och sånt. Vi gjorde aldrig någon polisanmälan så, mer än att vi ringde polisen som kom och hämtade honom. Vet faktiskt inte vad som hände med honom.

    Fy s*tan, jag hade blivit så traumatiserad om det hänt mig. Men sen har jag ju bajsfobi också! ”The real Hmm” , du som vet allt! Finns det nåt annat ord för den fobin förresten?!

     Det heter koprofobi.

      Ok tack. Känns så löjligt å säga ”bajsfobi” nämligen.

     He he, nej den visste jag inte. 😉

     PS Det är rätt mycket jag inte vet. 🙂

      Ok! ?

  Går ju inte ens att läsa allt. Galet plottrigt

  Fotot på henne skrämmer mig lite. Munnen ler men ögonen ser nästan döda ut.
  Tyra måste lära sig att ”smajsa”, som Tyra Banks.

  Måste alltid sova med garderoben stängd. Det skulle ju faktiskt kunna stå någon där i mörkret när man sover. Är också helt irrationellt rädd för att släcka ljuset. Måste alltid kuta dit det är ljust Eller eventuellt till sängen ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.